telnet05 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τι ψωμιερα ειναι αυτη;;;; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 χαρτοφύλακας θες να πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosbuster Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 "Όποιος δεν κάνει μίζερο ελληναράδικο σχόλιο για το νέο xbox σε αυτό το thread, το κερδίζει δωρεάν" Ακόμα κι αν ίσχυε αυτό, πάλι δύσκολα θα είχαμε νικητή Δεν μπορώ να πω ότι η Microsoft βοήθησε και πολύ σε αυτό. Πάντως σε ότι gaming forum και να γυρίσω χαμός γίνεται, πολύ αμφιβάλλω αν είναι όλοι Έλληνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση lepaterious Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Απλος λιτος σχεδιασμος τιποτα παραπανω..φανταζομαι μερικοι θα περιμενανε τπτ καγκουρικο σχεδιο με αεροτομες και τετοια...και τωρα ξενερωσανε που δεν μοιαζει με το αμαξι τους.... 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Είναι μια συσκευή που θα μπει μαζί με τις υπόλοιπες σε ένα home cinema! Τι σχήμα περιμένατε ...μπάλας? Κονσόλα είναι που μένει συνεχώς σε ένα ράφι και όχι φορητή συσκευή που την κουβαλάτε μαζί σας! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Βρηκα τι μου θυμισε, ενα βιντεο akai που ειχα σπιτι γυρω στο 1985 χα,χα ειλικρινα θα απελυα αμεσα τους designers.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapami Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν έδειχναν και λίγο real gameplay καλά θα ήταν.. Χορτάσαμε cgi ξέρω γω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι εμφανισιακά δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο πολυ minimal θα έλεγα, αλλα το θέμα ειναι η κονσόλα καθε αυτη και οχι η εμφάνιση. Φαντάζομαι και η τιμή θα κειμαίνεται κοντά στα 400 με 450 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telnet05 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εμενα παντως μου θυμισε αυτο... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι εμφανισιακά δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο πολυ minimal θα έλεγα, αλλα το θέμα ειναι η κονσόλα καθε αυτη και οχι η εμφάνιση. Φαντάζομαι και η τιμή θα κειμαίνεται κοντά στα 400 με 450 euro Μα αυτο ειναι το point θα μπει στο ραφι κατω απο την τηλεοραση δεν χρειαζετε κατι παραπανω ο εσωτερικος του κοσμος ειναι τελειος...Και η τιμη λογικα καπου εκει θα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κοιτα ρε φιλε...lol...τους πηρε 8 χρονια να το σκεφτουν? Και δεν εκαναν και τιποτα καλο... Πολυ θα πουνε εβαλαν Blu-ray...οταν το PS3 το ειχε στην microsoft την επαιζαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν συσχετίζεται κάπως, αλλά έχει πλάκα: https://www.google.com/finance?q=NYSE%3ASNE&ei=b7ibUZDBLoSm0AHz7wE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εμένα ...αυτό!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 To χειριστήριο εμφανισιακά μου θυμίζει την παντόφλα του πρώτου που ήθελες 3 χέρια για να το κρατήσεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα