sodoma Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με την από πάνω. Μένω σε φοιτητική εστία και οι φοιτήτριες γενικά είναι ξεπεταγμένες. Η συγκεκριμένη κοπέλα όμως είναι το κάτι άλλο. Οταν κάνει sex ακούω και την παραμικρή λεπτομέρεια. Κανε αυτό κανε εκείνο βάλτο εκεί λάθος τρύπα και τέτοια. Θα μπορούσα να την παρακαλέσω να ηρεμήσει λιγάκι αλλά μια μέρα που την είδα έξω ο γκόμενος της είναι ένας πίθηκας. Τι να κάνω; 'Ερχεται εξεταστική και είμαι σε απόγνωση... 7
Δημοφιλής ανάρτηση μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 να της πεις οτι εσυ τις βαζεις σωστα τις τρυπες και να αφησει τον πιθηκα 41
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν φοβάσαι τον πίθηκα, πήγαινε και ξηγήσου κατευθείαν σε αυτόν, αν μιλήσεις απλά και κατανοητά μάλλον θα καταλάβει. Αλλιώς ωτασπίδες.
DrLo Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Λάθος τρύπα; Ξενέρωτη Εξαρτάται ποιά έχεις στο μυαλό σου για "σωστή" ... 6
Astromeri Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και επειδή αυτός είναι πίθηκας πάει να πει ότι δεν μπορείς να τους κάνεις την παρατήρηση, δηλαδή τι θα σου κάνει;; Της το λες στη ψύχρα και αν δεν βάζει μυαλό μιλάς με κάποιον υπεύθυνο της εστίας..
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παπαριές. Πόσο συχνά και για πόση ώρα μπορεί να πηδιούνται πια που είναι τόσο πρόβλημα; Αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, πάσο, αλλά ως εκεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Σιγα το προβλημα τα 15-30-50 λεπτα πηδηματος την ημερα (και ΑΝ καθε μερα και σε λαθος ωρες). Υπομονη και περναει γρηγορα. Στη χειροτερη βαλε κανα mp3 αν σε ενοχλει τοσο. Μακαρι στην πολυκατοικια που μενω τα προβληματα οχληριας να ηταν τα πηδηματα οχι ενος, αλλα δυο-τριων γειτονων.
sodoma Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε χθές το βράδυ άκουγα ένα τακ τακ τακ συνέχεια και δεν ήξερα τι είναι και μέτα κατάλαβα οτι χτυπούσε το κρεβάτι στον τοίχο. Δηλαδη τη μια φωνάζουνε λες και ειναι σε διαγωνισμό την άλλη τρίζει το κρεβάτι την αλλη όλα μαζι. Φοβάμαι οτι θα πέσει κανενας σοβας στο κεφάλι μου
linkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παπαριές. Πόσο συχνά και για πόση ώρα μπορεί να πηδιούνται πια που είναι τόσο πρόβλημα; ..... Eπειδη εχω περασει κι εγω μεγαλα διαστηματα σε εστια που τα δωματια χωριζονταν με γυψοσανιδα της πλακας, you don't wanna know. Eιδικα αμα ο "επιβητορας" μοιαζει με τον σχορτιανιτη, και σε ογκο και σε χρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις