giorgos147 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Έσπασε η οθόνη του GS3. Τι κάνω; Διάβασα αυτό το οποίο προφανώς ελπίζω να μην ισχύει. Κανένας με την ίδια μοίρα; Με τη λογική ότι η οθόνη δεν αντικαθίσταται, τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν ανταλλακτικά μέρη; Ευχαριστώ
spook Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μπορείς να ξεκολλησεις το gorilla glass θερμένοντας την επιφάνεια της οθόνης έως ότου λιώσει ηκολα και μπορείς να βγάλει το γυαλί. Υπαρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν πως να το κανεις. Τώρα σε service να το πας θα σου ζητησουν πανω απο 150. Εμένα μου ζήτησαν 170.
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Προσοχη λιγο ρε παιδια...Εγω αμα ειχα SGS3 ουτε γρατζουνια δεν θα ειχε πανω.Βαλε μια καλη θηκη και προσεχε πως το κρατας φιλε μου
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Για τα χρήματα του, ας κοιτάξουν οι εταιρίες αυτού του κινητού και του κάθε κινητού των 700€ να κάνουν μία πιο στιβαρή συσκευή. Δε μπορεί να παίρνεις Flip Cover αυθεντικό της Samsung και σε μία εβδομάδα να σου χαλάει. Μπορεί τεχνολογικά να είναι ανεβασμένα, με σημαντικό αντίκτυπο στη ποιότητα κατασκευής όμως. Από την άλλη, το κινητό δεν είναι δικό μου. Εγώ είμαι ακόμα με GS9000.
kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Απο samsung πάντως μην περιμένεις καλη ποιότητα κατασκευής .έχω επίσης SGS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα