Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από χθες το βράδυ που σκάλιζα κάτι στους ανεμιστήρες,δεν μου ανοίγει το pc,έχω δοκιμάσει τα πάντα,μέχρι και να βγάλω όλα τα κομμάτια/καλώδια εκτός από την mobo και να τα ξαναβάλω.

Για τώρα τα έχω βγάλει ξανά έξω όλα τα κομμάτια για να καταλάβω που βρίσκεται το πρόβλημα.

Προς το παρόν απέρριψα την πιθανότητα του προβλήματος να βρίσκεται στο power button,και θέλω την βοήθεια σας για το τροφοδοτικό.

Δοκίμασα το test της corsair για το αν δουλεύει το τροφοδοτικό

και το μόνο που καταφέρνω είναι να κουνήσω ένα πρόχειρο fan που έχω συνδέσει με molex,καμία ανταπόκριση από τον ανεμιστήρα του psu.

Σκέψεις,σχόλια?

Πραγματικά έχω κάνει τα πάντα,δοκιμάζοντας όλα τα καλώδια χωρίς να έχω κανένα αποτέλεσμα

Επίσης ρε παιδιά,επειδή μου έχει βγει το λάδι,κατά το τελευταίο reconstruction δεν μπορώ να βρω που πάει ένα καλώδιο που λέει ac 97,έχω την παρακάτω motherboard.http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3882#ov

Eυχαριστώ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος στο συγκεκριμενο ο ανεμηστηρας του ξεκναει μονο αν ζοριστει αρκετα το τροφοδοτικο,ενας ανεμηστηρας δεν το ζοριζει αρκετα για να συμβει κατι τετοιο.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος στο συγκεκριμενο ο ανεμηστηρας του ξεκναει μονο αν ζοριστει αρκετα το τροφοδοτικο,ενας ανεμηστηρας δεν το ζοριζει αρκετα για να συμβει κατι τετοιο.

Δηλαδή πιστεύεις ότι κάτι έχει να κάνει με το power button αντί για το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Δε κάνει λάθος ο απο πάνω. Αν δε ζοριστεί το fan του δεν θα γυρίσει.

http://www.corsair.com/en/power-supply-units/tx-series-power-supply-units/tx-series-tx850-80-plus-bronze-certified-850-watt-high-performance-power-supply.html

Cool and Quiet

The 140mm double ball-bearing fan automatically adjusts its speed to deliver the proper amount of airflow, so high-performance power delivery isn't at the expense of noise. In fact, when you're just surfing the web, doing light office applications or otherwise keeping your TX Series PSU at less than 50% load, the fan doesn't even spin.

tx850_fan_noise.png

Features

Advanced temperature-controlled fan with Zero RPM mode

zero_rpm_logo.png

The fan doesn’t even spin at low loads, so you’ll enjoy virtually silent operation. And when you’re pushing it hard, the double ball bearing 140mm fan adjusts its speed according to temperature, so it only works as hard as it needs to.

Δημοσ.

Στεισε το μηχανημα εκτος κουτιου και βαλτο μπρος ακουμπωντας με την μυτη ενος κατσαβιδιου τα δυο πιν της μητρικης οπου συνδεεται το power button. 

Δημοσ.

Κάνε το απο πάνω που σου είπε και επίσης το AC'97 δε θα το συνδέσεις κάπου. Απο το ίδιο σημείο βγαίνει και το HD Audio. Βάζεις το δεύτερο στη θέση για τον ήχο και το AC'97 το αφήνεις έτσι.

Βέβαια επειδή σε βλέπω μετά απο τέτοια ερώτηση και δε το έχεις το πράμα σιγουρέψου ότι το power απο το front panel το έχεις συνδέσει στη σωστή υποδοχή της μητρικής.

Αν δεν είσαι σίγουρος βγάλε μας μια φωτογραφία απο εκείνο το σημείο.

• Like 1
Δημοσ.

Στην 3η φορά που το ξανάστησα έφτιαξε,μάλλον δεν έβαζα σωστά το καλώδιο του power button,αν και δεν το νομίζω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παιδιά,αν δεν είχα εσάς τώρα θα έτρεχα στο πλαίσιο για να μου φτιάξουν το λειτουργικό τροφοδοτικό.

Και για άλλη μια φορά,κάνω λάθος.

Το έβγαλα για ένα λεπτό για να το περάσω στην κύρια τρύπα του κουτιού,απομνημονεύοντας την ακριβή θέση του και τώρα δεν ανοίγει πάλι.

Είμαι σίγουρος πως το βάζω σωστά,εκεί ακριβώς που λέει power switch,και από την καλή και από την ανάποδη

Άκυρο,μόλις διαπίστωσα ότι το καλώδιο είναι κομμένο εκεί που ακουμπάει το power button.
Τώρα πως άνοιξε πριν,δεν ξέρω.

Θα προσπαθήσω να το κολλήσω και θα σας πω

• Like 1
Δημοσ.

να πω και εγω με την σειρα μου οτι αυτα τα τροφοδοτικα θα εχουνε προβλημμα o ανεμιστηρας γυριζει για 2 δευτερολεπτα και σταματαει αν πιασεις το τροφοδοτικο απο πανω καιει  λενε στην corsair οτι πρεπει να δινει περισσοτερα watt για να ζεσταθει το τροφοδοτικο και να γυρισει. αλλα στην περιπτωση που αυτο καιει τι γινεται;  παιρνουμε φωρια μηπως;

για μενα αυτη η τεχνολογια δεν μ αρεσε καθολου,  τωρα για το προβλημμα που εχει ο ποστερ,  ας ξαναβαλει τα καλωδια μηπως κατι δεν κουμπωνει καλα,

Δημοσ.

Ποιο Psu ωρε Πάνο έπιασες και ζεματάει απο πάνω;

Τροφοδοτικά που έχουν τέτοιο τρόπο λειτουργίας είναι σίγουρα ποιοτικά καλύτερα (και όχι μόνο στον τομέα ψύξης τους) απο άλλα που λειτουργεί το fan συνέχεια. Και αυτό καθώς τα φορτώνουν με επιπλέον ψύκτρες στο εσωτερικό τους.

Τα εξαρτήματα έχουν μεγαλύτερη ανοχή σε ψηλές θερμοκρασίες, άρα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Με την λογική σου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν fanless psu

Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο απο εκεινο το σημείο;

Μισό λεπτό δώσε μου,θα κάνω edit το post και θα την βάλω.

AkuqQly.jpg

http://i.imgur.com/6M8tmeE.jpg

Tην δεύτερη δείτε την ολόκληρη γιατί έχω γράψει που βρίσκεται το καθένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...