thephotoshoped Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ερώτηση !!! Σε ενδιαφέρει το GAMING ? Παγιδα ερωτηση . Οπως εχω πει το συστημα δεν ειναι για μενα ,εγω εχω ενα τερας αναβαθμισμενο τον νοεμβριο 1400 ευρω. Ειναι για την κοπελα μου και τον αδερφο της. Τους ενδιαφερει το gaming αλλα προφανως σε αυτα τα λεφτα προσπαθουν να εκμεταλλευτουν ο,τι εχουν. Θελουν να παιζουν παιχνιδια οχι crysis 2 , αλλα κανενα προ σε χαμηλη αναλυση , κατι τετοιο . Οποτε ναι ειναι μεσα και αυτο.
adtakhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 H οθόνη του τι ανάλυση έχει ? Αυτό είναι το σημαντικότερο στα παιχνίδια.
thephotoshoped Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δε θυμαμαι να σου πω. Ειναι μια παλια monitor tv παντως χωρις καλη αναλυση απο οτι θυμαμαι. Παντως παιζει παιχνιδια εκει και θελει να παιζει .
adtakhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Με έμφαση στα παιχνίδια (κάρτα γραφικών ) + κουτί !!! Με έμφαση στην επεξεργαστική ισχύ (εξαπύρηνος) + κουτί ! Πληρότητα και λίγο φτηνότερο ! Μάθε και πες μας τι οθόνη φοράει ακριβώς ! Να πως παίζει ο A10-5800K με την ενσωματωμένη κάρτα του ! Αν βρεις φτηνές βάλε μνήμες στα 1866 γιατί τις θέλει η κάρτα ! Εδώ θα δεις πως παίζει η πρώτη σύνθεση με επεξεργαστή τον ATHLON X4 750K και κάρτα γραφικών την 7770 (κλοκαρισμένος στα 4,1Ghz ο επεξεργαστής)
Millennium Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Στην πρώτη ή τη τρίτη σύνθεση του adtakhs πήγαινε,ανάλογα και ποιά είναι η ανάλυση του μόνιτορ.
thephotoshoped Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Θα κλεισω στην τριτη του adtakhs + κουτι απο e-shop . Απο Δευτερια παμε για παραγγελια . Ελπιζω ολα να πανε καλα , σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις και την πολυτιμη βοηθεια σας.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Επανερχομαι παιδια ! Μολις παρελαβα το κουτι ZALMAN , και εχω μια αρχικη εντυπωση. Μου φαινεται υπερβολικα μικρο .. Μηπως θα ανεβαζει θερμοκρασιες σαν τρελο ; Εβαλα ηδη 1 ακομη ανεμιστηρα μπροστα για να βαζει αερα στο κουτι. Με 1 μπρος (12αρη) και 1 πισω (9αρη) θα ειμαι ενταξει ; Απο χωρο και καλωδια πως θα ειμαι ;
giokou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εγώ θα τολμούσα να έβαζα έναν 120άρη πάνω για να βγάζει, αυτόν που είναι δίπλα στον πίσω, Ίσως κι ακόμα έναν στο πλάι για να βάζει. Πάντως και μόνο που βλέπω τις φωτογραφίες του εσωτερικού του κουτιού, με πιάνει έντονη κλειστοφοβία. * Το psu επιβάλλεται να τοποθετηθεί με τον ανεμιστήρα προς τα κάτω, για να παίρνει φρέσκο και κρύο αέρα.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Λες να εχω καποιο θεμα ; Γενικοτερα... Αυτα που θα μπουν μεσα στο κουτι ειναι ο A10 , ενας HDD , τροφοδοτικο και ραμ. Χωρις καρτα γραφικων
Vtester Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 * Το psu επιβάλλεται να τοποθετηθεί με τον ανεμιστήρα προς τα κάτω, για να παίρνει φρέσκο και κρύο αέρα. δεν ισχύει αυτό http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2196981 και ειδικά όταν το κουτί δεν έχει μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια που ακουμπάει
giokou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν ισχύει αυτό http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2196981 και ειδικά όταν το κουτί δεν έχει μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια που ακουμπάει Μπορώ να σου παραθέσω 500 links που θα λένε το αντίθετο, αλλά δε πρόκειται να το κάνω. Λοιπόν, άντε πες το στους κατασκευαστές κουτιών αυτό. Να μην βάζουν δηλαδή τρυπητά και φίλτρα σκόνης στη θέση του psu κάτω, αλλά να κλείνουν το σημείο ερμητικά... Όταν λέω κατασκευαστές, δεν εννοώ μεγαθήρια όπως Corsair, Fractal, Cooler Master κτλ, αλλά και Zalman, Aerocool, Thermaltake ακόμα και στα low budget κουτιά τους. Ε δε μπορεί, κάτι θα ξέρουν κι αυτοί! Άσε μας μεσημεριάτικο ρε φίλε, γιατί σφίγγουν οι ζέστες σιγά σιγά. Για ποιό zalman λέτε; ZM-T1 @ Vtester Supports bottom PSU installation for effective cooling ofPSU and inner space of case.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ZALMAN ZM-T1 Αυτο ειναι το κουτι : http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=615 Εχω αγχωθει.. Περιμενω απο παρασκευη ή απο βδομαδα και τα υπολοιπα μητρικες κλπ να δω τι θα γινει. Παντως μου φαινεται πολυ μικρο. Εχετε καποια εμπειρια ;
giokou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Λες να εχω καποιο θεμα ; Γενικοτερα... Αυτα που θα μπουν μεσα στο κουτι ειναι ο A10 , ενας HDD , τροφοδοτικο και ραμ. Χωρις καρτα γραφικων Με αυτά μέσα ΟΧΙ δε θα έχεις θέμα. Οπότε ένας 120άρης μπροστά, ο 92άρης πίσω και βάλε έναν 120άρη ακόμα πάνω, διότι ο πίσω είναι μικρός και τέλος.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Οκ τοτε , αν ειναι δε θα μπω στη διαδικασια να το αλλαξω. Ειδα και αλλα midi towers (αυτο ειναι Mini) τα οποια ειχαν ελαχιστες διαφορες στα χαρακτηριστικα , το πολυ 10 εκατοστα , τιποτα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα