Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ! Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για την παρακατω συνθεση. Ειναι χωρις ηχεια - οθονη - πληκτρολογιο.

Το βασικο ειναι να μου πειτε αν ολα ταιριαζουν μεταξυ τους.

post-218759-0-73630400-1369140683_thumb.png

Δημοσ.

Αν δεν γράφεις γιατί χρήση θες το pc τι γνώμη θες να πάρεις;

Ανεξάρτητα από την χρήση πάντως, απορρίπτονται:

-μητρική, γιατί δεν έχει sata III και usb 3.0, και γενικώς έχει πολύ λίγες θύρες και slots

-τροφοδοτικό, γιατί είναι μάρκα μ'έκαψες και το εν λόγω σύστημα δεν χρειάζεται 600w. Καλύτερα ένα ποιοτικό τροφοδοτικό μικρότερης ισχύος.

-και μάλλον το κουτί γιατί είναι και αυτό αμφίβολο

Δημοσ.

Δεν ειναι για μενα ειναι για την κοπελα μου , το θελει για απλη χρηση ταινιες , fb κλπ. Καποια στιγμη πολυ περιστασιακα photoshop. Μπορειτε να μου προτεινετε μια συνθεση που να μην υπερβαινει καθολου αυτο το ποσο ; Ειναι οροφη

Δημοσ.

Έκανα μια σύνθεση από το visionstudio επειδή επέλεξες αυτό στο αρχικό σου πόστ. Έκοψα 4 gb ram για καλύτερο κουτί, μητρική και τροφοδοτικό.

post-255540-0-40707900-1369143268_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω. Με το εν λογω συστημα θα μπορει να ασχοληθει με Photoshop ; Οχι τραγικα πραγματα . Ειχε ενα λαπτοπ που χαλασε με εναν i3 και μια radeon απο τις mid range και 6gb ram και εκανε κανονικα τη δουλεια της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και το παρακάτω !!!

Φοράει τετραπύρηνο με πολύ καλή κάρτα γραφικών και μητρική με τα πάντα επάνω της πολύ ποιοτική !

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-05-21-19%3A49%3

Στο photoshop τραβάει πολύ καλά (τελευταία έκδοση CS6)

Κοίταξε και την παρακάτω η οποία πρόσεξα να έχει επώνυμο τροφοδοτικό και καλύτερο κουτί , χωρίς να ανεβαίνει πολύ το κόστος (+20€)

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-05-21-19%3A55%3

++++ κουτί από e-shop :

ZALMAN ZM-T1 BLACK

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806922

ZALMAN_ZM-T1.jpg

Μελλοντικά βάλε άλλα 4Gb ram γιατί η μνήμη δεσμεύεται και από την κάρτα γραφικών σε όλους τους επεξεργαστές που φοράνε κάρτα !

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Φθηνό το zalman.

Ναι πολύ φτηνό και μια χαρά κουτάκι δείχνει ! Για τέτοια συστήματα κάνει και με το παραπάνω !

Εχουμε φτάσει σε μια εποχή που παίρνεις 4-πύρηνο σύστημα με πολύ καλά γραφικά για IGP + καλή μητρική με 300€  !!

Αυτά είναι ! :-D

Δημοσ.

Δες και το παρακάτω !!!

Φοράει τετραπύρηνο με πολύ καλή κάρτα γραφικών και μητρική με τα πάντα επάνω της πολύ ποιοτική !

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-05-21-19%3A49%3

Στο photoshop τραβάει πολύ καλά (τελευταία έκδοση CS6)

Κοίταξε και την παρακάτω η οποία πρόσεξα να έχει επώνυμο τροφοδοτικό και καλύτερο κουτί , χωρίς να ανεβαίνει πολύ το κόστος (+20€)

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-05-21-19%3A55%3

++++ κουτί από e-shop :

ZALMAN ZM-T1 BLACK

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806922

ZALMAN_ZM-T1.jpg

Μελλοντικά βάλε άλλα 4Gb ram γιατί η μνήμη δεσμεύεται και από την κάρτα γραφικών σε όλους τους επεξεργαστές που φοράνε κάρτα !

Πολυ καλη προταση που μπορω να πω οτι ειναι πιο εξυπνη απο την αρχικη. 

• Like 1
Δημοσ.

Ολο το σύστημα σε πλήρες φορτίο των πάντων καταναλώνει 120watt μετρημένα από εμένα το ίδιο μαζί και οι απώλειες ισχύος του τροφοδοτικού (20%) !!

Σε κατάσταση ηρεμίας είναι γύρω στο 1/3 η καταναλωσή του, δηλαδή τίποτα. :-D

Το μέτρησα με wattόμετρο από την πρίζα την στιγμή που έτρεχα  PRIME (στρές επεξεργαστή)  + FURMARK (στρές κάρτας γραφικών) μαζί,   με 2 σκληρούς και ssd επάνω και 8gb ram 1866Mhz !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...