Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάω να το κατεβασω στο nexus 7 και μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμο, στο κινητό μου μια χαρά τρέχει. Τι να κάνω???

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένω επομένως αναβάθμιση στα ανδροειδές κινητά μου τις επόμενες ώρες για να το αξιολογήσουμε.

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε καθόλου, τον βρήκα πιο αργό στις περισσότερες των περιπτώσεων (τον σύγκρινα με τον 12.χ), ενώ οι ελλείψεις με σημαντικότερη του link η οποία θα φτιαχτεί εν καιρό ήταν το κερασάκι στη τούρτα, ευτυχώς είχα κάνει backup το v12.1.4 apk και τον επανέφερα. :/

Δημοσ.

Η πρώτη εντύπωση είναι αρνητική γιατί το νεο εικονίδιο είναι ios-themed. Δεν θέλουμε ηλίθια στρογγυλεμένα τετράγωνα στο android !

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σιγά σιγά με τη χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Απελπιστικά αργός.  Σέρνεται όλο το κινητό μόλις τον τρέξω. Πάω για restore ή καλύτερα απεγκατασταση και χρήση του naked browser.

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε καθόλου, τον βρήκα πιο αργό στις περισσότερες των περιπτώσεων (τον σύγκρινα με τον 12.χ), ενώ οι ελλείψεις με σημαντικότερη του link η οποία θα φτιαχτεί εν καιρό ήταν το κερασάκι στη τούρτα, ευτυχώς είχα κάνει backup το v12.1.4 apk και τον επανέφερα. :/

Για δώσε .apk

Δημοσ.

Νομίζω υπέρβαλετε, μια χαρά είναι, με χάλασε το λινκ που δεν λειτουργεί πλήρως αλλά εντάξει, εμπιστεύομαι όπερα.

Δημοσ.

με πηρε τηλεφωνο η κοπελα μου και μου λεει γιατι εγινε ετσι ο οπερα , δε μπορει να τον χρησιμοποιησει :lol:

δεν ηξερα τι να της πω γιατι εχω να τον χρησιμοποιησω πολυ καιρο

τι εγινε ρε παιδια , γιατι τοσο χαλια ; 

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ! Εκεί που δούλευα σχεδόν μόνο τον Opera στο (παλιό ομολογουμένως) κινητό, τώρα ψάχνω άλλη εφαρμογή να τον αντικαταστήσω. Αργός, κολλάει και με ελλείψεις από τις προηγούμενες εκδόσεις!! Πώς το κάνανε αυτό;;; Πρέπει να είναι μακράν η πιο αποτυχημένη "αναβάθμιση" που έχω δει στο Android. Μπορεί να ψάξω κι εγώ την παλιότερη έκδοση αν δε βρω τίποτα άλλο να με ικανοποιεί.

Δημοσ.

Επειδη απο χθες προσπαθω να δουλεψω το νεο οπερα και ειναι η πιο αχρηστη εκδοση που θα μπορουσαν να βγαλουν ανεβασα την 12.1.4 για οσους την χρειαζονται

http://db.tt/XfsnGK1q

Sent from my U8800Pro using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...