kioftes666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αχα...καλο συστημα.. ποσα μπορεις να δωσεις για καινουρια? καινουρια gpu?όχι πολλά μετα απο αυτό
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τελικά τα 500watt δεν τον κάλυπταν Κάρβουνα καίει η κάρτα xDD Αλλά και πάλι το 1000αρη είναι/ηταν υπερβολή γνώμη μου http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-690-benchmark,3193-14.html
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συμφωνω με τον Αντωνη...παρε ενα πουλα το παρε ενα μικροτερο και βγαλε και τα €€ extra σου!
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν ειναι το τρφοδοτικο το προβλημα του, αφου το πηρε καλο ειναι να το αφησει εκει που ειναι δε προκειται να ζοριστει ποτε και μαλλον θα του κρατησει για παντα να το πουλησει δε προκειται να του αποφερει καποιο σοβαρο ποσο και το να παει σε μικροτερο μπορει να του δημιουργησει περιορισμους (αν και δυσκολα ) στο μελλον τωρα που εχει τα 6 8pin του για παραδειγμα δε νομιζω να τον χαλαει (και ας ειναι υπερβολη ) , αντε να παρει καμια καρτα στο μελλον που να θελει 8pin και να καθεται να παλευει με molex..
stathis97 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ασε το pc οπως ειναι και παρε ενα pc με ελαχιστα € για κατεβαστήρι μονο..
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ασε το pc οπως ειναι και παρε ενα pc με ελαχιστα € για κατεβαστήρι μονο.. αυτο ισως ειναι καλη ιδεα, εγω για κατεβαστηρι εχω το λαπτοπακι μου που δεν καιει τιποτα 1
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτό θα έλεγα μόλις τώρα Αν θες να έχεις το pc για να κατεβάζεις καλύτερα να πάρεις λαπτοπ...
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν καταλαβα...κραταει τετοιο τερας ανοιχτο για να κατεβαζει? Και απλο PC να ειχε παλι overkill θα ηταν αυτο! Οκ πηδαω απο το μπαλκονι οπου να ναι....
stathis97 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αυτο ισως ειναι καλη ιδεα, εγω για κατεβαστηρι εχω το λαπτοπακι μου που δεν καιει τιποτα και εγω αυτο εκανα ωσπου που καηκε η μητρικη του νετβοοκ μετα απο 2-3 χρονια που το ειχα πιο πολυ ως κατεβαστηρι Με 200€ πρπ είσαι μια χαρα..
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δηλαδή είστε σίγουροι ότι αυτό φταίει και του κόστισε 560 ευρώ η ΔΕΗ για τους 4 μήνες? Εγώ πάλι όχι και τόσο...
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εμενα το δικο μου λαπτοπ αρνειται να καει , παρολο που παιζει εδω και 5+ χρονια στους 80+ βεβαια ποσο να αντεξει ακομα ; ποιος νοιαζεται, δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω το tower να κανει αυτη τη δουλεια , αυτο ανοιγει μονο για συγκεκριμενα πραγματα αν μου καει θα κατεβαζω απο ενα ταμπλετ που εχω (για μηδαμινη καταναλωση ) ή θα στησω κανα μικρο tower στο σαλονι (γιατι το λαπτοπ το εχω και για media pc ) με το πολυ 200 ευρω και θα ειμαι αρχοντας να βαζω παντως το "καλο" μου pc να δουλευει ολη μερα δε ψηνομαι Δηλαδή είστε σίγουροι ότι αυτό φταίει και του κόστισε 560 ευρώ η ΔΕΗ για τους 4 μήνες? Εγώ πάλι όχι και τόσο... ουτε εγω το πολυπιστευω , μαλλον κανας θερμοσιφωνας ή καμια θερμαστρα ή κανα a/c θα εκαναν τη δουλεια το pc idle δεν καιει πολυ , απλα και για αλλους λογους εγω προτεινω λαπτοπ ή ενα ξεφτιλο pc 1
tomk5 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μια μικρη παρενθεση κ απο εμενα. επειδη εχω κ εγω σταθερο με 750 τροφοδοτικο και αλλα καλουδια για να κατεβαζω διαφορα κ να μην καιω τα μαλλια μου σε ρευμα τσιμπησα ενα νετμπουκ με 200€ κατεβαζει αβερτα κουβερτα και τα περναω στον σταθερο μετα. Οποτε αν πληρωσα μια φορα 200€ παραπανω στην αγαπημενη μας ΔΕΗ τοτε τα εβγαλε τα λευτα του
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μια μικρη παρενθεση κ απο εμενα. επειδη εχω κ εγω σταθερο με 750 τροφοδοτικο και αλλα καλουδια για να κατεβαζω διαφορα κ να μην καιω τα μαλλια μου σε ρευμα τσιμπησα ενα νετμπουκ με 200€ κατεβαζει αβερτα κουβερτα και τα περναω στον σταθερο μετα. Οποτε αν πληρωσα μια φορα 200€ παραπανω στην αγαπημενη μας ΔΕΗ τοτε τα εβγαλε τα λευτα του Δεν έχει σημασία το τροφοδοτικό που έχετε...
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 και βεβαια δεν εχει , αλλα τα περισσοτερα pc δε θα μπορουσαν να δουλεψουν σιγουρα με 70 και 90 w τροφοδοτικα που εχουν τα λαπτοπ σιγουρα το λαπτοπ καιει σημαντικα λιγοτερο , απλα θα συμφωνησω με αυτο που θελει να πει ο antwni οτι δεν κανει το pc τη διαφορα στο λογαριασμο και σιγουρα δεν παιζει ρολο το μεγαλο τροφοδοτικο καπου αλλου βρισκεται το προβλημα του φιλου που του ηρθε μεγαλος ο λογαριασμος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα