Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1000 πανω κατω

Χρήση υπολογιστή :gaming, video editing(ερασιτεχνικο)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: --

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι εχω 24αρα αναλυση 1920x1080

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Χανιά

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?    Θα συναρμολογηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

Για κουτι προτιμω το corsair 500r http://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-Series-500R.html?keyphrase=corsair500r

Δημοσ.

Βάλε 16Gb ραμ για την χρήση που το θες !

Ερασιτεχνικό video editing είπε ο άνθρωπος...

Αν κανεις εκπτωση στο κουτι και δεν πας σε τοσο ακριβο, χωραει και 7970 στο μπατζετ...

Ποια ακριβώς υλοποίηση της 7970 εννοείς?

Το κουτί είναι πολύ υποκειμενικό θέμα και αν κάποιος κολλήσει με ένα συγκεκριμένο, κατ' εμέ είναι απόλυτα κατανοητό. Δεν είναι μεγάλη υπερβολή τα 115€ του 500R, κάτι άλλοι είχαν επιλέξει πχ κουτιά των 200+ € κι έβαζαν gpu 7850 και πάει λέγοντας...

Δημοσ.

Εφόσον δίνεις 1000 ευρώ για gaming pc, το να πας σε FX, είναι το λιγότερο τραγελαφικό. Απο τη στιγμή που δίνεις τέτοιο ποσό πας μινιμουμ σε ι5 3570κ.

Δημοσ.

Αν παω σε 3570k ποια ανάλογη mobo θα ηταν καλή; Ξέρω οτι με τα καινούργια socket δεν θα εχει περιθώρια αναβάθμισης αλλά το pc όταν πια δεν θα "τραβάει"  ( σε 5-6 χρόνια; ) δεν νομίζω να καίγομαι τόσο πολύ για γραφικά σε games και με λιγο oc μπορεί να την παλέψει μέχρι και 10χρονο και έπειτα βλέπω παλι ανάλογα τις απαιτήσεις.Άλλωστε και το pc που εχω τώρα κλείνει τα 10 του και το καλοκαίρι βλεπω να "πεθαίνει" λόγο παραμέλησης και θερμότητας (χτυπαέι 45 βαθμούς τώρα!).Μπορεί και να σας μπέρδεψα. :P

Giokou με τα πράγματα που μου έβαλες και το κουτί βγαίνει 1.011 ευρω και εχω την ελαστικότητα να ανέβω για να χωρέσει ο 3570k. H αγορά απ' οτι βλέπω θα γίνει κυρίως απο Digital Master που είναι Χανιά και γλυτώνω τα μεταφορικά και κόπο.
Για ψύκτρα σκεφτόμουν http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?cf=212+evo+coolmaster&keyphrase=212+evo+coolermaster

adtakis νομίζω είναι υπερβολή τα 16 εφόσων ασχολούμαι ΠΟΛΥ ερασιτεχνικά εως και καθόλου.

Επίσης αξίζει να περιμένω αν θα κατέβουν οι τιμές των παλιών οταν θα βγουν οι καινούργιοι;

Δημοσ.

Εφόσον δίνεις 1000 ευρώ για gaming pc, το να πας σε FX, είναι το λιγότερο τραγελαφικό. Απο τη στιγμή που δίνεις τέτοιο ποσό πας μινιμουμ σε ι5 3570κ.

Εγω παλι θεωρω τραγελαφικες απαντησεις τετοιου υφους και ειδους. Εξαιτιας εμμονων σε τετοιες στρεβλες πεποιθησεις καποιοι δημιουργησαν προβληματα στο προσφατο παρελθον στη κοινοτητα κι εξοστρακιστηκαν μονιμα...

Ασε λοιπον το μινιμουμ και μαθε ν' απαντας μ' επιχειρηματα.

Αν παω σε 3570k ποια ανάλογη mobo θα ηταν καλή; Ξέρω οτι με τα καινούργια socket δεν θα εχει περιθώρια αναβάθμισης αλλά το pc όταν πια δεν θα "τραβάει" ( σε 5-6 χρόνια; ) δεν νομίζω να καίγομαι τόσο πολύ για γραφικά σε games και με λιγο oc μπορεί να την παλέψει μέχρι και 10χρονο και έπειτα βλέπω παλι ανάλογα τις απαιτήσεις.Άλλωστε και το pc που εχω τώρα κλείνει τα 10 του και το καλοκαίρι βλεπω να "πεθαίνει" λόγο παραμέλησης και θερμότητας (χτυπαέι 45 βαθμούς τώρα!).Μπορεί και να σας μπέρδεψα. :P

Giokou με τα πράγματα που μου έβαλες και το κουτί βγαίνει 1.011 ευρω και εχω την ελαστικότητα να ανέβω για να χωρέσει ο 3570k. H αγορά απ' οτι βλέπω θα γίνει κυρίως απο Digital Master που είναι Χανιά και γλυτώνω τα μεταφορικά και κόπο.

Για ψύκτρα σκεφτόμουν http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?cf=212+evo+coolmaster&keyphrase=212+evo+coolermaster

adtakis νομίζω είναι υπερβολή τα 16 εφόσων ασχολούμαι ΠΟΛΥ ερασιτεχνικά εως και καθόλου.

Επίσης αξίζει να περιμένω αν θα κατέβουν οι τιμές των παλιών οταν θα βγουν οι καινούργιοι;

Για κανενα λογο δε πρεπει να πας σε 1155 socket. Το μελλον των παιχνιδιων ειναι ξεκαθαρα πολυπυρηνο και οι FX cpus ειναι ιδανικοι. Πιο ξεκαθαρο δε γινεται.

Ωραια επιλογη το digitalmaster.

Κι εγω την EVO προτεινω συνηθως, διοτι την εχω και ξερω ποσο δυνατη ειναι! Οποτε επαυξανω με 1000.

*** Οι Haswell δεν ειναι κατι το τρομερο απο αποψη επιδοσεων σε σχεση με τους Ivy. Επισης, ερχονται με bugs, τα οποια θ' αρχισουν να διορθωνονται σταδιακα απ' το φθινοπωρο.

• Like 3
Δημοσ.

Βγαίνει λίγο παραπάνω αλλά τα έχει όλα !

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-05-21-19%3A30%3

Με ένα λίγο πιο φτηνό κουτί και μερικές αγορές από διαφορετικό κατάστημα θα έπεφτε και η τιμή.

Δημοσ.

Καλα ρε Τακη την ειρωνεια τη ζητα ο οργανισμος σου τελικα...

Δηλαδη τωρα πρωτοτυπησες???

Χαιρω πολυ, οτι με + 120€ χωρανε ο 8350 και η 7970...

Συγκλονιστηκα μιλαμε!!!

* Αν ολοι διναμε την ιδια σημασια με σενα στο ανουσιο "λιγο παραπανω", θα ειχαν φαλιρησει σπιτια...

Δημοσ.

Λέει + - 1000€ !

Εγώ του έβαλα μια σύνθεση που τα έχει όλα (δες από τροφοδοτικό έως κουτί) να δει σε τι τιμή βγαίνει και από κατάστημα στην Κρήτη !

Από εκεί και πέρα μπορεί να κόψει και να ράψει αν θέλει να μειώσει την τιμή !

Παίζουν και άλλα κουτιά φτηνότερα και άλλα τροφοδοτικά για να ρίξει την τιμή ~! :-D

Δημοσ.

Λέει + - 1000€ !

Εγώ του έβαλα μια σύνθεση που τα έχει όλα (δες από τροφοδοτικό έως κουτί) να δει σε τι τιμή βγαίνει και από κατάστημα στην Κρήτη !

Από εκεί και πέρα μπορεί να κόψει και να ράψει αν θέλει να μειώσει την τιμή !

Παίζουν και άλλα κουτιά φτηνότερα και άλλα τροφοδοτικά για να ρίξει την τιμή ~! :-D

Αφου τα θελει ο πισινος σου:

1. Ναι, αλλα αγνοησες τι ανεφερε παρακατω. Θα υπερεβαινε καμι 30αρια € μονο για τον 3570K και οχι 120+ €...

2. Κι εγω ολα τα εβαλα εκτος απ' το κουτι, αφου το 500R γουσταρει ο ανθρωπος. Ηδη ανεφερε μονος του το digitalmaster, αρα συνεχισε μονος σου τον συνειρμο...

Γιατι επιμενεις με ασκοπα posts να προσβαλεις τη νοημοσυνη μας ρε ανθρωπε?

Δημοσ.

Οκ τότε amd. Aπ' οτι εχω καταλάβει και απο άλλα posts για ενα gaming σύστημα κοιτάζουμε να δώσουμε βάση στην κάρτα γραφικών και λιγότερο στον επεξεργαστή.Οπότε αν ανεβαίνα +100ευρω θα είχα καλήτερο αποτέλεσμα με την 7970 και με τον 8320(νομίζω φτάνει τα 4GHz του 8350 σχετικά άνετα); Λεω για 8320 γιατί με τον 8350 έχουν 40ευρω διαφορά.Αν υπάρχουν και κάποια αλλα πιο οικονομικά κουτιά (να έχουν καλό airflow με ενδιαφέρει) για να πέσει λίγο η τιμή προτείνετε μου ελεύθερα, αλλιώς γυρνάω στην πρώτη σύνθεση.

Δημοσ.

Όπως τα λες είναι για το gaming.

Οι προηγούμενοι επεξεργαστές,αν εννοείς τους intel δε πέφτουν σε τιμές.

Ναι intel εννοούσα τους ivy.

Απλά η 7970 με τον 8320 θα έχει τρελή διαφορά απο την 7950 με 8320 ή με 8350; Θα είναι ισσοροπημένο;

Το λεω γιατί δεν βλέπω αναβάθμιση σε καρτα γραφικών και επεξεργαστή στο μέλλον οπότε παω σε οσο πιο καλά πράγματα μπορώ να χωρέσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...