teo_74 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρώτησα και έναν γνωστό μου τεχνικό που εργάζεται σε κατάστημα Γερμανός και μου είπε ότι ναι μεν το HTC One έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά να αποφύγω την αγορά του γιατί διαπιστώθηκαν προβλήματα από 4 πελάτες που το πήραν. Πρωτη φορα το ακουω φιλε μου.Δεν γνωριζω κατι πραγματικα... Υπάρχει ένα θεματάκι με τα κινητά πρώτης παρτίδας που είχανε πρόβλημα συναρμολόγησης(όχι κάτι ιδιαίτερο),στις ενώσεις είχανε δοντάκη.Αυτό θα το βρείς πολύ εύκολα σε συσκευές που κυκλοφορούν μέσω παραεισαγωγής στην Ελλάδα μιας και η HTC Hellas ήταν από της τελευταίες χώρες που πήραν συσκευές(μπορεί να έχει πολύ λίγα κομμάτια και αυτή).Τα περισσότερα όμως "Ελληνικά" κινητά είναι σε άριστη κατάσταση γιατί στην δεύτερη παρτίδα έχουν διορθωθεί τα πάντα.
michalisv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πλέον δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε στα παραεισαγωγης.Ή ποιότητα του one είναι απίστευτη δεν συγκρίνετε με κανένα κινητό.
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πλέον δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε στα παραεισαγωγης.Ή ποιότητα του one είναι απίστευτη δεν συγκρίνετε με κανένα κινητό. Έχεις πιάσει και τα 2 κινητά και το έχεις διαπιστώσει; Sent from my iPhone
michalisv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Έχεις πιάσει και τα 2 κινητά και το έχεις διαπιστώσει; Sent from my iPhone Ποιά δύο εννοείς;Αν εννοείς το iPhone και το one ναι τα έχω πιάσει και τα δύο.Το iPhone Δεν έχει παντού αλουμίνιο όπως το one αφού σε δύο σημεία πάνω και κάτω έχει γυαλί που προσωπικά δεν μ'αρέσει.Προβλήματα στις πρώτες παρτίδες έχουν πολλά κινητά και το iPhone 5 είχε άλλα γινόταν αντικατάσταση οπότε πλέον δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο one.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 HTC one ο ανταγωνιστής του μηλόφωνου ΣΕ ποιότητα κατασκευής, για λειτουργικό δεν το συζητώ, αβλεπί αντρόιντ
DragoticSaen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φιλε μου καλη η προσπαθεια σου αλλα το διαγραμμα ειναι "μουφα". Δεν ξερω απο ποιο σιτε το βρηκες. Αλλα δεν πιστευω οτι θα εβγαζε καποιο σοβαρο σιτε συγρκιση μεταξυ πωλησεων iOS και android! Ολοι ξερουμε οτι το android εχει και συσκευες με 10€! Επιπλεον, αυτοι οι αριθμοι στο πλαι τι ειναι ακριβως; Γιατι αν εννοει κινητα που πουληθηκαν με maximum 120.000 κατι λαθος παιζει Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Htc One. Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Και ναι τις έχω πιάσει και τις δύο συσκευές στα χέρια μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα