Προς το περιεχόμενο

HTC One ή iPhone 5 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο και μονο για το 1 ετος εγγυηση δεν θα διαλεγα iphone. + οτι ειναι πανακριβα. Κια οχι, εδω δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Πες μου κατι σαν iphone χρηστης που δεν το κανω εγω στο galaxy note. Μην αναφερεις για το Siri, γιατι εμενα οι φωνητικες εντολες, αναζητησεις κτλ δεν με ενδιαφερουν και δεν το εχω ψαξει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.

Τι θα μου προτείνατε με δεδομένο οτι έχω tablet Samsung Note 10.1 3g + wifi (άρα android)

Να πάρω κάτι διαφορετικό (ios) ή στη πορεία θα θέλω συγχρονισμό με το tablet και τέτοια....

Είμαι σε πολύ σκέψη.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.

Τι θα μου προτείνατε με δεδομένο οτι έχω tablet Samsung Note 10.1 3g + wifi (άρα android)

Να πάρω κάτι διαφορετικό (ios) ή στη πορεία θα θέλω συγχρονισμό με το tablet και τέτοια....

Είμαι σε πολύ σκέψη.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Εφόσον έχεις Samsung tablet γιατί δεν κοιτάς το galaxy s4; :)
Δημοσ.

Εφόσον έχεις Samsung tablet γιατί δεν κοιτάς το galaxy s4; :)

Δεν μπορώ άλλο touchwiz αν μπορεί να το επικαλεστεί κανείς σαν λόγο.

Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα κάνει την εμφάνισή του το HTC με stock android?

Τότε πιστεύω η πλάστιγγα θα γέρνει πιο εύκολα προς HTC μεριά.

Δημοσ.

Εγω εχω galaxy s3 και εχω παιξει επισης με διαφορα htc και s.e ----> sony. Ακομα και οι ναυαρχιδες android κολλανε. Το λειτουργικο ρουφαει ασταματητα ram & βλεπεις συσκευες 2πυρηνες με 1γιγα ραμ πχ να παρουσιαζουν lags.

Το ios απ την αλλη κουμπωνει αριστα στο iphone και δε κολλαει καθολου. Ακομα και 200εφαρμογες να χεις μεσα ας πουμε, παει σφαιρα.

Προσωπικα μετα την απογοητευση απο το "κορυφαιο" s3, δε ξαναμπλεκω με android. Θα κανω μια παραχωρηση στο μεγεθος (καθως η οθονη με βολευει μια χαρα) προκειμενου να χω ταχυτητα και να μη σπανε τα νευρα μου με καθυστερησεις.

Αυτα....

Δημοσ.

Τα σχόλια για δήθεν lag σε high end συσκευές είναι τελείως υπερβολικά.Στο Sony Xperia p που Έχω το android δουλεύει μια χαρά και μετά το update σε android 4.1 δεν έχει καθόλου lag.

Δημοσ.

Τα σχόλια για δήθεν lag σε high end συσκευές είναι τελείως υπερβολικά.Στο Sony Xperia p που Έχω το android δουλεύει μια χαρά και μετά το update σε android 4.1 δεν έχει καθόλου lag.

Άρα πριν το update είχε.

Και αυτό που βιώνεις τώρα σε σχέση με iPhone 5 είναι laggy εμπειρία.

Όμως δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί το μέτρο σύγκρισής σου είναι το τηλέφωνο σου με προηγούμενη έκδοση Android(που είχε lags όπως είπες) και όχι με ένα iPhone 4s/5 κλπ.

Δημοσ.

Το καινούριο ios7 είναι ένας λόγος για iphone 5 αγορά πιστευω όμως.

Ας μου επιτραπεί η έκφραση οτι Androidιζει λίγο με όλα τα νέα features?

τι λέτε?

Δημοσ.

Άρα πριν το update είχε.

Όμως δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί το μέτρο σύγκρισής σου είναι το τηλέφωνο σου με προηγούμενη έκδοση Android(που είχε lags όπως είπες) και όχι με ένα iPhone 4s/5 κλπ.

Και στην ics δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απλά με το 4.1 έγινε πιο smooth και κρατάει πιο πολυ η μπαταρία.Επιμένω πώς δεν θα υπάρχει lag σε high end android και αν υπάρχει θα είναι λόγο κάποιον κακογραμμένων εφαρμογών παρά εξαιτίας του android.Επίσης συγκρίνω δύο κινητά που έχω δοκιμάσει και όχι γενικά android vs ios.
Δημοσ.

Άρα πριν το update είχε.

Και στην ics δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απλά με το 4.1 έγινε πιο smooth και κρατάει πιο πολυ η μπαταρία.Επιμένω πώς δεν θα υπάρχει lag σε high end android και αν υπάρχει θα είναι λόγο κάποιον κακογραμμένων εφαρμογών παρά.Εξαιτίας του android.
Μιχάλη γιατί πρέπει να ψάξεις τον λόγο που υπάρχει;Επειδη τυγχάνει να έχω φίλο με Xperia S,όταν πήρε Jelly bean, ξετρελάθηκε από την διαφορά που είδε σε ταχύτητα & smoothness.Μέχρι του έδωσα να χαζέψει ξανά το iPhone 5 μου.Εκεί η διαφορά ήταν υπέρ του iPhone 5.Δεν ξενέρωσε, αλλά είναι αδύνατον να μην έβλεπε την μεγάλη διαφορά που υπάρχει σε ταχύτητα/απόκριση/smoothness. Sent from my iPhone
Δημοσ.

Φιλε μου εγω ξερεις τι εχω τραβηξει με το σ3?? στην αρχη το κινητο ητανε μια χαρα, απ τον Νοεμβρη που το πηρα. Αναβαθμισα στη νεοτερη εκδοση κι εδω και 2 μηνες περιπου εγινε αισθητα πιο αργο, με τρομερα κοληματα. Υπηρχαν φορες που επρεπε και καθε μερα να του κανω ρισταρτ. Και δε του φοραω custom rom ουτε ηταν θεμα καποιας εφαρμογης αφου εχω πολυ λιγες κι αυτες "σοβαρες".

Αν κανεις μια βολτα απ το myphone θα δεις ποσοι εχουν αντιμετωπισει προβληματα. Κι οχι μονο με το σ3 αλλα και με το σ2 και με htc και με sony(ericsson). Κι εγω μεχρι να μου τα παρουσιασει ελεγα οτι το κινητο ειναι σφαιρα κι οτι καλα εκανα που δε διαλεξα το 5. Ψιλοεστρωσε οταν εκανα κατι που μου πε φιλος, ν αφησω τη μπαταρια ν αδειασει τελειως 3-4 φορες. Και πραγματικα δε ξαναχω τρομερο προβλημα αλλα η συσκευη δεν ειναι οπως ηταν οταν τη πηρα. Ειναι 1 κλικ πιο αργη.

Αντιθετως ανοιξα το iphone 3gs μου μετα απο χρονια, κι ητανε απροβληματιστο.

Οσο για τον φιλο παραπανω και το διαγραμμα του, καλα θα κανει να υπολογισει οτι υπαρχουν παρα πολλες συσκευες με android και μια μονο με ios.

Δημοσ.

Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του.Τα έχω ακούσει τα προβλήματα του s3 πολλές φορές αλλά δεν το έχω οπότε λέω απλά ότι ειμαι ικανοποιημένος από το android.Πάντως έτσι μπερδεύουμε τον gogakos πχ ένας άλλος χρήστης λέει ότι είχε το 5 και θεωρεί καλύτερο το one.Εξαρτάται απτις απαιτήσεις που έχει κάποιος απτό smartphone του.Μπορεί κάποιος να μην θέλει ένα πολύ smooth κινητό αλλά να θέλει ένα open source λειτουργικό όπως το android.Γι'αυτό θεωρώ ότι πρέπει να τα δοκιμάσει και τα δύο κινητά να δει reviews και μετά να αποφασίσει.φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Προσωπικα πλεον θα παω σε iphone οταν θελησω ν αλλαξω γιατι για μενα το κυριοτερο ειναι η ταχυτητα. Οποτε θα κανω μια παραχωρηση σε μεγεθος οθονης. Το καλο ειναι οτι προσθεσαν στο ios το control center, κατι που βολευει πολυ στο android.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...