Προς το περιεχόμενο

HTC One ή iPhone 5 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oτι και να λένε τα android fanboys, (κι εγώ τέτοιο έχω) πάρε iphone5. Είναι πιο γρήγορο με διαφορά.

Ρε παιδιά τι Fanboys δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί πολύ άπλα δεν δίνεις κάνα 200 για κινητό , εδώ δίνεις έναν ολόκληρο μισθό μην σου πω και δυο για μερικούς , και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι καλά είναι πριν πάρεις οτιδήποτε να το κρίνεις από όλες τις οπτικές γωνίες,για έμενα το Iphone είναι πολύ κάλο άλλα έχει ένα Delay σε σχέση με το πως εξελίσσονται τα περισσότερα κινητά , το να πάρεις κάτι που θα κάνει τα μισά από κάτι που έχει την ίδια τιμή το θεωρό ανοησία , είναι σαν να κλείνεις τα αυτιά σου από τον έξω κόσμο που αναπτύσσεται και να κόλας σε μια ιδέα που εντάξει καλή είναι άλλα κάλος η κακός δεν είμαστε στο 2009 που η Apple ήταν μονοπώλιο οι καιροί άλλαξαν , γιατί τώρα πολύ άπλα υπάρχει και δεύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Οταν αποφάσισα να πάω σε smartphone είπα να ξεκινήσω με SE x10 το οποίο το έδωσα μέσα σε ενα μήνα για να πάρω το iPhone 3GS και πιστεψεμε δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή..!!!!

Ε αυτή τ στιγμή έχω το 5 το οποίο για μένα ειναι φοβερό..!!!! Εγω θα διαλεγα iPhone 5

Sent from my iPhone using Insomnia

Φιλε μου σορρυ που το λεω αλλα το SE X10 ηταν μεγαλη αποτυχια σαν κινητο οποτε δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το μηλο

Δημοσ.

Φιλε μου σορρυ που το λεω αλλα το SE X10 ηταν μεγαλη αποτυχια σαν κινητο οποτε δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το μηλο

χαχαχα ετσι νομίζω και εγώ, ένα ομνια ι900 που είχα πρέπει να ήταν καλύτερο

Δημοσ.

Μου είπε ότι όσοι το πήραν έχουν προβλήματα γιατί "κολλάει", και έχει θέμα με τις αναβαθμίσεις.

Είναι φοβερό κινητό σε χαρακτηριστικά, αλλά παρουσιάζει προβλήματα.

Το θέμα είναι ότι πριν λίγο και εγώ έμαθα ποσά επιδότησης και δεν ξέρω τι να κάνω... να πάω στο iPhone 5 που δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα όπως μου είπε, ή να διακινδυνεύσω και να πάω στο HTC One..

Κλασική παπάτζα του Γερμανού για να πουλήσει iPhone. Κολλάει ο Snapdragon 600; Ότι και να του βάλεις πάνω και να τρέξεις θα πάει απλά σφαίρα. Όσο για τις αναβαθμίσεις, δεν ξέρουμε κάτι ακόμα επίσημα, μόλις που κυκλοφόρησε η συσκευή και δεν νομίζω να αφήσει η  HTC την ναυαρχίδα της έτσι.

Δημοσ.

καλα τωρα τι συγκρινουμε???
Εννοειται με χιλια HTC one .Μιλαμε για ισως το καλυτερο κινητο αυτην την στιγμη στην αγορα.

Δημοσ.

καλα τωρα τι συγκρινουμε???

Εννοειται με χιλια HTC one .Μιλαμε για ισως το καλυτερο κινητο αυτην την στιγμη στην αγορα.

To έχεις δει από κοντά είτε το iPhone 5 είτε το HTC One;

Έχεις δουλέψει έστω και για λίγο ένα ή και τα δύο αυτά τηλέφωνα;

Δημοσ.

Καλό είναι απόψεις και βοήθειες προς κάποιον που ζητάει τη γνώμη μας για θέματα χρήσης του κινητού να δίνονται απο όσους το έχουν χρησιμοποιήσει.

Εκτός αν μιλάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά,οπότε μπορούμε και εμεις οι υπόλοιποι να κανουμε σύγκριση. Αλλιώς απλά μπερδεύουμε τον άνθρωπο.

Δημοσ.

<p>Καλό είναι απόψεις και βοήθειες προς κάποιον που ζητάει τη γνώμη μας για θέματα χρήσης του κινητού να δίνονται απο όσους το έχουν χρησιμοποιήσει.</p>

<p> </p>

<p>Εκτός αν μιλάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά,οπότε μπορούμε και εμεις οι υπόλοιποι να κανουμε σύγκριση. Αλλιώς απλά μπερδεύουμε τον άνθρωπο.</p>

Στα "τεχνικά χαρακτηριστικά" περιλαμβάνεται και το λειτουργικό σύστημα.

Συνεπώς τα συγκριτικά στο Gsmarena και τα συναφή sites είναι άκυρα.

Έγκυρα είναι όταν συγκρίνουμε συσκευές με ίδιο OS(και πάλι δεν τα λες απόλυτα έγκυρα).

Κοινώς, όχι άλλο κάρβουνο με επεξεργαστές/χωρητικότητα μνήμης RAM κλπ.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Παιδιά εγώ τα έχω δει από κοντά τα κινητά...αν είχα:-P να τα αγοράσω θα έπαιρνα το HTC one χωρίς δεύτερη σκέψη...το iPhone και όλα της apple είναι καλά αλλά υπερτιμημένα γι αυτά που προσφέρουν...το HTC ξεφεύγει από την έννοια κινητό και σ προσφέρει δυνατότητες ταμπλέτ υπολογιστή κλπ...το iPhone είναι πιο κινητό...για κάποιους αυτό είναι καλύτερο...εγώ όμως προτιμώ να τα κάνω όλα μέσω κινητού γι αυτό...

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδιά εγώ τα έχω δει από κοντά τα κινητά...αν είχα:-P να τα αγοράσω θα έπαιρνα το HTC one χωρίς δεύτερη σκέψη...το iPhone και όλα της apple είναι καλά αλλά υπερτιμημένα γι αυτά που προσφέρουν...το HTC ξεφεύγει από την έννοια κινητό και σ προσφέρει δυνατότητες ταμπλέτ υπολογιστή κλπ...το iPhone είναι πιο κινητό...για κάποιους αυτό είναι καλύτερο...εγώ όμως προτιμώ να τα κάνω όλα μέσω κινητού γι αυτό...<br><br>

Το ότι τα είδες απο κοντα δεν σημαίνει πως έμαθες τι κάνει το καθένα και πως.

Λίγο άκυρο το post σου.

Υπερτιμημένα είναι όλα τα τεχνολογικά προϊόντα αλλά και πάλι ισχύει το "ο,τι πληρώνεις, παίρνεις".

Sent from my iPhone

Δημοσ.

τα iphone 5 μιας και καινουργια φουρνια εχουν βγαλει σε μερικους μερικα προβληματα με οθονη,ξεβαφει το πισω αλουμινιο τι ειναι και κακη βαφη στο χρωμα που αφηνει κατι μικρα κενα(τελειτσες ας πουμε)

τα htc ηταν παντα ποιοτικα αλλα  το μονο μειον ειναι οτι τα τελευταια χρονια τα iphone κρατανε μεταπωλητικη αξια.

fail ο 1ος χρονος εγγυησης.λενε στα wind για 2 αλλα ρωτα και συ ξανα...

Δημοσ.

Α ναι ξέχασα στο πρώτο μου μήνυμα να πω ότι στα iPhone πέφτει δύσκολα η τιμή αν ενδιαφέρει τον φίλο να το πουλήσει έπειτα

Δημοσ.

Ολα ειναι υποκειμενικα. Αυτο που ο αλλος το λεει μειονεκτημα για εμενα μπορει να ειναι πλεονεκτημα και τουμπαλιν.

Λογου χαρη η 4.7'' οθονη δεν αποτελεσε και δεν θα αποτελεσει ΠΟΤΕ για εμενα πλεονεκτημα εναντι μιας 4'' οταν μιλαμε για βασικο κινητο καθημερινης χρησης, λογω μεγεθους.

Απο κει και περα στο τοπικ παρελασε καμποση αγνοια αποτι βλεπω. Ο ενας λεει δεν δοκιμασα ποτε ios αλλα παρε android γιατι ειναι καλυτερο, ο αλλος λεει οτι το iphone εχει χειροτερη μπαταρια επειδη βγαζει λιγοτερα mAh την ιδια ωρα που η αυτονομια του δεν ειναι μικροτερη και αλλα τετοια ομορφα. Ο αλλος λεει που πας με 4ιντση οθονη τη σημερον μερα. Καλα λοιπον, τοσα χρονια πως αντεχατε με κινητο λοιπον? Δεν εχουν 1 χρονο που κυκλοφορουν οι ογκολιθοι των 4.7΄΄ και ξαφνικα βγηκαν σκαρτα ολα τα αλλα μεγεθη (που ειχατε κι εσεις μεχρι προτινος και τα λεγατε κινηταρες, ειτε iphone, ειτε android ηταν)!

Εγω λοιπον, που δουλευω καθημερινα και τα 2 λειτουργικα, ΕΑΝ ειχα μπατζετ να παω για iphone, θα πηγαινα. Εαν δεν με φταναν τα λεφτα θα κοιταγα κατι mid-end 4'' σε android. Ασε που τα high end android σε κανα 3μηνο θα πουλιουνται 200 ευρω κατω επειδη θα εχουν βγει αλλα 2-3 high end μοντελα. Απτη στιγμη που υπαρχει χρημα για ξοδεμα για iphone, παιρνεις iphone imho. Πιο απλο, πιο λιτο, πιο ευχρηστο και πιο σταθερο. Αυτα ειναι που αποτελουν κριτηρια για μενα οταν μιλαμε για κινητο στο οποιο κατ'εμε ΔΕΝ χωρουν πειραματισμοι εκτος αν το εχουμε για 2ο κινητο ή καθαρα για ψαξιμο και οχι χρηση ως εργαλειο (δοκιμασε την ταδε ρομ κι αν δε σου κανει δοκιμασε την αλλη μεχρι να βρεις ποια θες). Και στο τελος ολες (μα ολες) οι ρομ εχουν τα δικα τους bugs και καταληγεις ή να συμβιβαζεσαι με αυτα ή να επιστρεφεις σε εργοστασιακο android με τα γνωστα καλα και κακα του.

Και για να βαλω κι εγω το λιθαρακι μου στο τοπικ, με ενα αναλογο τρολλοεπιχειρημα με μερικα απο οσα διαβασα εδω μεσα: Παρε το iphone γιατι κανει καλυτερη μοστρα.

• Like 1
Δημοσ.

HTC one μεγαλύτερη οθόνη,πιο όμορφο(υποκειμενικό βέβαια),πιο γρήγορος επεξεργαστής και το android στις high end συσκευές ΔΕΝ κολλάει.Μην ξεχνάς επίσης ότι τέλος του καλοκαιριού λογικά θα παρουσιαστεί καινούργιο iPhone ενώ το one είναι σχετικά καινούριο.πάντως πριν πάρεις οτιδήποτε δοκίμασε το από κοντά να δεις πιο σου αρέσει τι μέγεθος οθόνη σε βολεύει κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

τα iphone 5 μιας και καινουργια φουρνια εχουν βγαλει σε μερικους μερικα προβληματα με οθονη,ξεβαφει το πισω αλουμινιο τι ειναι και κακη βαφη στο χρωμα που αφηνει κατι μικρα κενα(τελειτσες ας πουμε)

τα htc ηταν παντα ποιοτικα αλλα  το μονο μειον ειναι οτι τα τελευταια χρονια τα iphone κρατανε μεταπωλητικη αξια.

fail ο 1ος χρονος εγγυησης.λενε στα wind για 2 αλλα ρωτα και συ ξανα...

Απλά κανείς δεν ασχολείται με ψεγάδια στις υπόλοιπες συσκευές. :)

Αυτό που λες για το αλουμίνιο που ξεφάβει, αφορά τις πρώτες παρτίδες μόνο του μαύρου iPhone

που με "αθόρυβη" οδηγία τις Apple για τις συσκευές αυτές, γινόταν άμεση αντικατάσταση με κουτάτο iPhone 5,

ακόμα και με το πέρας αρκετών ημερών από την ημερομηνία αγοράς/ενεργοποίησης της συσκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...