petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Tzikoz στα όσα αναφέρεις. Το design, η σταθερότητα είναι τα + στο iPhone. Η μεγάλη οθόνη, η μπαταρία και το ελεύθερο λογισμικό είναι τα + στο HTC One.
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Να σου πω την αληθεια φίλε Πέτρο και εγώ σε ένα παρομοιο δίλημμα είμαι άλλα λίγο διαφορετικό Galaxy s4 η Ιphone 5 , αν και με κόβω να πηγαίνω στην samsung λόγο air gestures και της τρομερής ανάλυσης που έχει η amoled .
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγώ παρότι έχω το Samsung Galaxy SII, το οποίο είναι καταπληκτικό κινητό. Σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου το S3 και το S4. Γι αυτό πάω και σε HTC ή Apple. Πάντως το χειρότερο είναι ότι οι εταιρίες αργούν πολύ να βγάλουν τις νέες εκδόσεις Android και έτσι και βάλεις Custom Rom (καλή ώρα όπως εγώ..) βλέπεις ένα σωρό προβλήματα... παγώματα, κολλήματα, σβήσιμο ή επανεκκινήσεις και άλλα και άλλα.
nikoskon Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Tzikoz στα όσα αναφέρεις. Το design, η σταθερότητα είναι τα + στο iPhone. Η μεγάλη οθόνη, η μπαταρία και το ελεύθερο λογισμικό είναι τα + στο HTC One. Η μπαταρία από πότε αποτελούσε μειονέκτημα των iPhones; 1
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οι μπαταρίες τους: 1440 mAh -> iPhone5 2300 mAh -> HTC ONE
vasilis_g Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οταν αποφάσισα να πάω σε smartphone είπα να ξεκινήσω με SE x10 το οποίο το έδωσα μέσα σε ενα μήνα για να πάρω το iPhone 3GS και πιστεψεμε δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή..!!!! Ε αυτή τ στιγμή έχω το 5 το οποίο για μένα ειναι φοβερό..!!!! Εγω θα διαλεγα iPhone 5 Sent from my iPhone using Insomnia
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το iPhone 5 με normal χρήση + χρήση Internet, πόσο σου κρατάει; Το φορτίζεις κάθε μέρα ή κρατάει και περισσότερο;;;
nikoskon Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οι μπαταρίες τους: 1440 mAh -> iPhone5 2300 mAh -> HTC ONE Έχεις υπόψιν σου πως μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα που κάνουν διαφορετική διαχείριση ενέργειας; Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κλασικό του Android χρήστη. Αδιαφορεί για το OS και εστιάζει στα hardware specs. Η αυτονομία έχει να κάνει με παράγοντες όπως: Χωρητικότητα/τύπος μπαταρίας Διαχείριση ενέργειας από λειτουργικό σύστημα(και σε επίπεδο εφαρμογών ακόμα) Από τους κατανάλωση ισχύος των επιμέρους υποσυστημάτων(Οθόνη,δέκτες gsm,wifi,flash memory κλπ) Τύπο επεξεργαστή και τα συναφή. Εσύ από όλα αυτά, έκρινες πως καλύτερη αυτονομία έχει το τηλέφωνο με την μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία. Τα iPhones διατηρούν μέχρι και τώρα τις καλύτερες αυτονομίες και ειδικά σε αναπαραγωγή μουσικής(iPod). Βέβαια για κάποιον που χρησιμοποιεί το smartphone όπως "πρέπει" το βράδυ θα πρέπει να το φορτίσει ασχέτως αν φτάσει 5-15-30% η μπαταρία. Το iPhone 5 με normal χρήση + χρήση Internet, πόσο σου κρατάει; Το φορτίζεις κάθε μέρα ή κρατάει και περισσότερο;;; Το φορτίζω κάθε μέρα γιατί δεν θέλω να το φορτίσω στην μέση της επόμενης ας πούμε. Κάθε βράδυ πριν το φορτίσω είμαι περίπου στο 25%. 3G/LTE Cellular data ON WiFi ON Auto Brightness(@30%) 6 e-mails push Location Services ON Εφαρμογές social με live notification(Facebook,Twitter,Foursquare,Instagram etc.) Αρκετά SMS/iMessages Κλήσεις περίπου 1½ ώρα Αρκετές λήψεις φωτό Ελάχιστο gaming Browsing normal κλπ κλπ.... Νομίζω δεν είναι και άσχημα. Αλλά γιατί με ρωτάς πόσο μου κρατάει; Πριν έγραψες πως δεν έχει καλή αυτονομία, άρα -και καλά- ξέρεις πόσο πρέπει κρατάει... 1
vasilis_g Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 <p>Το iPhone 5 με normal χρήση + χρήση Internet, πόσο σου κρατάει; Το φορτίζεις κάθε μέρα ή κρατάει και περισσότερο;;;</p> Μου βγάζει μια μερα γιατί το έχω συνέχεια στο wifi και είμαι στο Ίντερνετ συνέχεια για μαιλ και διάφορα αλλά πράγματα Sent from my iPhone using Insomnia
ElectronicMusic007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Λοιπον εγω εχω ενα ipad 3 και επιδει ειχα και κινιτο android σου λεω το ios ειναι πιο σταθερο. το app store εχει πολλες επι πληρομη εφαρμογες ενω το android δεν εχει τοσες πολλες, σε ιος ξεχνα τα προγραματα για να κατεβαζεις τζαμπα μουσικη και ταινιες γινονται ολα μεσο του itunes . Το ιος μου αρεσει πιο πολλυ γινονται ολα πιο ευκολα δεν κολαει καθολου και εχει πολλα apps που αξιζουν πολλυ. Για κινητο σου λεω πανε για το htc γιατι θα εχεις μεγαλυτερη οθονη και προτιμω να εχω android σε κινιτο για να εχεις την ελευθερια του με το ιος ξαχνα το αυτο.
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Oτι και να λένε τα android fanboys, (κι εγώ τέτοιο έχω) πάρε iphone5. Είναι πιο γρήγορο με διαφορά.
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δεν αναφέρω πουθενά φίλε μου ότι το iOS δεν έχει καλή αυτονομία. Σύγκρινα απλά το μέγεθος των μπαταριών. Διάβασε καλύτερα αυτά που αναφέρω... Επίσης παρότι διαθέτω κινητό με Android, όπως βλέπεις προσπαθώ να επιλέξω ανάμεσα σε android/iphone άρα φανατικός δεν είμαι, ούτε παίρνω ποσοστά να υποστηρίζω καμιά εταιρία γι αυτό άλλωστε ζητάω γνώμες. Λοιπον εγω εχω ενα ipad 3 και επιδει ειχα και κινιτο android σου λεω το ios ειναι πιο σταθερο. το app store εχει πολλες επι πληρομη εφαρμογες ενω το android δεν εχει τοσες πολλες, σε ιος ξεχνα τα προγραματα για να κατεβαζεις τζαμπα μουσικη και ταινιες γινονται ολα μεσο του itunes . Το ιος μου αρεσει πιο πολλυ γινονται ολα πιο ευκολα δεν κολαει καθολου και εχει πολλα apps που αξιζουν πολλυ. Για κινητο σου λεω πανε για το htc γιατι θα εχεις μεγαλυτερη οθονη και προτιμω να εχω android σε κινιτο για να εχεις την ελευθερια του με το ιος ξαχνα το αυτο. Δηλαδώ mp3 και ταινίες που έχω στο PC μου, μέσω του iTunes δεν μπορώ να τα περάσω στο iPhone;;;
kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγώ παρότι έχω το Samsung Galaxy SII, το οποίο είναι καταπληκτικό κινητό. Σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου το S3 και το S4. Γι αυτό πάω και σε HTC ή Apple. Πάντως το χειρότερο είναι ότι οι εταιρίες αργούν πολύ να βγάλουν τις νέες εκδόσεις Android και έτσι και βάλεις Custom Rom (καλή ώρα όπως εγώ..) βλέπεις ένα σωρό προβλήματα... παγώματα, κολλήματα, σβήσιμο ή επανεκκινήσεις και άλλα και άλλα. Φιλε μου ποια ακριβως ROM σου εβγαλε ολα αυτα τα προβληματα?
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Resurrection Remix αυτή βασικά!!! Αλλά και κάποιες άλλες απ τις πιο γνωστές που δοκίμασα... δεν είδα διαφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα