Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εχω καποιες αποριες σχετικα με την GTX 690 οποιος ξερει ας με διαφωτίσει παρακαλω! α)Ποσο θα ειναι η τιμη της μεταχειρισμενη μολις βγει η σειρα GTX 7XX? Τωρα ξερω ειναι καπου στα 650€ απο τι εχω δει το λιγοτερο! β)Ποσα χρονια θα τρεχει τα games στο ultra? Με την προυποθεση οτι μιλαμε για DX 11 παντα... γ)Τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισει καποιος λογο των 2X GPU ?δ)Εαν καει ο ενας πυρηνας τι γινετε ενω ο αλλος λειτουργει κανονικα? Φανταζομαι δεν λειτουργει καθολου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος! ε)Με i7 2600/3770 τρωει bottleneck? Τελος νομιζω οτι εχει 2 GB *2 GPU = 4 GB Αλλα βλεπει 2 GB στα games... Σε SLI θα βλεπει 4 GB? Δηλαδη 2 + 2 η δεν παιζει?
WalkerSW Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εχω καποιες αποριες σχετικα με την GTX 690 οποιος ξερει ας με διαφωτίσει παρακαλω! α)Ποσο θα ειναι η τιμη της μεταχειρισμενη μολις βγει η σειρα GTX 7XX? Τωρα ξερω ειναι καπου στα 650€ απο τι εχω δει το λιγοτερο! β)Ποσα χρονια θα τρεχει τα games στο ultra? Με την προυποθεση οτι μιλαμε για DX 11 παντα... γ)Τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισει καποιος λογο των 2X GPU ? δ)Εαν καει ο ενας πυρηνας τι γινετε ενω ο αλλος λειτουργει κανονικα? Φανταζομαι δεν λειτουργει καθολου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος! ε)Με i7 2600/3770 τρωει bottleneck? 1) Μισο να παω να ρωτήσω την Πυθία 2) Μισο να παω να ρωτήσω τον μαντη Καλχα. 3) stuttering, tearring, μη υποστηριξη απο παιχνιδια 4)οχι δεν λειτουργεί 5)οχι δεν τρώει. 3
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ωραια thanks για τις απαντησεις...τιμουλες θα δουμε το πολυ σε κανα μηνα εαν και απο τι ειδα/ακουσα δεν προκειτε πολυ να δωσουν τις 6XX τους εκτος απο καποιος γνωστους που αλλαζουν συνεχεια!
aetos1988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν δεν κάνω λάθος ως 4gb θα την την βλέπει το σύστημα
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τι να παω εγω αποτι ξερω 2 GB εχω ακουσει οτι την βλεπει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα