Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ειχα ασχοληθεί μέχρι τώρα και έλεγα να το πουλήσω κιολας αλαλ είδα οτι ίσως να μην αξίζει να φύγει για ανταλλακτικά.

Αυτο που κάνει είναι το εξης : ανάβει κανονικα λειτουργει μια χαρα και μετα απο ενα ακανόνιστο διάστημα κλείνει μόνο του  και σαν να είνια ζεστό κιολας. μπορω να κάνω κατι. 

Υ.Γ δεν έχω ιδέα απο λαπτοπ δεν εχω ανοίξει ποτε αλλα δεν θα έλεγα όχι στο να πειραματιστώ σε αυτό  

Δημοσ.

παίζει να είναι θερμοκρασία ειδικά αν το laptop μετράει χρόνια, δεν έχει καθαριστεί το εσωτερικό και φρεσκαριστεί η θερμοαγώγιμη πάστα.

αν δεν έχεις σχέση γενικά με hardware μην το ανοίξεις μόνος σου.

θα σου έλεγα να βρεις κάποιον τεχνικό για να κάνει την δουλειά.

Δημοσ.

με σταθερους το παλεύω λαπτοπ δεν εχω ξανα ανοίξει . αλλα αν ειναι να παω να δωσω 50-70 ευρώ σε καποιον τεχνικό προτιμώ να το κάνω μόνος μ και ας το πετάξω . 

Δημοσ.

με σταθερους το παλεύω λαπτοπ δεν εχω ξανα ανοίξει . αλλα αν ειναι να παω να δωσω 50-70 ευρώ σε καποιον τεχνικό προτιμώ να το κάνω μόνος μ και ας το πετάξω . 

50-70 ευρώ είναι υπερβολικά για καθαρισμό και αλλαγή πάστας.

όπως και να'χει αφού έχεις μια γνώση επί του θέματος,καλή τύχη και καλά αποτελέσματα!

ψάξε για κανένα disassembly video,pdf,doc,για βοήθεια.

Δημοσ.

Το youtube για αυτό υπάρχει,τα ποιό πολλά acer έχουν την ίδια διαδικασία συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση.

εφοδιάσου με thermal paste & thermal pad.καθαρό οινόπνευμα/χαρτί κουζίνας/μαλακό πινέλακι για την σκόνη και αρκετή υπομονή

αν είσαι παντελός "άσχετος" περίπου 20/30 ευρώ πάει η "ταρίφα"

Δημοσ.

ευχαριστώ για το video... δεν ξέρω έχω ψηθεί να ασχοληθώ έτσι για να μάθω κιολας. desktop στήνω αλλα τα λαπτοπ φαντάζομαι είναι άλλη φάση . Θα το παλέψω και ψήθηκα να το κάνω καμιά αναβαθμισούλα κιόλας και ψάχνω για compatible cpu's ram για να βρω κανα μεταχειρισμένο να του βάλω και καμία κάρτα γραφικών καλύτερη (εχει την ATI Radeon Mobility X1400 with 128MB VRAM ) και 

Processor / Speed Intel Core Duo processor T2300
2MB L2 cache, 1.66GHz Core Logic Chipset Intel 945PM Express

οποιαδήποτε πρόταση δεκτή . (ssd παίρνει ) 

:P

για καθαρισμό ξεκίνησα ολόκληρη αναβάθμιση θα κάνω .

thermal paste έχω  thermal pad θα πουλάνε σε τοπικα μαγαζια ????

Δημοσ.

ευχαριστώ για το video... δεν ξέρω έχω ψηθεί να ασχοληθώ έτσι για να μάθω κιολας. desktop στήνω αλλα τα λαπτοπ φαντάζομαι είναι άλλη φάση . Θα το παλέψω και ψήθηκα να το κάνω καμιά αναβαθμισούλα κιόλας και ψάχνω για compatible cpu's ram για να βρω κανα μεταχειρισμένο να του βάλω και καμία κάρτα γραφικών καλύτερη (εχει την ATI Radeon Mobility X1400 with 128MB VRAM ) και 

Processor / Speed Intel Core Duo processor T2300

2MB L2 cache, 1.66GHz Core Logic Chipset Intel 945PM Express

οποιαδήποτε πρόταση δεκτή . (ssd παίρνει ) 

:P

για καθαρισμό ξεκίνησα ολόκληρη αναβάθμιση θα κάνω .

η κάρτα νομίζω δεν αλλάζει,είναι κολλημένη επάνω στην μητρική.

επeξεργαστή μπορείς να βάλεις αυτόν(bios Update) Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-T7500-SLAF8-Dual-Core-2-20GHz-4Mb-800MHz-Laptop-Processor-/230960425307?pt=CPUs&hash=item35c650695b">Intel Core 2 Duo T7500

παίρνει ssd

thermal paste έχω  thermal pad θα πουλάνε σε τοπικα μαγαζια ????

αν είναι "ψαγμένο" μαγαζί θα έχει,το πάχος πρέπει να κοιτάξεις πρωτού αγοράσεις.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το ξεκινήσω και αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω ελπίζοντας στην βοηθεια σας

βρήκα αυτόν απο αγγελεία εδω στο φόρουμ είναι αυτος που λές ?

Core 2 Duo T7500 2πυρηνος @ 2.2GHZ (4ΜΒ cache!) μοντελο 2007 20€

Δημοσ.

βρήκα αυτόν απο αγγελεία εδω στο φόρουμ είναι αυτος που λές ?

Core 2 Duo T7500 2πυρηνος @ 2.2GHZ (4ΜΒ cache!) μοντελο 2007 20€

ναι ίδιος είναι T7500.

ισως να θέλεις Bios update πρωτού το κουμπώσεις επάνω για να τον "δει"

Δημοσ.

ναι το είδα οπότε κανω bios update απο τώρα. Υπάρχει νομίζω προβλημα αν σβήσει ο υπολογιστης ενω κάνει update έτσι δεν είναι? οπότε θα πρέπει να λύσω αυτό το ζήτημα πρώτα .

Δημοσ.

ναι το είδα οπότε κανω bios update απο τώρα. Υπάρχει νομίζω προβλημα αν σβήσει ο υπολογιστης ενω κάνει update έτσι δεν είναι? οπότε θα πρέπει να λύσω αυτό το ζήτημα πρώτα .

ναι καλό είναι να μην υπάρχουν "παράτραγουδα" κατά το biosUpdate.

αν μπορείς περασέ το με usbflash για καλύτερα.

Δημοσ.

επειδή μ έβαλε κάποιος κάτι αμφιβολίες να το επιβεβαιώσω μονο 

εδω

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/945PM_Express.html

δεν έχει τον Τ7500 μόνο Τ7600

"άκου" τότε αυτόν(που το "ψειρίζουν" τόσο πολύ) που σου έβαλε την ιδέα,τι να σου πώ. :P

αγόρασε αυτόν.

κάνε μια αναζήτηση στο νετ** acer aspire 5670 cpu upgrade και θα δείς οτι είναι συμβατός,

good luck

Δημοσ.

εψαξα φυσικα.... αλλα μπερδεύτηκα περισσότερο. Ο καθένας οτι θέλει λέει . κάπου διάβασα οτι το chipset δεν υποστιριζει 800 fsb μόνο FSB 667 τέσπα δοκιμάζω τον t7500 και βλέπουμε ευχαριστω για τις διευκρινήσεις 

Δημοσ.

εψαξα φυσικα.... αλλα μπερδεύτηκα περισσότερο. Ο καθένας οτι θέλει λέει . κάπου διάβασα οτι το chipset δεν υποστιριζει 800 fsb μόνο FSB 667 τέσπα δοκιμάζω τον t7500 και βλέπουμε ευχαριστω για τις διευκρινήσεις 

το fsb ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία,όχι οτι δεν είναι συμβατός.η μητρικές τον υποστηρίζουν!

και εμένα η μητρική μου λεει 667Mhz fsb έβαλα κανονικά άλλον cpu με 800 fsb και δεν έχω πρόβλημα.

καλύτερα βάλε αυτόν για τα acer παρά πονάνε στις θερμοκρασίες.

μην σε πάρω και στον λαιμό μου.

καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...