Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πληρώθηκα και εγώ εχθές..καλή υπομονή όσοι ακόμα τα περιμένετε!

Καλημέρα!Πότε είχες τελειώσει?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μόλις πήρα την υπεύθυνη του ΚΕΚ μου, και μου είπε ότι έχουν πληρωθεί μέχρι στιγμής όσοι τελείωσαν 9/1...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι οσον αφορα την ανανεωση του βιβλιαριου ικα . Οσο ημουν στο προγραμμα ημουν ασφαλισμενος και ειχα ανανεωσει το βιβλιαριο του ικα κανονικα με βεβαιωση που μας ειχε δωσει το κεκ . Τωρα αυριο ληγει το βιβλιαριο μου ...πως θα το ανανεωσω ξερει κανεις ? Οπως παλια με βεβαιωση απο τον οαεδ ?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πληρωθεί ακόμη... :mellow: Τελείωσα στο γενικό voucher 3-1 και το τμήμα μου 17-1 σε 3 μέρες κλίνω 4 μήνες υπομονής.. :-(  Άντε καλή υπομονή σε όλους που τα περιμένουν ακόμα   B)

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι οσον αφορα την ανανεωση του βιβλιαριου ικα . Οσο ημουν στο προγραμμα ημουν ασφαλισμενος και ειχα ανανεωσει το βιβλιαριο του ικα κανονικα με βεβαιωση που μας ειχε δωσει το κεκ . Τωρα αυριο ληγει το βιβλιαριο μου ...πως θα το ανανεωσω ξερει κανεις ? Οπως παλια με βεβαιωση απο τον οαεδ ?

Λαθος ενοτητα εχεις διαλεξει εδω ειναι μονο για προγραμμα voucher 18-29 οχι για βιβλιαρια υγειας του ικα εισαι off topic.

Δημοσ.

Λαθος ενοτητα εχεις διαλεξει εδω ειναι μονο για προγραμμα voucher 18-29 οχι για βιβλιαρια υγειας του ικα εισαι off topic.

δεν ειμαι οφτοπικ και εγω στο voucher ημουν

Δημοσ.

ναι αλλα σχετιζεται με το τοπικ

Αφου νομιζεις οτι σχετιζεται με το τοπικ μαλλον δεν διαβασες το θεμα που λεει επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29 ετων.Τωρα  η ερωτηση για το ικα που κολλαει για αυτο σου λεω η ερωτηση σου ειναι off topic σου εστειλα μηνυμα να παρεις τηλ.το ικα της γειτονιας σου και να τους πεις τι ακριβως θες η πηγαινε απο εκει και θα σε καθοδηγησουν.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι offtopic η ερώτηση του lambgeo αφού σχετίζεται με την ασφάλιση που έχουμε από το πρόγραμμα.Φαντάζομαι όπως είπες με βεβαίωση του ΟΑΕΔ πάλι.Εγώ δεν έχω τελειώσει για να σου απαντήσω σίγουρα.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι offtopic η ερώτηση του lambgeo.Φαντάζομαι όπως είπες με βεβαίωση του ΟΑΕΔ πάλι.Εγώ δεν έχω τελειώσει για να σου απαντήσω σί

καλα οκ. παω πασο εσεις ξερεται..Παντως σε αλλα φορουμ την συζητηση η θα την μετεφεραν στο συγκεκριμενο θεμα που θα ηταν για την συγκεγκριμενη ερωτηση η θα την διεγραφαν.Μεχρι και εγω που σας απανταω ειμαι off topic.Αλλα σας λεω και παλι εδω ειναι ΜΟΝΟ για το προγραμμα του voucher και καθε αλλη ερωτηση που δεν εχει σχεση με το προγραμμα ειναι off topic.

Δημοσ.

lambgeo

Κατά την διάρκεια των voucher επειδή πληρώνει εισφορές το ΚΕΚ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο θεωρούν. Μετά το πέρας και τις πρακτικής αν είσαι μέχρι 29 σου δίνει ο ΟΑΕΔ χαρτί όπου πας στο ΙΚΑ και στο θωρούν, αν είσαι πάνω από 29 σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία δεν έχεις καμία κάλυψη.

Δημοσ.

πληρωθηκα παρασκευή. τελειωσα 20/12 και το τμημα μου 3/1. 1757 και κατι ψιλα. Αθηνα κεκ Academy skills

Δημοσ.

κ ναι εβγαλα γραμμη στο υπουργειο το μεσημερι κ μ ειπε η κοπελα που απαντησε οτι τα χαρτια  απ το κεκ μας ειναι ολα οκ και ειναι σε πληρωμη !   μ εφυγε η αγωνια οτι δεν ειχε στειλει τα χαρτια οπως ειχε πει πριν μερες μαλον η ιδια κοπελα π απαντησε και σημερα.. μηπως γνωριζει κανεις σε ποσες μερες μπαινουν τα λεφτα αφου ολα ειναι οκ απο θεμα ελενχου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...