alikh 3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδιά πληρώθηκα και εγώ εχθές..καλή υπομονή όσοι ακόμα τα περιμένετε! Καλημέρα!Πότε είχες τελειώσει?
amoramor Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγώ μόλις πήρα την υπεύθυνη του ΚΕΚ μου, και μου είπε ότι έχουν πληρωθεί μέχρι στιγμής όσοι τελείωσαν 9/1...
lambgeo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κατι οσον αφορα την ανανεωση του βιβλιαριου ικα . Οσο ημουν στο προγραμμα ημουν ασφαλισμενος και ειχα ανανεωσει το βιβλιαριο του ικα κανονικα με βεβαιωση που μας ειχε δωσει το κεκ . Τωρα αυριο ληγει το βιβλιαριο μου ...πως θα το ανανεωσω ξερει κανεις ? Οπως παλια με βεβαιωση απο τον οαεδ ?
JohnMaccoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγώ δεν έχω πληρωθεί ακόμη... Τελείωσα στο γενικό voucher 3-1 και το τμήμα μου 17-1 σε 3 μέρες κλίνω 4 μήνες υπομονής.. Άντε καλή υπομονή σε όλους που τα περιμένουν ακόμα 1
sofoklis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κατι οσον αφορα την ανανεωση του βιβλιαριου ικα . Οσο ημουν στο προγραμμα ημουν ασφαλισμενος και ειχα ανανεωσει το βιβλιαριο του ικα κανονικα με βεβαιωση που μας ειχε δωσει το κεκ . Τωρα αυριο ληγει το βιβλιαριο μου ...πως θα το ανανεωσω ξερει κανεις ? Οπως παλια με βεβαιωση απο τον οαεδ ? Λαθος ενοτητα εχεις διαλεξει εδω ειναι μονο για προγραμμα voucher 18-29 οχι για βιβλιαρια υγειας του ικα εισαι off topic.
lambgeo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Λαθος ενοτητα εχεις διαλεξει εδω ειναι μονο για προγραμμα voucher 18-29 οχι για βιβλιαρια υγειας του ικα εισαι off topic. δεν ειμαι οφτοπικ και εγω στο voucher ημουν
sofoklis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 δεν ειμαι οφτοπικ και εγω στο voucher ημουν Η ερωτηση σου ηταν off topic.
lambgeo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η ερωτηση σου ηταν off topic. ναι αλλα σχετιζεται με το τοπικ
sofoklis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ναι αλλα σχετιζεται με το τοπικ Αφου νομιζεις οτι σχετιζεται με το τοπικ μαλλον δεν διαβασες το θεμα που λεει επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29 ετων.Τωρα η ερωτηση για το ικα που κολλαει για αυτο σου λεω η ερωτηση σου ειναι off topic σου εστειλα μηνυμα να παρεις τηλ.το ικα της γειτονιας σου και να τους πεις τι ακριβως θες η πηγαινε απο εκει και θα σε καθοδηγησουν.
tasgr86 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δε νομίζω ότι είναι offtopic η ερώτηση του lambgeo αφού σχετίζεται με την ασφάλιση που έχουμε από το πρόγραμμα.Φαντάζομαι όπως είπες με βεβαίωση του ΟΑΕΔ πάλι.Εγώ δεν έχω τελειώσει για να σου απαντήσω σίγουρα.
sofoklis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δε νομίζω ότι είναι offtopic η ερώτηση του lambgeo.Φαντάζομαι όπως είπες με βεβαίωση του ΟΑΕΔ πάλι.Εγώ δεν έχω τελειώσει για να σου απαντήσω σί καλα οκ. παω πασο εσεις ξερεται..Παντως σε αλλα φορουμ την συζητηση η θα την μετεφεραν στο συγκεκριμενο θεμα που θα ηταν για την συγκεγκριμενη ερωτηση η θα την διεγραφαν.Μεχρι και εγω που σας απανταω ειμαι off topic.Αλλα σας λεω και παλι εδω ειναι ΜΟΝΟ για το προγραμμα του voucher και καθε αλλη ερωτηση που δεν εχει σχεση με το προγραμμα ειναι off topic.
politechnon Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 lambgeo Κατά την διάρκεια των voucher επειδή πληρώνει εισφορές το ΚΕΚ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο θεωρούν. Μετά το πέρας και τις πρακτικής αν είσαι μέχρι 29 σου δίνει ο ΟΑΕΔ χαρτί όπου πας στο ΙΚΑ και στο θωρούν, αν είσαι πάνω από 29 σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία δεν έχεις καμία κάλυψη.
mov Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 πληρωθηκα παρασκευή. τελειωσα 20/12 και το τμημα μου 3/1. 1757 και κατι ψιλα. Αθηνα κεκ Academy skills
MARIADIMI27 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κ ναι εβγαλα γραμμη στο υπουργειο το μεσημερι κ μ ειπε η κοπελα που απαντησε οτι τα χαρτια απ το κεκ μας ειναι ολα οκ και ειναι σε πληρωμη ! μ εφυγε η αγωνια οτι δεν ειχε στειλει τα χαρτια οπως ειχε πει πριν μερες μαλον η ιδια κοπελα π απαντησε και σημερα.. μηπως γνωριζει κανεις σε ποσες μερες μπαινουν τα λεφτα αφου ολα ειναι οκ απο θεμα ελενχου??
aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Kωλοβαρανε αβερτα τα ΚΕΚ δλδ ετσι; Πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουν και το αργουν...; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα