Lazos07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Το ξερω οτι δεν επιστρέφεται Φίλε αν ειναι να παρω επιστροφή 80 κ να δώσω 50 δεν αξίζει σε λογιστή Σκαμπαζω απο αυτα απλα κατι παίζει με τα ελευθερία επαγγέλματα κ δεν ειναι τόσο απλό στη δηλωση
JohnConstantine Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ποιος παει τραπεζα αυριο???? . Οποιος παει μιλαει για τα χρηματα. 1
sofoklis29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ποιος παει τραπεζα αυριο???? . Οποιος παει μιλαει για τα χρηματα. Γιατι δεν πας στην τραπεζα αυριο και να τους πει να σου βγαλουν e-banking για να μην τρεχεις συνεχεια στης τραπεζες.Ενω απο το σπιτι σου καθε μερα θα κοιτας αν στα βαλανε τα λεφτα. 1
JohnConstantine Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Γιατι δεν πας στην τραπεζα αυριο και να τους πει να σου βγαλουν e-banking για να μην τρεχεις συνεχεια στης τραπεζες.Ενω απο το σπιτι σου καθε μερα θα κοιτας αν στα βαλανε τα λεφτα. :S τι ειπες ρε τιτανομεγιστε??? !!!!!!! Μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα πως μπορω να το κανω αυτο το πραγμα? Κατσε τωρα γιατι μιλαμε με εστειλες . Mε κατεβασες απο τα δεντρα... 1
sofoklis29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 :S τι ειπες ρε τιτανομεγιστε??? !!!!!!! Μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα πως μπορω να το κανω αυτο το πραγμα? Κατσε τωρα γιατι μιλαμε με εστειλες . Mε κατεβασες απο τα δεντρα... Σου έστειλα. 1
fenicious Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ποτε τελειωσες και σε ποιο ησουν το γενικο η του τουρισμου; teleiwsa 3/1/14 praktiki kai hmoun sto geniko programma.. to eixa ksanaanaferei k pio prin (sel 95 nomizw).
nagiakoll Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλημέρα, συμμετείχα και εγώ σε αυτό το πρόγραμμα και συγκεκριμένα στο γενικής κατάταξης. Γενικά τελειώνοντας το πρόγραμμα διαπίστωσα ότι τέτοια προγράμματα μόνο κακό κάνουνε.. Συγκεκριμένα άρχισα θεωρία 5/9/13 και την τελείωσα 27/9/13. Τα λεφτά για την θεωρία (305 και κάτι) τα πήρα 3/01/14 . Αυτό για όσα παιδιά ρωτάνε σχετικά με το πότε πληρωθήκαμε για την θεωρία περιμένοντας να πληρωθούν και οι ίδιοι. Πρακτική άσκηση άρχισα 30/9/13 και τελείωσα 4/02/14 απλά επειδή μια κοπέλα από το τμήμα μου ως τελευταία τελείωνε τέλη Μάρτη τα περιμένω κατά καλοκαίρι τα λεφτά.... Το θέμα είναι ότι με τέτοια προγράμματα οι εργαζόμενοι γινόμαστε αναλώσιμοι καθώς ο εργοδότης περιμένει το επόμενο πρόγραμμα voucher για να καλύψει τις ανάγκες που έχει σε προσωπικό. Οι γνώσεις που σου προσφέρονται είναι ελλιπείς δηλαδή περιορισμένων ευθυνών οπότε βρίσκεσαι σε έναν φαύλο κύκλο με όλα αυτά τα προγράμματα. Πιο πάνω κάποιος ανέφερε για το e-banking αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου στείλεις και σε μένα τα βήματα για να κάνω αίτηση για αυτό. Ευχαριστώ
sofoklis29 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα οσοι ενδιαφερεστε για e-banking απλως τα βηματα που εχετε να κανεται ειναι να πατε στην εθνικη τραπεζα και να τους ζητησετε να σας ανοιξουν ενα e banking.Αν ειστε τυχεροι και εχουν κλειδαριθμους τοτε καλως γιατι δεν τους φερνουν πολλους κλειδαριθμους για e banking αλλιως πατε σε αλλη τραπεζα της εθνικης.Μαζι να εχετε και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.Τωρα της διαδικασιες το πως θα ενεργοποιησεται το e-banking σας το λεει ο αρμοδιος εκει.Η ενεργοποιηση ειναι θεμα μιας ημερας. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από sofoklis29 1
Walter H.White Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Kαλησπέρα!Σε καλή μεριά!Μήπως ξέρεις πότε τελείωσε όλο το τμήμα σου? Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά σου βάζω ένα περιθώριο μισού μήνα μετά. Το σίγουρο είναι ότι ήρθαν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα χρήματα της θεωρίας. 1
Doctor GR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπερα οσοι ενδιαφερεστε για e-banking απλως τα βηματα που εχετε να κανεται ειναι να πατε στην εθνικη τραπεζα και να τους ζητησετε να σας ανοιξουν ενα e banking.Αν ειστε τυχεροι και εχουν κλειδαριθμους τοτε καλως γιατι δεν τους φερνουν πολλους κλειδαριθμους για e banking αλλιως πατε σε αλλη τραπεζα της εθνικης.Μαζι να εχετε και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.Τωρα της διαδικασιες το πως θα ενεργοποιησεται το e-banking σας το λεει ο αρμοδιος εκει.Η ενεργοποιηση ειναι θεμα μιας ημερας. πρέπει επίσης να πληρώσεις και κανα 10ευρω η 15ευρω δεν θυμάμαι ακριβώς για μια συσκευη.
dim_nat11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 πρέπει επίσης να πληρώσεις και κανα 10ευρω η 15ευρω δεν θυμάμαι ακριβώς για μια συσκευη. Στην Πειραιώς που είχα ρωτήσει για e-banking 5 ευρώ είναι...
sofoklis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 πρέπει επίσης να πληρώσεις και κανα 10ευρω η 15ευρω δεν θυμάμαι ακριβώς για μια συσκευη. Η συσκευή είναι ΔΩΡΕΑΝ δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ.
Crash_Batic Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Crash_Batic<br> Προσοχή θέλω να επισημάνω κάτι που θεωρώ πολύ βασικό και σίγουρα πιστεύω αφορά και άλλους μιας και το έχω δει να γίνεται επανειλημμένα σε ωφελούμενους.<br> Κανονικά κανείς δεν θα έπρεπε να σας παίρνει τηλέφωνο! Το τηλέφωνό σας ,το email σας, είναι προσωπικά δεδομένα και κανονικά δεν πρέπει να τα έχει κανείς.<br> Στην πλατφόρμα του υπουργείου <a class="bbc_url" href="http://www.voucher.gov.gr/">http://www.voucher.gov.gr/</a> όπου είναι και μόνη επίσημη, ο καταρτιζόμενος κάνει την αίτηση συμμετοχής του και εκεί αναρτώνται και τα αποτελέσματα.<br> Σε αυτή την πλατφόρμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τον κάθε επιλεγέντα ή επιλαχόντα παρά μόνο ένας αριθμός ΚΑΥΑΣ, οπότε το που και πως βρίσκουν τα προσωπικά δεδομένα το αφήνω στην φαντασία του καθενός... ο νοώ νοείτω!!!<br> Υπάρχουν περιπτώσεις που με την σύμφωνη γνώμη του καταρτιζόμενου η αίτηση γίνεται σε κάποιο ΚΕΚ οπότε εκεί γνωρίζει που δίνει τα προσωπικά του στοιχεία.<br> Και στις 2 περιπτώσεις πάντως ο καταρτιζόμενος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν επιτρέπετε να εκβιάζεται και ότι είναι δικαίωμά του να αποφασίσει σε ποιον φορέα θα εξαργυρώσει την επιταγή του.<br> Στο <a class="bbc_url" href="http://www.voucher.gov.gr/program-group/action/pid/6/paction/kek">http://www.voucher.gov.gr/program-group/action/pid/6/paction/kek</a> “δείτε τους παρόχους κατάρτισης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα” (Εμφάνιση χάρτη) είναι όλοι όσοι επίσημα από το υπουργείο συμμετέχουν στο πρόγραμμα.<br> Από εκεί και πέρα αν σας καλούν χωρίς να έχετε δώσει εσείς τα προσωπικά σας στοιχεία καλό θα ήταν να τους κάνετε μία ερώτηση που τα βρήκαν. (αν και έχει παρατηρηθεί ότι όταν τους το λες αυτό στο κλείνουν γιατί γνωρίζουν ότι με παράνομο τρόπο έχουν τα στοιχεία και αν τους γίνει καταγγελία θα υπάρχουν προβλήματα)<br><br> Η θεωρητική κατάρτιση είναι 80 ώρες και πληρώνεσαι 2 μήνες περίπου μετά την λήξη των μαθημάτων το πρώτο σκέλος δηλ. τα 400 Ευρώ μικτά (2400 = 400+2000 μικτά) (2700 = 400+2300 μικτά) καθαρά είναι 305 Ευρώ για την θεωρητική κατάρτιση. Το θεμα ειναι οτι η κοπελα μου ειπε οτι ΤΕΛΙΚΑ επιλεχθηκα ενα χρόνο μετά. Γιατί εγω ως επιλαχων επιλεχθηκα περίπου 10 μηνες πριν αφου τοτε ειχα κάνει την αιτηση. Απο τοτε δεν ξανακανα καμιά αίτηση σε νεο πρόγραμμα και γιαυτό μου φανηκε περίεργο κάπως.. Το θεμα είναι οτι εγω μενω Σαλαμίνα και πρέπει να πηγαίνω καθημερινά στην Αχαρνών για τη θεωρία και δεν νομίζω να συμφέρει. Εσας ποια η γνώμη σας? Τι λετε να κανω? Αξίζει? Μηπως αξίζει απο την αποψη οτι ισως κανω γνωριμίες στο θεμα της εργασίας που θα με βοηθήσει να βρω μια δουλειά και οχι τόσο απο το οικονομικό οφελος αυτου του 5μηνου? Εσεις τι λέτε?
MARIADIMI27 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 0.01 κ σημεραααααααααααααααααααααααα ........ τι ωραια τι καλα . τελικα θα πιστεψω οτι δεν εστηλε τα χαρτια μας ακομα η μανταμ απ το κεκ για αυτο κ εγινε λουις..... 1
mixalis1989 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδιά πληρώθηκα και εγώ εχθές..καλή υπομονή όσοι ακόμα τα περιμένετε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα