Mary3101 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα!'Εχετε ξεκινήσει θεωρία και πρακτική στο voucher όχι του τουρισμού,στο γενικό?
alikh 3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα!'Εχετε ξεκινήσει θεωρία και πρακτική στο voucher όχι του τουρισμού,στο γενικό? Σχεδόν όλοι εδώ έχουμε τελειώσει και την πρακτική..Τα λεφτά περιμένουμε τώρα!
Mary3101 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μάλιστα!Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν τη θεωρία!Και κοντεύει να χρονίσει το θέμα!Το Κεκ έχει τα δικαολογητικά μου,γράφτηκα παρ'όλα αυτά περιμένει μια υπογραφή από τον Οαέδ αν θυμάμαι καλά!Ρώτησα στον οαέδ και μου είπε ότι από'δω και πέρα έχω να κάνω με το Κεκ!Το κεκ τα ρίχνει στον Οαεδ!Τελικά ποιός με δουλεύει?? Υ.Γ.Αυτό το voucher που είχατε επιλεχτεί Μάιο του 2013??
alikh 3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μάλιστα!Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν τη θεωρία!Και κοντεύει να χρονίσει το θέμα!Το Κεκ έχει τα δικαολογητικά μου,γράφτηκα παρ'όλα αυτά περιμένει μια υπογραφή από τον Οαέδ αν θυμάμαι καλά!Ρώτησα στον οαέδ και μου είπε ότι από'δω και πέρα έχω να κάνω με το Κεκ!Το κεκ τα ρίχνει στον Οαεδ!Τελικά ποιός με δουλεύει?? Υ.Γ.Αυτό το voucher που είχατε επιλεχτεί Μάιο του 2013?? Πως γίνεται να μην έχεις ξεκινήσει καν;;Σε ποια περιοχή είσαι;Ναι από τον Μάιο είμαστε..
Mary3101 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Alikh 3 κολωνό μένω!mary1 μπορώ να πάω σε άλλο κεκ ενώ έχω γραφτεί εκεί?
mixalis1989 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Alikh 3 κολωνό μένω!mary1 μπορώ να πάω σε άλλο κεκ ενώ έχω γραφτεί εκεί? μπορείς εκτός αν έχεις υπογράψει σύμβαση.σου έχον βρει δουλειά? 1
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Συν ότι η επιταγή έληγε τον οκτώβριο νομίζω. Δλδ έχεις υπογράψει και σε δουλεύουν ή έχει λήξει η επιταγή σου και πάλι σε δουλεύουν;
Mary3101 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν έχω υπογράψει σύμβαση,δεν έχω ξεκινήσει τίποτα!Το μόνο που πήγα και γράφτηκα!Μου λέγανε ότι θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη από τότε πήγα μία φορά που μου ζήτησαν το iban της τράπεζας και μου είχανε πει ότι θα με ειδοποιήσουν για να πάω να πάρω τη σύμβαση!Από τότε τους τρέλανα στα τηλέφωνα και μου είπανε ότι περίμεναν υπογραφή από τον ΟΑΕΔ! Συν αυτό!Όχι δεν έχω υπογράψει τίποτα απολύτως!
mixalis1989 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 δεν ξέρω τι παίζει..πήγαινε σε άλλο κεκ οπωσδήποτε .ακόμα ξεκινάνε μαθήματα πάντως μπορεί να προλάβεις 1
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σορυ που στο λέω άλλα η επιταγή που έχεις έχει λήξει. Έπρεπε να έχεις βρει εργοδότη (εσύ, αν τα κεκ είναι τόσο άχρηστα) και να είχες υπογράψει μέχρι τέλη οκτωβρίου. Καμένη είμαι και εγώ, για άλλο λόγο βέβαια.
mixalis1989 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 επειδή σε είχαν πάρει απο τους πρώτους παίζει να ισχύει αυτό που λέει η mary.πάρε ένα τηλ στο υπουργείο αύριο και πες τους τι έγινε. 2105271169
Mary3101 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρε συ αυτές δεν είναι δουλειές των κεκ?Να βρουν εργοδότη?Επίσης δεν ενεργοποίησα την επιταγή που ήταν μέχρι 31 Ιανουαρίου και τους το είπα και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένη!Ότι να'ναι! Μιχάλη σε ευχαριστώ για το τηλέφωνο!
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Συνονοματη, για να μη τη πατησεις ξανα στο μελλον, σε πληροφορω για τα εξης: 1ον) το οτι εχεις δωσει τα στοιχεια σου σε αυτος δε σημαινει πως γραφτηκες πχ σα σε σχολη σε ΑΕΙ και τελειωσαν τα παντα. Δεν υπεγραψες καμια συμφωνια μαζι τους και δε τους εχεις αναγκη. Αυτοι πρεπει να σε εχουν γιατι απο καθε παιδι που θα υπογραψει συμβαση σε αυτους παιρνουν κοντα χιλιαρικο. Και 2ον) οχι δεν εχουν αυτοι την υποχρεωση να σου βρουν. Μονο το κομματι των θωρητικων τους νοιαζει, που θα φερουν το καθε αχρηστο δασκαλο να στο μαθει. Μετα τρεχεις εσυ να βρει εργοδοτη. Καλυτερα κιολας γιατι μπορει να παιρνουν και μιζα αναλογα με τα παιδια που θα στειλει σε καθε επιχειρηση. Δουλεια τους ειναι να βρισκουν θυματα ατομα να ενεργοποιησουν σε αυτους την επιταγη για να αρπαξουν το χιλιαρικο και τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα