Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιδια εχουν σταματησει οι πληρωμες?

φίλος μου που μίλησε με το υπουργείο έτσι του είπαν την παρασκευή.και ότι θα άρχιζαν πάλι χθες.και σήμερα που πήρε πάλι του είπαν θα αρχίσουν σήμερα.δεν ξέρω τι παίζει

Δημοσ.

ΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αμα σταματησαν τις πληρωμες  ζητω  που καηκαμε.... μετα θα μας πουν οτι θα τις σταματησουν κ για λογο εκλογων ελεοοοςςς ..................

Δημοσ.

φίλος μου που μίλησε με το υπουργείο έτσι του είπαν την παρασκευή.και ότι θα άρχιζαν πάλι χθες.και σήμερα που πήρε πάλι του είπαν θα αρχίσουν σήμερα.δεν ξέρω τι παίζει

Kρατιστε με θα χυθει αιμα. :@

Δημοσ.

εγώ που ρώτησα στο ΚΕΚ χθες, μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα τα έχουμε πάρει, δεν ξέρω αν εννοεί για όλους, αλλά για το τμήμα μας έτσι μας είπε...

έχω τελειώσει 24/12/2013

Δημοσ.

εγώ που ρώτησα στο ΚΕΚ χθες, μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα τα έχουμε πάρει, δεν ξέρω αν εννοεί για όλους, αλλά για το τμήμα μας έτσι μας είπε...

έχω τελειώσει 24/12/2013

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μην ακους και πολυ το κεκ σου..

Δημοσ.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μην ακους και πολυ το κεκ σου..

την προηγούμενη φορά όταν ρώτησα πότε θα μπουν τα λεφτά της θεωρίας, μου είπαν τέλος εβδομάδας, και όντως είχαν μπει!! άλλωστε από όταν τελειώσαμε μας είχαν πει, θα μπουν μέσα με τέλη Μαρτίου! άρα ή ξέρουν πραγματικά ή τα λένε στην τύχη. και τα 2 δεν γίνεται. Ρώτησα και γνωστή μου ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΚ , και μου είχε πει ότι το δικό της ΚΕΚ θα τα έπαιρνε πάνω κάτω ίδιες ημερομηνίες με εμάς.

Δημοσ.

Οντως απο αλλα σαιτ που κοιταω εχουν σταματησει να πληρωνουν.Μου αρεσει που φτιαχνουν και καινουργειο voucher ακομα δεν πληρωσαν το πρωτο θελουν και δευτερο ...

την προηγούμενη φορά όταν ρώτησα πότε θα μπουν τα λεφτά της θεωρίας, μου είπαν τέλος εβδομάδας, και όντως είχαν μπει!! άλλωστε από όταν τελειώσαμε μας είχαν πει, θα μπουν μέσα με τέλη Μαρτίου! άρα ή ξέρουν πραγματικά ή τα λένε στην τύχη. και τα 2 δεν γίνεται. Ρώτησα και γνωστή μου ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΚ , και μου είχε πει ότι το δικό της ΚΕΚ θα τα έπαιρνε πάνω κάτω ίδιες ημερομηνίες με εμάς.

Mαλλον το επαιξε κορωνα γραμματα...και επεσε μεσα κανενα κεκ δεν ξερει τις ημερομηνιες πληρωμων.

Δημοσ.

Mαλλον το επαιξε κορωνα γραμματα...και επεσε μεσα κανενα κεκ δεν ξερει τις ημερομηνιες πληρωμων.

Κορώνα γράμματα με σιγουριά πρώτη φορά βλέπω, άλλωστε και στα λεφτά της θεωρίας, πριν μας πουν πότε θα τα πάρουμε μας είχαν πει πολλές φορές δεν γνωρίζουν, ΑΛΛΑ όταν έμαθαν μας είπαν θα τα πάρετε μέχρι τέλος εβδομάδας, όπως και έγινε....

Χθες μας είπαν θα τα πάρουμε μέχρι τέλος αυτής της εβδομάδας τα υπόλοιπα της πρακτικής

Δημοσ.

Κορώνα γράμματα με σιγουριά πρώτη φορά βλέπω, άλλωστε και στα λεφτά της θεωρίας, πριν μας που πότε θα τα πάρουμε μας είχαν πει πολλές φορές δεν γνωρίζουν, ΑΛΛΑ όταν έμαθαν μας είπαν θα τα πάρετε μέχρι τέλος εβδομάδας, όπως και έγινε....

Χθες μας είπαν θα τα πάρουμε μέχρι τέλος αυτής της εβδομάδας τα υπόλοιπα της πρακτικής

Για ξαναρωτα τους για τα λεφτα της πρακτικης οπως λες ειπαν τελος αυτης της εβδομαδας λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι εχουν σταματησει να πληρωνουν.Και μετα θα ξαναπαρεις τηλ.το κεκ σου και θα σου πει τελος της επομενης εβδομαδας ειναι μεχρι να το πετυχει κορωνα η γραμματα...

Δημοσ.

@Phoenix7 μακάρι ρε φίλε να τα πάρεις μπας και δούμε λίγο κίνηση.αυτή την εβδομάδα λίγο δύσκολο γιατί  έχει και απεργία σήμερα ή αύριο νομίζω αλλά τσέκαρε και την επόμενη.μερικές φορές τα κεκ ξέρουν κάτι.μερικές ε :P ενημερωσέ μας πάντως

Δημοσ.

Εγώ τελείωσα Νοέμβριο και τίποτα 

μηπως αργησε το κεκ σου τα γραφειοκρατικα? εγω ημουν στο γενικο τελειωσα 6 δεκεμβρη και πληρωθηκα 25/2, 1757 ευρω

Δημοσ.

μηπως αργησε το κεκ σου τα γραφειοκρατικα? εγω ημουν στο γενικο τελειωσα 6 δεκεμβρη και πληρωθηκα 25/2, 1757 ευρω

οι πιο πολλοί δεν έχουμε πληρωθεί.και εγω νοέμβρη τελείωσα και τίποτα.ήσουν τυχερός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...