pantelis21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 δυστυχώς φίλοι μου εδω εχουμε καναντήσει... α και κάτι ακόμα... υπάρχουν όντως πολλοί με βαθμούς πάνω απο 8.5, μεταπτυχιακά και ΥΔ (βλ. υποφαινόμενος), 3 ξενες γλώσσες, IT expert γνωσεις Η/Υ και 4-5 σελιδες CV... εκει φτασαμε αλλα θα το παλέψουμε... Δηλαδή ΟΚ αν με αυτά τα προσόντα δε μπορεί κάποιος να βρει δουλειά τότε τι να πω. Και αφού ξόδεψε ένα βουνό λεφτά (3 ξένες γλώσσες και πληροφορική συν εξοδα σπουδών) να παρακαλάμε να δουλέψουμε με 500 ευρώ και να μας κάνουν και χάρη...ΟΚ... Και εγώ τώρα που τελείωσα σχολή και ψάχνομαι για μεταπτυχιακά και 2η γλώσσα αναρωτιέμαι: έχει νόημα;;; Δηλαδή ΟΚ για 2η γλώσσα θα φάω 2 χρόνια min (για Γ1) για μεταπτυχιακό χρόνο + χρήματα... Και από τη μια λες αν δεν τα κάνω δε θα είμαι ανταγωνιστικός από την άλλη λες δε παν στο διάολο αφού δουλειά δε θα βρώ...
funbreaker Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Στην περίπτωση που κάποιος έχει επιλεγεί ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνει?
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δηλαδή ΟΚ αν με αυτά τα προσόντα δε μπορεί κάποιος να βρει δουλειά τότε τι να πω. Και αφού ξόδεψε ένα βουνό λεφτά (3 ξένες γλώσσες και πληροφορική συν εξοδα σπουδών) να παρακαλάμε να δουλέψουμε με 500 ευρώ και να μας κάνουν και χάρη...ΟΚ... Και εγώ τώρα που τελείωσα σχολή και ψάχνομαι για μεταπτυχιακά και 2η γλώσσα αναρωτιέμαι: έχει νόημα;;; Δηλαδή ΟΚ για 2η γλώσσα θα φάω 2 χρόνια min (για Γ1) για μεταπτυχιακό χρόνο + χρήματα... Και από τη μια λες αν δεν τα κάνω δε θα είμαι ανταγωνιστικός από την άλλη λες δε παν στο διάολο αφού δουλειά δε θα βρώ... μην το συζητας.. μέχρι 1 και κάτι χρόνο πριν εβγαζα τα τριπλάσια... :/ αντε να δουμε μεχρι που θα φτάσει το χάλι μας...
pantelis21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 μην το συζητας.. μέχρι 1 και κάτι χρόνο πριν εβγαζα τα τριπλάσια... :/ αντε να δουμε μεχρι που θα φτάσει το χάλι μας... Μέχρι πριν λίγα χρόνια και καθηγητής γυμνασίου έβγαζε 1000+ για 10-15 ώρες την βδομάδα!!!
PartyAnimaL88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Στην περίπτωση που κάποιος έχει επιλεγεί ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνει? Αστυνομική ταυτοτήτα απολυτήριο λυκείου/ΤΕΙ/ΑΕΙ και ενα έγγραφο έμενα προσωπικά μου ζητήσανε που δεν κάνω φορολογική δήλωση. Επίσης μια ερώτηση διάβασα οτι αν παρακολουθήσεις σεμινάρια και δεν ασχοληθείς με τα 5μηνα μετά δεν χάνεις κάρτα ανεργίας ισχύει κάτι τέτοιο?
REDODIN7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 δυστυχώς φίλοι μου εδω εχουμε καναντήσει... α και κάτι ακόμα... υπάρχουν όντως πολλοί με βαθμούς πάνω απο 8.5, μεταπτυχιακά και ΥΔ (βλ. υποφαινόμενος), 3 ξενες γλώσσες, IT expert γνωσεις Η/Υ και 4-5 σελιδες CV... εκει φτασαμε αλλα θα το παλέψουμε... Φιλε μου ειληκρινα στο λεω χαραμιζεσαι εδω επρεπε να εχεις φυγει εδω και καιρο οπως ο ξαδερφος μου. Εγω καθομαι εδω γιατι μπροστα σου ειμαι απλα ενας μετριος πτυχιουχος οπως τοσοι αλλοι. 1
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Φιλε μου ειληκρινα στο λεω χαραμιζεσαι εδω επρεπε να εχεις φυγει εδω και καιρο οπως ο ξαδερφος μου. Εγω καθομαι εδω γιατι μπροστα σου ειμαι απλα ενας μετριος πτυχιουχος οπως τοσοι αλλοι. κάποιοι επιμένουμε απο ιδεολογία και μονο... το για ποσο ακόμα θα δείξει φιλε μου... 4
funbreaker Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αστυνομική ταυτοτήτα απολυτήριο λυκείου/ΤΕΙ/ΑΕΙ και ενα έγγραφο έμενα προσωπικά μου ζητήσανε που δεν κάνω φορολογική δήλωση. Επίσης μια ερώτηση διάβασα οτι αν παρακολουθήσεις σεμινάρια και δεν ασχοληθείς με τα 5μηνα μετά δεν χάνεις κάρτα ανεργίας ισχύει κάτι τέτοιο? Ποιοι στα ζήτησαν? 27 μαιου δεν ληγει αυτο? 20. Βγήκαν και τα αποτελεσματα.
Star_Light Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Στην αιτηση που κάνατε για το ΕΣΠΑ στο εισοδημα δηλώσατε το δικο σας ή της οικογενειας? βρηκα μια κοπελα σημερα και μιλησαμε για αυτο και μου ειπε οτι αυτή έβαλε 0 .... επειδη λεει εγραφε και ατομικο. Πως γινεται να σε ρωταει τι εισοδημα εχεις απο την στιγμη που το προγραμμα ειναι για ανεργους? ΑΝεργος εισαι πως θα εχεις εσυ εισοδημα? Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ζητουσε το οικογενειακο.
funbreaker Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Στην αιτηση που κάνατε για το ΕΣΠΑ στο εισοδημα δηλώσατε το δικο σας ή της οικογενειας? βρηκα μια κοπελα σημερα και μιλησαμε για αυτο και μου ειπε οτι αυτή έβαλε 0 .... επειδη λεει εγραφε και ατομικο. Πως γινεται να σε ρωταει τι εισοδημα εχεις απο την στιγμη που το προγραμμα ειναι για ανεργους? ΑΝεργος εισαι πως θα εχεις εσυ εισοδημα? Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ζητουσε το οικογενειακο. Αν είσαι ενήλικος γιατί να ζητάει οικογενειακό? Μπορεί ξέρω γω να σε έχουν διώξει απ το σπίτι, τι σχέση έχει το εισόδημα των γονέων σου? Άνεργος είσαι τώρα, δεν σημαίνει πως ήσουν και χθες άρα μπορεί να έχει εισόδημα εντός του έτους.
pavlinara Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 γιατί κάποιοι άνεργοι δούλευαν τον προηγούμενο χρόνο οπότε δεν έχουν μηδενική φορολογική δήλωση
Star_Light Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγω δεν εχω κανει ποτε φορολογικη δηλωση τεσπα παιζει να εκανα μεγαλη χαζομαρα. ΧΑΖΟΣ. Θα γελουσε μολις έστριψα η τύπισσα.
pavlinara Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παιδιά ηρεμήστε! δεν χάσατε κάτι ιδιαίτερο! θα βγουν πάλι ΚΟΧ και καλύτερα εδώ που τα λέμε να δουλέψετε εκεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα