Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχώς φίλοι μου εδω εχουμε καναντήσει... α και κάτι ακόμα... υπάρχουν όντως πολλοί με βαθμούς πάνω απο 8.5, μεταπτυχιακά και ΥΔ (βλ. υποφαινόμενος), 3 ξενες γλώσσες, IT expert γνωσεις Η/Υ και 4-5 σελιδες CV...

εκει φτασαμε αλλα θα το παλέψουμε...

Δηλαδή ΟΚ αν με αυτά τα προσόντα δε μπορεί κάποιος να βρει δουλειά τότε τι να πω. Και αφού ξόδεψε ένα βουνό λεφτά (3 ξένες γλώσσες και πληροφορική συν εξοδα σπουδών) να παρακαλάμε να δουλέψουμε με 500 ευρώ και να μας κάνουν και χάρη...ΟΚ...

Και εγώ τώρα που τελείωσα σχολή και ψάχνομαι για μεταπτυχιακά και 2η γλώσσα αναρωτιέμαι: έχει νόημα;;;

Δηλαδή ΟΚ για 2η γλώσσα θα φάω 2 χρόνια min (για Γ1) για μεταπτυχιακό χρόνο + χρήματα...

Και από τη μια λες αν δεν τα κάνω δε θα είμαι ανταγωνιστικός από την άλλη λες δε παν στο διάολο αφού δουλειά δε θα βρώ...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή ΟΚ αν με αυτά τα προσόντα δε μπορεί κάποιος να βρει δουλειά τότε τι να πω. Και αφού ξόδεψε ένα βουνό λεφτά (3 ξένες γλώσσες και πληροφορική συν εξοδα σπουδών) να παρακαλάμε να δουλέψουμε με 500 ευρώ και να μας κάνουν και χάρη...ΟΚ...

Και εγώ τώρα που τελείωσα σχολή και ψάχνομαι για μεταπτυχιακά και 2η γλώσσα αναρωτιέμαι: έχει νόημα;;;

Δηλαδή ΟΚ για 2η γλώσσα θα φάω 2 χρόνια min (για Γ1) για μεταπτυχιακό χρόνο + χρήματα...

Και από τη μια λες αν δεν τα κάνω δε θα είμαι ανταγωνιστικός από την άλλη λες δε παν στο διάολο αφού δουλειά δε θα βρώ...

μην το συζητας.. μέχρι 1 και κάτι χρόνο πριν εβγαζα τα τριπλάσια... :/

αντε να δουμε μεχρι που θα φτάσει το χάλι μας...

Δημοσ.

μην το συζητας.. μέχρι 1 και κάτι χρόνο πριν εβγαζα τα τριπλάσια... :/

αντε να δουμε μεχρι που θα φτάσει το χάλι μας...

Μέχρι πριν λίγα χρόνια και καθηγητής γυμνασίου έβγαζε 1000+ για 10-15 ώρες την βδομάδα!!!

Δημοσ.

Στην περίπτωση που κάποιος έχει επιλεγεί ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνει?

Αστυνομική ταυτοτήτα απολυτήριο λυκείου/ΤΕΙ/ΑΕΙ και ενα έγγραφο έμενα προσωπικά μου ζητήσανε που δεν κάνω φορολογική δήλωση. Επίσης μια ερώτηση διάβασα οτι αν παρακολουθήσεις σεμινάρια και δεν ασχοληθείς με τα 5μηνα μετά  δεν χάνεις κάρτα ανεργίας ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

δυστυχώς φίλοι μου εδω εχουμε καναντήσει... α και κάτι ακόμα... υπάρχουν όντως πολλοί με βαθμούς πάνω απο 8.5, μεταπτυχιακά και ΥΔ (βλ. υποφαινόμενος), 3 ξενες γλώσσες, IT expert γνωσεις Η/Υ και 4-5 σελιδες CV...

εκει φτασαμε αλλα θα το παλέψουμε...

Φιλε μου ειληκρινα στο λεω χαραμιζεσαι εδω επρεπε να εχεις φυγει εδω και καιρο οπως ο ξαδερφος μου.

Εγω καθομαι εδω γιατι μπροστα σου ειμαι απλα ενας μετριος πτυχιουχος οπως τοσοι αλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ειληκρινα στο λεω χαραμιζεσαι εδω επρεπε να εχεις φυγει εδω και καιρο οπως ο ξαδερφος μου.

Εγω καθομαι εδω γιατι μπροστα σου ειμαι απλα ενας μετριος πτυχιουχος οπως τοσοι αλλοι.

κάποιοι επιμένουμε απο ιδεολογία και μονο... το για ποσο ακόμα θα δείξει φιλε μου...

• Like 4
Δημοσ.

Αστυνομική ταυτοτήτα απολυτήριο λυκείου/ΤΕΙ/ΑΕΙ και ενα έγγραφο έμενα προσωπικά μου ζητήσανε που δεν κάνω φορολογική δήλωση. Επίσης μια ερώτηση διάβασα οτι αν παρακολουθήσεις σεμινάρια και δεν ασχοληθείς με τα 5μηνα μετά  δεν χάνεις κάρτα ανεργίας ισχύει κάτι τέτοιο?

Ποιοι στα ζήτησαν?

27 μαιου δεν ληγει αυτο?

20. Βγήκαν και τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Στην αιτηση που κάνατε για το ΕΣΠΑ στο εισοδημα δηλώσατε το δικο σας ή της οικογενειας? βρηκα μια κοπελα σημερα και μιλησαμε για αυτο και μου ειπε οτι αυτή έβαλε 0 .... επειδη λεει εγραφε και ατομικο. Πως γινεται να σε ρωταει τι εισοδημα εχεις απο την στιγμη που το προγραμμα ειναι για ανεργους? ΑΝεργος εισαι πως θα εχεις εσυ εισοδημα? Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ζητουσε το οικογενειακο.

Δημοσ.

Στην αιτηση που κάνατε για το ΕΣΠΑ στο εισοδημα δηλώσατε το δικο σας ή της οικογενειας? βρηκα μια κοπελα σημερα και μιλησαμε για αυτο και μου ειπε οτι αυτή έβαλε 0 .... επειδη λεει εγραφε και ατομικο. Πως γινεται να σε ρωταει τι εισοδημα εχεις απο την στιγμη που το προγραμμα ειναι για ανεργους? ΑΝεργος εισαι πως θα εχεις εσυ εισοδημα? Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ζητουσε το οικογενειακο.

Αν είσαι ενήλικος γιατί να ζητάει οικογενειακό? Μπορεί ξέρω γω να σε έχουν διώξει απ το σπίτι, τι σχέση έχει το εισόδημα των γονέων σου?

Άνεργος είσαι τώρα, δεν σημαίνει πως ήσουν και χθες άρα μπορεί να έχει εισόδημα εντός του έτους.

Δημοσ.

Εγω δεν εχω κανει ποτε φορολογικη δηλωση

τεσπα παιζει να εκανα μεγαλη χαζομαρα. ΧΑΖΟΣ. Θα γελουσε μολις έστριψα η τύπισσα.

Δημοσ.

παιδιά ηρεμήστε! δεν χάσατε κάτι ιδιαίτερο!

θα βγουν πάλι ΚΟΧ και καλύτερα εδώ που τα λέμε να δουλέψετε εκεί

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...