topo88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Τελείωσα θεωρία στις 6 Δεκεμβρίου, έκλεισα τον πρώτο μήνα πρακτικής 10 Ιανουαρίου και τα λεφτα μπήκαν 13 Φλεβάρη, δλδ σχετικά καλά με όσα διαβάζω γενικά. Δε γνωρίζω αν αναφέρω κάτι που έχει ήδη ειπωθεί αλλά τα λεφτά μπαίνουν ανά τμήματα. Δηλαδή, έστω οτι τα λεφτά της πρακτικής είναι να τα πάρουμε χ μήνες μετά το τέλος της πρακτικής. Ως τέλος πρακτικής θεωρείται η ημερομηνία που θα τελειώσει ο τελευταίος του τμήματος μου και όχι η δική μου ημερομήνια (εκτός και αν είμαι ο τελευταίος ).
Porg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Τελείωσα θεωρία στις 6 Δεκεμβρίου, έκλεισα τον πρώτο μήνα πρακτικής 10 Ιανουαρίου και τα λεφτα μπήκαν 13 Φλεβάρη, δλδ σχετικά καλά με όσα διαβάζω γενικά. Μήπως είσαι στου τουρισμού;
Walter H.White Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Τελείωσα θεωρία στις 6 Δεκεμβρίου, έκλεισα τον πρώτο μήνα πρακτικής 10 Ιανουαρίου και τα λεφτα μπήκαν 13 Φλεβάρη, δλδ σχετικά καλά με όσα διαβάζω γενικά. Δε γνωρίζω αν αναφέρω κάτι που έχει ήδη ειπωθεί αλλά τα λεφτά μπαίνουν ανά τμήματα. Δηλαδή, έστω οτι τα λεφτά της πρακτικής είναι να τα πάρουμε χ μήνες μετά το τέλος της πρακτικής. Ως τέλος πρακτικής θεωρείται η ημερομηνία που θα τελειώσει ο τελευταίος του τμήματος μου και όχι η δική μου ημερομήνια (εκτός και αν είμαι ο τελευταίος ). Μήπως είσαι στου τουρισμού; λογικά εννοεί τα πρώτα χρήματα της θεωρίας. Και ναι, ο τελευταίος καθορίζει πότε θα κλείσει το κάθε τμήμα με τη χαρτούρα. 1
topo88 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως είσαι στου τουρισμού; Στο γενικό είμαι..Τα χρήματα της θεωρίας εννοώ προφανώς, τα άλλα μάλλον με τα μπάνια και αν..
apos2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια 3
mixalis1989 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια άντε καλοφάγωτα
apos2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 άντε καλοφάγωτα Ευχαριστω να σε καλα ! και σε εσενα οταν μπουν ! Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια Να σημειωσω πως αυτα που εγιναν παρακρατηση στο δικο μου κεκ οπως θυμαμε και απο περυσι που ειχαν κανει κρατηση καποιο ποσο , το κεκ δινει χαρτι και το προσκομίζεις στο λογιστή και μετά τα παίρνεις μεσω της δήλωσης . 1
GhostDel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Να σημειωσω πως αυτα που εγιναν παρακρατηση στο δικο μου κεκ οπως θυμαμε και απο περυσι που ειχαν κανει κρατηση καποιο ποσο , το κεκ δινει χαρτι και το προσκομίζεις στο λογιστή και μετά τα παίρνεις μεσω της δήλωσης . Μαζί και της θεωρίας αυτά που μας χρωστάνε σωστά; Πήρες το χαρτί σου εσύ;
apos2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μαζί και της θεωρίας αυτά που μας χρωστάνε σωστά; Πήρες το χαρτί σου εσύ; Οχι δεν μου δωσαν , μετα απο λιγο καιρο θα ερθει απο οτι θυμαμε απο το πριγουμενο ηρθε γυρω στον καιρο που κανουμε και τις δηλωσεις μαιο-ιουνιο με ειδοποίησε το κεκ μεσω sms. ναι θα ειναι μαζι και της θεωριας λογικα 1
kleanths25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 παιδια απο το γενικο προγραμμα του voucher εχει πληρωθει κανεισ;; παιδια απο το γενικο προγραμμα του voucher εχει πληρωθει κανεισ;; παιδια απο το γενικο προγραμμα του voucher εχει πληρωθει κανεισ;; παιδια απο το γενικο προγραμμα του voucher εχει πληρωθει κανεισ;;
topo88 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια Μπράβο σε καλή μεριά φίλε! Πόσος καιρός πέρασε από τότε που τελείωσες την πρακτική για να μπουν; Έτσι για να έχουμε μια ιδέα πάνω κάτω..
Raf21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια Στο γενικό είσαι ή στο τουρισμού?
Phoenix7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα ειδα σημέρα μπηκαν παιδια 1528.60 για την ακριβεια από ποια περιοχή είσαι; και πότε τελείωσες;
mixalis1989 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 οκώβρη νομίζω έγραψε τελείωσε. τεσπά τα έχουν πάρει και άλλα άτομα..προχωράν εοι πληρωμές
skar1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και παλιοτερα που ειχα δουλεψει σε προγραμματα με ΕΣΠΑ τα λεφτα δεν χαθηκαν αλλαν δοθηκαν με καθυστερηση με μηνων (3 φορες προσωπικα). Η γκρινια δεν οδηγει πουθενα. Την λυση δεν την εχω για οσους πουν να ειμαι ηρεμος με την καθυστερηση των χρηματων. Τωρα τελειωνω το προγραμμα και θα περιμενω τα χρηματα πασχα η καλοκαιρι για κανενα ταξιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα