ninfo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να μην έχει πληρωθεί ακόμα την θεωρία ή είμαι μόνο εγώ?? Έχω τελειώσει την πρακτική από 16/1...Στο κεκ δεν ξέρουν τι να μου πουν...έχουν πληρωθεί όλα τα τμήματα εκτός από το δικό μου.Έχει καταντήσει τραγική η κατάσταση...
Mairh vrs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να μην έχει πληρωθεί ακόμα την θεωρία ή είμαι μόνο εγώ?? Έχω τελειώσει την πρακτική από 16/1...Στο κεκ δεν ξέρουν τι να μου πουν...έχουν πληρωθεί όλα τα τμήματα εκτός από το δικό μου.Έχει καταντήσει τραγική η κατάσταση... Στο Κεκ ερεισμα εισαι; Ουτε εγω εχω παρει χρηματα.
ninfo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο Κεκ ερεισμα εισαι; Ουτε εγω εχω παρει χρηματα. Ναι....
king2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε 3 μερες τελειωνω και εγω παιδια.Την τελευταια μερα στο απουσιολογιο γραφει 8 με 10 για να συμπληρωθουν οι 500 ωρες.Μετα τι κανω?Περνω το απουσιολογιο η το αφηνω εκει?Πρεπει να παω και στο κεκ?Τα χρηματα πιστευω μεχρι τελος Απριλη θα τα εχουμε παρει ολοι.
Porg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε king αυτά γιατί δεν τα ρωτάς στο κεκ σου να είσαι σίγουρος;
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε 3 μερες τελειωνω και εγω παιδια.Την τελευταια μερα στο απουσιολογιο γραφει 8 με 10 για να συμπληρωθουν οι 500 ωρες.Μετα τι κανω?Περνω το απουσιολογιο η το αφηνω εκει?Πρεπει να παω και στο κεκ?Τα χρηματα πιστευω μεχρι τελος Απριλη θα τα εχουμε παρει ολοι. Παίρνεις το απουσιολόγιο και το πας στο ΚΕΚ σου, μετά θα σου πουν αυτοί
king2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε king αυτά γιατί δεν τα ρωτάς στο κεκ σου να είσαι σίγουρος;Ειναι αρκετα μακρια και δεν μας ειχαν δωσει και τηλεφωνα.Εφοσον εχουν τελειωσει ατομα απο εδω θα ξερουν να μου απαντησουν. Να σε καλα phoenix.Οποτε Περνω το φακελο οπως ειναι και στα Πετραλωνα να δουμε ποτε θα βαλουν τα χρηματα. 1
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ειναι αρκετα μακρια και δεν μας ειχαν δωσει και τηλεφωνα.Εφοσον εχουν τελειωσει ατομα απο εδω θα ξερουν να μου απαντησουν. Να σε καλα phoenix.Οποτε Περνω το φακελο οπως ειναι και στα Πετραλωνα να δουμε ποτε θα βαλουν τα χρηματα. Χαλκιδικη εισαι;
Mairh vrs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι.... ποτε τελειωσες θεωρια? Παντως τι να σου πω μ αυτο το κεκ να σου πω την αληθεια δε βγαζουμε ακρη... το ποτε θα πληρωθουμε ειναι χλωμο...
ninfo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ποτε τελειωσες θεωρια? Παντως τι να σου πω μ αυτο το κεκ να σου πω την αληθεια δε βγαζουμε ακρη... το ποτε θα πληρωθουμε ειναι χλωμο.. αν δεν κάνω λάθος 30/8. ότι και να τους ρωτήσεις "δεν ξέρω " είναι η απάντηση...φοβάμαι μην έχουν κάνει αυτοί κανα λάθος... 1
Mairh vrs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 αν δεν κάνω λάθος 30/8. ότι και να τους ρωτήσεις "δεν ξέρω " είναι η απάντηση...φοβάμαι μην έχουν κάνει αυτοί κανα λάθος... κ εγω να σου πω την αληθεια αυτο φοβσμαι.. οσο για το οτι εχουν πληρωθει αλλα τμηματα εκτος απο μας δε τ πολυπιστευω να σου πω την αληθεια..:/
SMARTYN89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 κ εγω να σου πω την αληθεια αυτο φοβσμαι.. οσο για το οτι εχουν πληρωθει αλλα τμηματα εκτος απο μας δε τ πολυπιστευω να σου πω την αληθεια..:/ ( ελπίζω μόνο να ανανεώνατε τη κάρτα ανεργίας σας όλοι κανονικά.. )
ninfo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 κ εγω να σου πω την αληθεια αυτο φοβσμαι.. οσο για το οτι εχουν πληρωθει αλλα τμηματα εκτος απο μας δε τ πολυπιστευω να σου πω την αληθεια..:/ δυστυχώς έχουν πληρωθεί όλοι...εκτός από το τμήμα μας... (ισχύει)
Mairh vrs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ( ελπίζω μόνο να ανανεώνατε τη κάρτα ανεργίας σας όλοι κανονικά.. ) Την καρτα ανεργιας την εχουμε ανανεωσει κανονικα. Τσεκαρα μολις τωρα κ μας εβαλαν κ εμας τα λεφτα της θεωριας.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2014 από Mairh vrs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα