pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 για να σε πάρουν πρέπει να έχεις μηδενικό εισόδημα, πτυχίο πάνω από 8.5, πτυχίο ξένης γλώσσας,ecdl ,να έχεις πάρει πρόσφατα πτυχίο και να έχεις μεταπτυχιακό. και όμως βρέθηκαν 36.000 με όλα αυτά τα προσόντα ταυτόχρονα.
Star_Light Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 για να σε πάρουν πρέπει να έχεις μηδενικό εισόδημα, πτυχίο πάνω από 8.5, πτυχίο ξένης γλώσσας,ecdl ,να έχεις πάρει πρόσφατα πτυχίο και να έχεις μεταπτυχιακό. και όμως βρέθηκαν 36.000 με όλα αυτά τα προσόντα ταυτόχρονα. Ναι και αμα εχεις αυτα τα προσοντα θα πας να δουλεψεις για να παρεις τα λεφτα μετα απο 10 μηνες.... ετσι μπαινεις μεσα... τα εξοδα μεταφορας ποιος θα στα πληρωνει? να πάρεις κατι να φας πχ να βγεις ενα σαββατο μια βολτα.... ξεφτιλικια και ππαριες πτυχιο 8.5 σημαινει μυαλό και ορεξη δεν το παιρνεις ετσι ευκολα το 8.5 για να πας να το χαραμίσεις. Προς αυτη την κατευθυνση πιστευω αξιζει αρκετα να παρεις το ρισκο και να πας εξωτερικο μακαρι να βρεθει μια δουλεια εκει.... τουλαχιστον εκει θα κτισεις σωστο βιογραφικο.... ακομη και αν στην αρχη ερχεσαι τσιμα τσιμα γιατι λογικα καπως ετσι θα γινεται και εκει. Εγω αμα βρω εχω φυγει..... την επομενη μερα κιολας.Ειδικα Αμερικη? ζωαρα. Η Ελλαδα οπως κατάντησε ειναι μονο για Ιουνιο - Ιουλιο - Αυγουστο. Απλα τα πραγματα. ΕΝ τω μεταξυ φαντασου για να περιμενουν ΟΛΟΙ το ΕΣΠΑ και οι επιχειρησεις να κανουν σαν τρελες για να σε προσλαβουν και καλα απο εκει.... γυρευε τι παιζει με τις επιχειρησεις που στελνεις βιογραφικο απο το σπιτι..... χαχα παιζει να τα βλεπουν και να γελανε. Φοβαμαι οτι δεν υπάρχει πιθανοτητα να προσλαβει επιχειρηση ατομο αυτη τη περιοδο που δεν ειναι απο το ΕΣΠΑ.Ελπιζω να ειμαι υπερβολικος.Οσο για το ΕΣΠΑ.... εγω προσωπικα το ηξερα εξαρχης οποτε δεν απογοητευτηκα.... και το πηρα πρεφα απο εκει που σε ρωτουσε στην αιτηση ποσο εισοδημα εχει η οικογενεια και απο ποτε και μετα έχεις παρει το πτυχιο (πριν ή μετα το 2010) εκει λεω για να τα ρωτανε αυτοι αυτα κατι τρεχει μαλλον ετοιμαζουν κολπο να πειναει τελειως ο αλλος και να ειναι χρονια ανεργος.
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 γιατί πιστεύετε ότι στην Αμερική θα κάνετε ζωάρα; 1
Star_Light Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 γιατί πιστεύετε ότι στην Αμερική θα κάνετε ζωάρα; Γιατι να μην το πιστευουμε? Δινει περισσοτερες ευκαιριες απο οτι η Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Προσεξε οταν λεω ζωαρα δεν εννοω καθε βραδυ εξω. Εννοω να έχεις μια καλη δουλεια.... να ζεις σε μια ωραια πολη. Ξερεις οτι υπάρχουν ευκαιριες και αξιοκρατια.... ξερεις οτι μπορεις να εξελιχθεις. Ολα αυτα δεν αρκουν?
REDODIN7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 για να σε πάρουν πρέπει να έχεις μηδενικό εισόδημα, πτυχίο πάνω από 8.5, πτυχίο ξένης γλώσσας,ecdl ,να έχεις πάρει πρόσφατα πτυχίο και να έχεις μεταπτυχιακό. και όμως βρέθηκαν 36.000 με όλα αυτά τα προσόντα ταυτόχρονα. Εγω αν εξαιρεσεις το 8.5 και το μεταπτυχιακο ολα τα αλλα τα εχω αλλα ουτε στους επιλαχοντες δεν ειμαι.... Αληθεια ενσταση μπορουμε να κανουμε γιατι δεν ειδα πουθενα να το λεει!
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εγώ βλέπω ότι υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση κι εκεί θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ή να έχεις ΤΑ προσόντα για να πας Αμερική και να ζεις μια φυσιολογική ζωή άσε που νομίζω ότι δεν δέχονται πλέον μετανάστες. τελωσπάντων το σταματάω εδώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα
Star_Light Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εγώ βλέπω ότι υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση κι εκεί θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ή να έχεις ΤΑ προσόντα για να πας Αμερική και να ζεις μια φυσιολογική ζωή άσε που νομίζω ότι δεν δέχονται πλέον μετανάστες. τελωσπάντων το σταματάω εδώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα Και εδω αμα δεν υπηρχε ο μπαμπας θα βλεπες τι θα επαιζε στους περισσοτερους απο εμας.... μην γελιεσαι οι γονεις μας κρατανε τους περισσοτερους που ξερω.... οι μισοι δουλευουν στην επιχειρηση του πατερα τους... αλλοι συντηρουνται απο τον μισθο της οικογενειας κτλπ. Νομιζεις λαθος διοτι εξεταζουν πλεον νομοσχεδιο συμφωνα με το οποιο στην Αμερικη θα μπορεσεις να πας για ενα χρονο τουλαχιστον με αδεια για να δουλεψεις χωρις να θες visa. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=364129
REDODIN7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εγώ βλέπω ότι υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση κι εκεί θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ή να έχεις ΤΑ προσόντα για να πας Αμερική και να ζεις μια φυσιολογική ζωή άσε που νομίζω ότι δεν δέχονται πλέον μετανάστες. τελωσπάντων το σταματάω εδώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα Διαφωνω μαζι σου μια δουλεια θα την βρισκαμε εκει σιγουρα εστω σε φαστ φουντ εδω τιποτα. Εγω ειμαι 29 χρονων και το μονο εισοδημα που εχω ειναι ενα χαρτζιλικι που μου δεινει η θεια μου επειδη την βοηθαω στις δουλιες του σπιτιου. Τον αλλον μηνα κοβουν και το επιδομα ανεργειας του αδερφου μου εκει να δεις γελια....
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παιδιά αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε με την ευχή μου. εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο. κι αν πάτε δηλαδή σίγουρα θα σας πάρουν στο φαστφουντάδικο;κι αν δουλεύετε στο φαστφουντάδικο θα έχετε αρκετά χρήματα για νοίκι κλπ; το κείμενο λέει για ειδικευμένους επιστήμονες,λογικό.όσοι γνωστοί μου πήγαν αμερική είναι διδακτορικοί ή ερευνητές και τους χρειάζονται εκεί, τώρα τον φαστφουντά δε νομίζω να τον έχουν μεγάλη ανάγκη έχουν ήδη άπειρους μετανάστες
REDODIN7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παιδιά αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε με την ευχή μου. εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο. κι αν πάτε δηλαδή σίγουρα θα σας πάρουν στο φαστφουντάδικο;κι αν δουλεύετε στο φαστφουντάδικο θα έχετε αρκετά χρήματα για νοίκι κλπ; το κείμενο λέει για ειδικευμένους επιστήμονες,λογικό.όσοι γνωστοί μου πήγαν αμερική είναι διδακτορικοί ή ερευνητές και τους χρειάζονται εκεί, τώρα τον φαστφουντά δε νομίζω να τον έχουν μεγάλη ανάγκη έχουν ήδη άπειρους μετανάστες Αυτο που σου λεω ειναι οτι καποια χαμαλοδουλια θα βρεις, εγω εχω στειλει βιογραφικο σε εναν ξαδερφο αγγλια και περιμενω νεοτερα.
Star_Light Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παιδιά αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε με την ευχή μου. εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο. κι αν πάτε δηλαδή σίγουρα θα σας πάρουν στο φαστφουντάδικο;κι αν δουλεύετε στο φαστφουντάδικο θα έχετε αρκετά χρήματα για νοίκι κλπ; το κείμενο λέει για ειδικευμένους επιστήμονες,λογικό.όσοι γνωστοί μου πήγαν αμερική είναι διδακτορικοί ή ερευνητές και τους χρειάζονται εκεί, τώρα τον φαστφουντά δε νομίζω να τον έχουν μεγάλη ανάγκη έχουν ήδη άπειρους μετανάστες Και τι θα κανεις? θα κατσεις ανεργος χρονια? Εδω ετσι οπως την πανε την δουλεια προς τα εκει βαδιζουμε... εκτος και αν εχεις κανα μεσο. Μιλαμε για τις χωρες με τις ισχυροτερες οικονομιες στον κοσμο ειναι απιθανο να μην βρεις δουλεια αρχικα του ποδαριου και μετα πανω στον τομεα σου. Εδω μπορει να βρεις του ποδαριου και σε αυτη θα μεινεις... μεχρι να βαρεθεις και να φυγεις. Ποια ιδιωτικη θα κανει προσληψη τωρα? με το ΕΣΠΑ δουλευουν και αυτο επειδη θα τσιμπησουν λεφτα απο το κρατος δεν βλεπεις τι γινεται τον αλλον τον πηραν σπιτι και τον παρακαλαγανε που γινονται αυτα? αυτοι για να σε πιεζουν τοσο σημαινει οτι περιμενουν μεγαλα οφελη εδω ρε συ τους στελνεις βιογραφικα και επειδη δεν σε εχουν αναγκη δεν σου απαντανε καν .... ελεος απλη λογικη. Ας τυχει δουλεια στο εξωτερικο.... και ουτε που θα το συζητησω κατευθειαν θα ψαξω για σπιτι ... εδω τα επομενα χρονια θα γινει χαμος καθε μερα μιζερια ανεργια και γκρινια.... δεν ειναι πλεον καταλληλο μερος η Ελλαδα την καταστρεψανε. Παιδια λυπαμαι αλλα ετσι οπως το βλεπω τωρα εγω οι επιλογες ειναι 2. Εξωτερικό ή ανοιγεις δικια σου επιχειρηση αμα εχεις κεφάλαιο ή καταφερεις και παρεις δανειο και τα βολεψεις κάπως.Να βρεις δουλεια σε ιδιωτικη ετσι οπως το βλεπω ξεχαστε το παλευουν να επιβιωσουν ποσο μαλλον να παρουν και νεους υπαλληλους. Εκτος και αν πας σε καμια δουλεια της π@@@@τσας διαφημιση και τηλεφωνιες χωρις σταθερο μισθο τετοια ζητανε καθε μερα ... αλλα ειναι της πλακας για αυτο ζητανε. Παει ο κοσμος και φευγει. Ε μονο τιποτα σερβιτορος αμα βρεις να μαζεψεις κεφαλαιο σιγα σιγα να φυγεις μετα εξωτερικο ή να ανοιξεις δικια σου επιχειρηση. Ολα τα αλλα μουφες. 1
pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ας φύγουμε όλοι τότε. καλή τύχη πάντως αλλά προσοχή μην πάτε, ξοδέψετε λεφτά και φάτε τα μούτρα σας να έχετε βρει από πριν κάτι(και αυτή είναι η δυσκολία)
pantelis21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αν κρίνω από το ποίοι μπήκαν τότε αν φτάσαμε στο σημείο στην Ελλάδα να έχει ο άλλος πτυχίο με 8.5++, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα, και δε ξέρω γω τι άλλο και να θεωρεί τον εαυτό του ΤΥΧΕΡΟ που τον επέλεξαν σε ένα γελοίο πρόγραμμα των 2300 € ΜΙΚΤΑ για 7 μήνες και μετά από κανα χρόνο τότε καταλαβαίνουμε που πάμε. ας φύγουμε όλοι τότε. καλή τύχη πάντως αλλά προσοχή μην πάτε, ξοδέψετε λεφτά και φάτε τα μούτρα σας να έχετε βρει από πριν κάτι(και αυτή είναι η δυσκολία) Γενικά καλό είναι να κάτσεις Ελλάδα μέχρι να είσαι έτοιμος να φύγεις. Κάτσε κάνε το πτυχίο σου (ίσως και μεταπτυχιακό) και πάρε και λίγη εργασιακή εμπειρία (τι λέμε τώρα...) για να πας έτοιμος εκεί και να ψάχνεις. Έχω την εντύπωση ότι πια εδώ που έφτασε γενικά η ευρώπη και ο κόσμος το να πας μέ ένα πτυχίο απλά και μηδέν εμπειρία σε άλλη χώρα ίσως είναι όντως χάσιμο χρόνου και ενέργειας και χρημάτων και ψυχολογίας μιας που θα φας πόρτα. Ξέρω άτομο που ψάχνει αγγλία με πτυχίο μεταπτυχιακό αλλά μηδέν εμπειράι και τρώει ΠΟΡΤΑ... Αν μπορείς να κάνεις και ένα μεταπτυχιακό πριν φύγεις ή να δουλέψεις λίγο 2-3 χρόνια έστω με χάλια λεφτά πιστεύω καλά είναι.
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 δυστυχώς φίλοι μου εδω εχουμε καναντήσει... α και κάτι ακόμα... υπάρχουν όντως πολλοί με βαθμούς πάνω απο 8.5, μεταπτυχιακά και ΥΔ (βλ. υποφαινόμενος), 3 ξενες γλώσσες, IT expert γνωσεις Η/Υ και 4-5 σελιδες CV... εκει φτασαμε αλλα θα το παλέψουμε...
PartyAnimaL88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Επιλεχθείς 90 Μόρια σειρά κατάταξης 5634 http://www.enikos.gr/data/photos/03463381e146691ae3d60cf3317584e3.jpeg μηπως μας ενδιαφερει το άρθρο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα