alikh 3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί και 1 χρόνο μετά τη λήξη. Είναι αισχροί με το χρόνο πληρωμής σε τέτοια προγράμματα. Να εύχεστε να σας κρατήσουν στην δουλειά ώστε να πάρετε τον 1ο μισθό σας πιο γρήγορα. Τετοιοι εργοδοτες να μου λειπουν να με κρατησουν!Περιμενω πως και πως να φυγω να ησυχασω απο αυτους!
*Kezar* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 *Kezar*, ilias8513, και λοιποί που τελειώσατε και σας κράτησε ο εργοδότης, διαφωτίστε μας αν έχετε τη καλοσύνη απο τις λεπτομέρειες για τα κανονίσματά σας με τον εργοδότη. Γιατί να πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι το ΚΕΚ μου απόλυτα.. Α, επίσης καλές δουλειές ! ακομα δεν με εχει κρατησει.. την τριτη τελειωνω και θα τα μαθω ολα (εφοσον απο οτι ειπε θελει να με κρατησει) και το ψαχνει. για να δουμε. θα ενημερωσω με το που το μαθω.
ilias8513 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 *Kezar*, ilias8513, και λοιποί που τελειώσατε και σας κράτησε ο εργοδότης, διαφωτίστε μας αν έχετε τη καλοσύνη απο τις λεπτομέρειες για τα κανονίσματά σας με τον εργοδότη. Γιατί να πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι το ΚΕΚ μου απόλυτα.. Α, επίσης καλές δουλειές ! Στειλε μου ενα πμ για οτι θες να μαθεις
alikh 3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Στειλε μου ενα πμ για οτι θες να μαθεις Θελω και εγω να μου πεις αν χρειαστηκαν καποιο χαρτι απο σενα!
ilias8513 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Παιδια δεν με πηραν με το επιδοτουμενο οποτε δεν μπορω να βοηθησω στο τι χαρτια χρειαζονται.
SMARTYN89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Παιδια δεν με πηραν με το επιδοτουμενο οποτε δεν μπορω να βοηθησω στο τι χαρτια χρειαζονται. A, ε τότε αυτή η απάντηση είναι αρκετή. Οι απορίες μας ήταν για το τί γλύτωσε τελικά, ασφαλιστικές εισφορές που έλεγε η πρώτη προκήρυξη ή επιχορήγηση που λέει η τελευταία, και τι διαδικασία έκανε κτλ. Αν δε σε πήρε με κανένα απο τα δύο, δλδ συνηθισμένη πρόσληψη, τότε.. καλή αρχή
Miracle Worker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εμένα μόνο με επιδοτούμενες ασφαλιστικές εισφορές υπήρχε μία πιθανότητα να με κρατήσουν. Τουλάχιστον τώρα είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο πιο εντατικά.
Walter H.White Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 @ Smarty, Walter H. White, δε διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά δε βλέπω κάτι το συγγρουόμενο με το ερώτημα μου. Η νέα επιχορήγηση φαίνεται να επιδοτεί το μισθολογικό κόστος. Η πρώτη επιδοτεί τις ασφαλιστικές εισφορές. Γιατί η νέα προκύρηξη να αναιρεί την πρώτη; Θεωρώ ότι απλά επειδή τελειώνει το ΕΣΠΑ 2007-2013, βγάλαν ένα συμπληρωματικό κονδύλι μπας και δώσουν τίποτα της τελευταίας στιγμής. Συγχωρείστε με αν κάνω λάθος, όπως είπα δεν το έχω ψάξει εις βάθος. Μου είχαν πει ότι δε θα ισχύσει η πρώτη αλλά η δεύτερη (που είναι αυτή τώρα) λίγο πριν ανακοινωθεί δημόσια. Κάνε τον κόπο να ρωτήσεις και στο δικό σου κεκ, απλά δεν πιστεύω ότι θα έχουν επιχορηγήσεις 2 μορφών για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Όταν ήρθε μια μέρα ο έλεγχος στην εταιρεία, μας είπαν οι ελεγκτές ότι ακόμα και να συμπληρωθούν οι 4.000 επιδοτούμενες θέσεις, θα βγουν και άλλες αν υπάρξει ζήτηση. Πάνω σε αυτά: α) θες πραγματικά να ξαναμπλέξεις με ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ;; (εγώ όχι) και β) σκεπτόμενος όλα όσα έχουν προηγηθεί, αξίζει να τους πάρεις και πολύ στα σοβαρά;; 1
skar1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Με το προγραμμα αυτο δικαιουμαστε να παμε στο ΙΚΑ να ανανεωσουμε το βιβλιαριο;
Mairh vrs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ναι κανονικα ανανεωνεις το βιβλιαριο δεν υπαρχει θεμα. οπως κ την καρτα ανεργιας..
skar1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ναι κανονικα ανανεωνεις το βιβλιαριο δεν υπαρχει θεμα. οπως κ την καρτα ανεργιας.. Κατευθειαν στο ΙΚΑ να παω στο Μητρωο και θα δουν οτι ειμαι στο προγραμμα και θα μου το ανανεωσουν; Η παω και απο ΟΑΕΔ; Ποια ειναι η διαδικασια; Ευχαριστω.
Mairh vrs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Οχι θα πας στον οαεδ θα πεις οτι θελεις να ανανεωσεις βιβλιαριο κ θα σ δωσουν ενα χαρτι βεβαιωση ανεργιας κ με αυτο επειτα θα πας στο Ικα μαζι με τ βιβλιαριο για να τ ανανεωσεις.. αν δεν εχει κοσμο (λεμε τωρα) το ικα θα τελειωσεις σε 5 λεπτα
Doctor GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αυτο με το βιβλιαριο που λετε,αν εχεις θα γινει ναι. αν δεν εχεις ομως δεν μπορεις να βγαλεις.
giorgosalmiros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πηρε κανεις τα λεφτα της πρακτικης ή ακομη?
*Kezar* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 λοιπον για οσους θελουν να τους προσλαβουν μετα το περας του προγραμματος εχετε 1 ημερα περιθωριο να σας κανει προσληψη... ωραιο χρηματα μερες κλπ τα συμφωνειτε εσεις. μεταξυ σας. το εσπα χρηματοδοτει για τα ασφαλιστικα 15 ευρω την ημερα κατω απο 25 και πανω απο 25 με 18 ευρω την ημερα.. απλα πρεπει να γινει μαξ την επομενη μερα εφοσον τελειωσει το προγραμμα δεν εχει πολλα περιθωρια. ισα ισα προλαβαμε εμεις. εσεις δεν κανετε τπτ ο εργοδοτης τα κανει ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα