Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, στο ΚΕΚ με ειπαν οτι πρεπει να ρωτησω την τραπεζα γιατι μου φαγαν τα 4 ευρω, μηπως γνωριζετε τπτ σχετικα με την εθνικη τραπεζα αμα σουα αφαιρει 4 ευρω; Ειμαι καινουργιος σχετικα με αυτα.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, για όσους με ρώτησαν για το θέμα με ένα χαρτί - βεβαίωση που δίνει το ΚΕΚ, πήγα σήμερα και το πήρα, είναι στην ουσία μια βεβαίωση που λέει ότι παρακολουθήσαμε το τάδε πρόγραμμα, σε περίπτωση που το χρειαστούμε για ΟΑΕΔ, ή κάπου αλλού...

ε εντάξει τότε, τίποτα για τα λεφτά ρώτησες (που να ξέρουν αυτοί βέβαια, απλά λέω)  :-D

Δημοσ.

ε εντάξει τότε, τίποτα για τα λεφτά ρώτησες (που να ξέρουν αυτοί βέβαια, απλά λέω)  :-D

μου είπαν ότι σε 1 μήνα θα τα έχουμε πάρει(έτσι είπαν) μακάρι τι να πω

Δημοσ.

μου είπαν ότι σε 1 μήνα θα τα έχουμε πάρει(έτσι είπαν) μακάρι τι να πω

άντε να δούμε γιατί Μάρτιο μπαίνω στρατό, κάντε ένα δώρο πριν μπούμε. 

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη μπερδευτηκα λιγο,τελικα αν μας κρατησουν στην επιχειρηση μετα το τελος του προγραμματος ισχυει μονο η "νεα" επιδοτηση των 6 μηνων ή θα ειναι και οι ασφαλιστικες εισφορες καλυμενες απο τον ΟΑΕΔ ,οπως ελεγε η προηγουμενη προκυρηξη?

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη μπερδευτηκα λιγο,τελικα αν μας κρατησουν στην επιχειρηση μετα το τελος του προγραμματος ισχυει μονο η "νεα" επιδοτηση των 6 μηνων ή θα ειναι και οι ασφαλιστικες εισφορες καλυμενες απο τον ΟΑΕΔ ,οπως ελεγε η προηγουμενη προκυρηξη?

σε λιγες μερες θα σου πω γιατι τελειωνω την τριτη και θελει να με κρατησει.

• Like 2
Δημοσ.

τελειώνω στις 23 ιανουαρίου πρακτική και σήμερα είδα ότι καταβλήθηκε (επιτέλους)το ποσό της θεωρίας 305ε. ελπίζω να έχουν μπει σε όλους όσους τα περιμένουν! 

Δημοσ.

τελειώνω στις 23 ιανουαρίου πρακτική και σήμερα είδα ότι καταβλήθηκε (επιτέλους)το ποσό της θεωρίας 305ε. ελπίζω να έχουν μπει σε όλους όσους τα περιμένουν! 

Μπα τιποτα και σημερα!Και τελειωνω στις 28..

• Like 1
Δημοσ.

alikh , stin

Μπα τιποτα και σημερα!Και τελειωνω στις 28..

alikh, Αθήνα (αττική) κάνεις την πρακτική? στα κεκ τι σου λένε, τα γνωστά ότι από μέρα σε μέρα θα τα βάλουν? γιατί σε μας είχε γίνει καραμέλα, μαζί με τις υποτιθέμενες διαβεβαιώσεις από το υπουργείο που τους έλεγε κάθε βδομάδα ότι θα μπουν. ποιός δουλεύει ποιον δεν ξέρω

Δημοσ.

alikh , stin

alikh, Αθήνα (αττική) κάνεις την πρακτική? στα κεκ τι σου λένε, τα γνωστά ότι από μέρα σε μέρα θα τα βάλουν? γιατί σε μας είχε γίνει καραμέλα, μαζί με τις υποτιθέμενες διαβεβαιώσεις από το υπουργείο που τους έλεγε κάθε βδομάδα ότι θα μπουν. ποιός δουλεύει ποιον δεν ξέρω

Οχι στην αργολιδα εχω κανει και ξερω οτι το κεκ εχει κανει αιτηση αποπληρωμης απο 24 δεκεμβρη..Κατα τα αλλα οποτε ρωταω τι γινεται μου λενε τα γνωστα!Τραγικη η κατασταση αυτο εχω να πω εγω!

• Like 1
Δημοσ.

Αλικη κ εγω που ειμαι στη πατρα κ τελειωνω αυριο ακομα δεν εχω παρει τιποτα. κ στο κεκ μ ειπαν οτι κ καλα καποια παιδια απ τ κεκ πληρωθηκαν αλλα κανενας απ τ τμημα μ δεν εχει παρει λεφτα.. τωρα τι να πεις...  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

@ Smarty, Walter H. White, δε διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά δε βλέπω κάτι το συγγρουόμενο με το ερώτημα μου. Η νέα επιχορήγηση φαίνεται να επιδοτεί το μισθολογικό κόστος. Η πρώτη επιδοτεί τις ασφαλιστικές εισφορές. Γιατί η νέα προκύρηξη να αναιρεί την πρώτη; Θεωρώ ότι απλά επειδή τελειώνει το ΕΣΠΑ 2007-2013, βγάλαν ένα συμπληρωματικό κονδύλι μπας και δώσουν τίποτα της τελευταίας στιγμής. Συγχωρείστε με αν κάνω λάθος, όπως είπα δεν το έχω ψάξει εις βάθος.

Δημοσ.

Αλικη κ εγω που ειμαι στη πατρα κ τελειωνω αυριο ακομα δεν εχω παρει τιποτα. κ στο κεκ μ ειπαν οτι κ καλα καποια παιδια απ τ κεκ πληρωθηκαν αλλα κανενας απ τ τμημα μ δεν εχει παρει λεφτα.. τωρα τι να πεις...  :huh:

Δεν ξερω τι γινεται αλλα εχει καταντησει κουραστικο το ολο θεμα..Αν αργουν τοσο της θεωριας φαντασου της πρακτικης ποτε θα τα δουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται αλλα εχει καταντησει κουραστικο το ολο θεμα..Αν αργουν τοσο της θεωριας φαντασου της πρακτικης ποτε θα τα δουμε!

Μπορεί και 1 χρόνο μετά τη λήξη.

Είναι αισχροί με το χρόνο πληρωμής σε τέτοια προγράμματα.

Να εύχεστε να σας κρατήσουν στην δουλειά ώστε να πάρετε τον 1ο μισθό σας πιο γρήγορα.

Δημοσ.

*Kezar*ilias8513, και λοιποί που τελειώσατε και σας κράτησε ο εργοδότης, διαφωτίστε μας αν έχετε τη καλοσύνη απο τις λεπτομέρειες για τα κανονίσματά σας με τον εργοδότη.  Γιατί να πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι το ΚΕΚ μου απόλυτα..

Α, επίσης καλές δουλειές !  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...