Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον εγω τελειωσα ΚΑΙ την πρακτικη στις 11 οκτωβριου, ημουν στο βαουτσερ τουρισμου και μια κοπελα που ημασταν μαζι στο τμημα μου ειπε μολις πριν λιγο οτι μπηκαν ΚΑΙ τα λεφτα της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ!!! 

Εγω προς το παρον δεν μπορω να κοιταξω γιατι εχω αφησει την καρτα μου στη Θεσσαλονικη (ειμαι Αθηνα για λιγο) αλλα θα το επιβεβαιωσω απο Δευτερα λογικα.

Κανεις αλλος που να πηρε λεφτα πρακτικης;

Δημοσ.

λοιπον εγω τελειωσα ΚΑΙ την πρακτικη στις 11 οκτωβριου, ημουν στο βαουτσερ τουρισμου και μια κοπελα που ημασταν μαζι στο τμημα μου ειπε μολις πριν λιγο οτι μπηκαν ΚΑΙ τα λεφτα της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ!!! 

Εγω προς το παρον δεν μπορω να κοιταξω γιατι εχω αφησει την καρτα μου στη Θεσσαλονικη (ειμαι Αθηνα για λιγο) αλλα θα το επιβεβαιωσω απο Δευτερα λογικα.

Κανεις αλλος που να πηρε λεφτα πρακτικης;

Μπραβο!!!!Μακαρι να εχουν μπει!!Να πληρωθουμε ολοι νωρις!Εγω βεβαια συνεχιζω να μην εχω παρει καν της θεωριας αλλα τελος παντων!

Δημοσ.

alikh 3 μη σκας. κι εμεις τελειώνουμε την πρακτική σε 10 μέρες και ακομα τίποτα...

Ειναι και αλλοι??Σε ευχαριστω μου δινεις κουραγιο!

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδια εγω δεν ειχα μεχρι στιγμης καποιο προβλημα που δεν εκανα ανανεωση.. Επειδη και εγω αυτα που λετε ηξερα, ρωτουσα συνεχως στο κεκ και μου εδιναν παντα την ιδια απαντηση. Και τωρα να θελω να την ανανεωσω δεν μπορω αφου εχω διαγραφει απο τον ιουνιο.

Δημοσ.

Αλικη οντως μην ανησυχεις κ εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα απο λεφτα κ τελειωνουμε σε 5 μερες... οποτε ειμαστε αρκετοι μαλλον :mellow:

Δημοσ.

Αλικη οντως μην ανησυχεις κ εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα απο λεφτα κ τελειωνουμε σε 5 μερες... οποτε ειμαστε αρκετοι μαλλον :mellow:

kai meis episis kai teleiwnoume ti deutera...an einai na ginei me tin idia ka8usterisi kai i plirwmi tis praktikis kalo iounio..elpizw na mi pane me tin idia seira oi plirwmes!

Δημοσ.

Μηπως ελειψες καποια στιγμη της θεωριας;Ρωτα το κεκ σου με τσαμπουκα ομως!

Μπα δεν ελειψα, ρωτησα το κεκ και με ειπαν οτι και οι ιδιοι το εχουν απορια και θα ενημερωσουν το υπουργειο και θα με παρουν τηλ. την αλλη βδομαδα θα τους ξαναπαρω.

Δημοσ.

Τι καθυστέρηση θα έχουν Τελικά τα χρήματα τις πρακτικής;;; Και πόσο θα είναι το ποσό;;(Γιατί έχω ακούσει διάφορα).απολυομαι κ εγώ τέλος του μήνα..

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Δημοσ.

kai meis episis kai teleiwnoume ti deutera...an einai na ginei me tin idia ka8usterisi kai i plirwmi tis praktikis kalo iounio..elpizw na mi pane me tin idia seira oi plirwmes!

Τι να πω ρε παιδια;Το κεκ που πηγαινω εγω παντως ξερω απο μια φιλη μου που δουλευει εκει οτι εκανε αιτηση αποπληρωμης στις 24/12 επεσαν και οι γιορτες και οι αργιες μπορει να εχει παρει αδεια και ο υπευθυνος που χειριζεται το φακελο του κεκ οποτε απλα περιμενω..Παρτε κανενα τηλεφωνο στα κεκ σας μπορει να εχουν ξεχασει να κανουν αιτηση αποπληρωμης.Και το δικο μου ολως τυχαιως την εκανε την ιδια μερα που πηρα να τους ρωτησω τι γινεται με τα λεφτα!

Τι καθυστέρηση θα έχουν Τελικά τα χρήματα τις πρακτικής;;; Και πόσο θα είναι το ποσό;;(Γιατί έχω ακούσει διάφορα).απολυομαι κ εγώ τέλος του μήνα..

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Αν εισαι αποφοιτος πανεπιστημιου τα λεφτα πρακτικης και θεωριας ειναι 2077Ε.Για τους αλλους δεν ξερω!

Μπα δεν ελειψα, ρωτησα το κεκ και με ειπαν οτι και οι ιδιοι το εχουν απορια και θα ενημερωσουν το υπουργειο και θα με παρουν τηλ. την αλλη βδομαδα θα τους ξαναπαρω.

Δεν ξερω ποσο σχετικο μπορει να ειναι αλλα πριν λιγες μερες πληρωθηκα και εγω για ενα προγραμμα που ειχα παρακολουθησει και το ποσο ειχε μπει με στρογγυλοποιηση προς τα κατω.Δεν ξερω για ποιον λογο.Και πληρωθηκε ολο το το τμημα ετσι ασχετως παρουσιων και ουτε το δικο μας κεκ ηξερε να μας απαντησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...