Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Σχετικα με την ασφαλεια που ρωτατε εγω απο προσωπικη εμπειρια θα σας πω οτι ολο αυτο διαστημα ειμαι ασφαλισμενη ως ανεργη στο ικα εχω επισκεφθει κανονικα γιατρους νοσοκομεια κτλ και δεν ειχα κανενα προβλημα.Δηλαδη δεν εκανα καμμια αλλαγη.Οταν ειχα παει να θεωρησω το βιβλιαριο μου στο ικα λιγο πριν ξεκινησω την θεωρια ειχα ρωτησει τον υπαλληλο τι γινεται και μου ειχε πει οτι απο την στιγμη που εχω καρτα ανεργιας δεν χρειαζεται να αλλαξω τιποτα.Αλλα και η καρτα κομμενη να ειναι παλι δεν το παιρνει χαμπαρι κανενας αν το βιβλιαριο ειναι θεωρημενο.Γιατι το καλοκαιρι ειχα ξεχασει να την ανανεωσω και μια χαρα επισκεπτομουν γιατρους μεχρι να το παρω χαμπαρι.Αν ρωτησετε σε κανα κεκ θα σας μπερδεψουν.Φανταστειτε απλα οτι εγω ειμαι σε επαρχια τελειωνω σε 20 μερες και το κεκ μου ακομα δεν εχει φτιαξει τα χαρτια για να ασφαλιστουμε.Οποτε καντε την δουλεια σας αν εχετε την δυνατοτητα και μην τους μπλεκετε καθολου!

Σε ο,τι αφορα τα λεφτα εχω το θεωρω παραλογο και το να χασουμε λεφτααπο τις απουσιες στην πρακτικη..Δεν εχει καμμια λογικη στις τοσες μερες δουλειας κατι θα γινει και δεν θα πας.Ανθρωποι ειμαστε.Σε αρκετες περιπτωσεις οι απουσιες οφειλονται στους εργοδοτες.Εγω πχ που εφυγα 1 ωρα νωριτερα σημερα γιατι αρρωστησε το αφεντικο τι φταιω;Μακαρι να μην μας κοψουν λεφτα και απο κει.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει, στη θεωρία δεν είναι παράλογο. Θεωρούμαστε μαθητές, όχι εργαζόμενοι. Δεν έχει ουσία να παίρνεις χρήματα αν είσαι σπίτι σου. Απλά θα έπρεπε να σου δίνουν τη δυνατότητα να αναπληρώνεις τις ώρες, σε περιπτώσεις που τύχει κάτι σε σένα ή λείπεις από ευθύνη του αφεντικού.

Εγώ νόμισα ότι 4000 θα είναι αυτοί που θα έχουν δικαίωμα να μείνουν ένα χρόνο με πληρωμένα ένσημα. Αυτό είναι ενδιαφέρον, αλλά με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή, αν ο καθένας κάνει τα χαρτιά του όταν τελειώνει;

Δημοσ.

Μπήκα και εγώ στο κλαμπ των καλοπληρωμένων του voucher. 6 Νοεμβρίου ξεκίνησα, 3 Ιανουαρίου τα πήρα. Μάλιστα όταν μπήκαν τα λεφτά είχε λήξει η κάρτα ανεργίας μου.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, και εγω σημερα πληρωθηκα 301,60 ευρω, μηπως ξερετε να μου πειτε που πηγαν τα 4 ευρω, οσοι πληρωθηκαν λενε παιρνουν 305,6 ευρω; :mellow:

Δημοσ.

<p>Γεια σας παιδια, και εγω σημερα πληρωθηκα 301,60 ευρω, μηπως ξερετε να μου πειτε που πηγαν τα 4 ευρω, οσοι πληρωθηκαν λενε παιρνουν 305,6 ευρω; :mellow:</p>

Μηπως ελειψες καποια στιγμη της θεωριας;Ρωτα το κεκ σου με τσαμπουκα ομως!

Δημοσ.

μετά από ενημέρωση από τα ΚΕΚ μου, όσοι έχουν τελειώσει την πρακτική ως τα τέλη Δεκέμβρη λογικά θα πάρουν τα χρήματα της πρακτικής μέχρι τα μέσα Φλεβάρη (με μικρές αποκλίσεις - ΚΕΚ, περιοχή κτλπ κτλπ) Άντε να δούμε. Επίσης θα εμφανιστούν νέα προγράμματα από Μάρτιο-Απρίλιο.  

Δημοσ.

<p>μετά από ενημέρωση από τα ΚΕΚ μου, όσοι έχουν τελειώσει την πρακτική ως τα τέλη Δεκέμβρη λογικά θα πάρουν τα χρήματα της πρακτικής μέχρι τα μέσα Φλεβάρη (με μικρές αποκλίσεις - ΚΕΚ, περιοχή κτλπ κτλπ) Άντε να δούμε. Επίσης θα εμφανιστούν νέα προγράμματα από Μάρτιο-Απρίλιο.  </p>

Μακαρι! Τελειωσα με το προγραμμα 24/12

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Είναι ράδιο αρβύλα ότι δεν πληρωνόμαστε για τις απουσίες που κάνουμε. Δεν το αναφέρει πουθενά στην αρχική ανακοίνωση, και το επιβεβαίωσα και στο υπουργείο οικονομικών. Οπότε μπορούμε να λείψουμε 58 ώρες (σύνολο) χωρίς να χάσουμε χρήματα.

Δημοσ.

Ε τοτε κατι αλλο παιζει.Απλα και το συμφωνητικο αλλα και το υπουργειο(πριν ξεκινησουμε) λενε οτι θα παιρναμε τα λεφτα μας εντος 30 ημερων.Στη θεωρια περασαν 4,5 μηνες αρα παπατζες λενε και αυτοι!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, και εγω σημερα πληρωθηκα 301,60 ευρω, μηπως ξερετε να μου πειτε που πηγαν τα 4 ευρω, οσοι πληρωθηκαν λενε παιρνουν 305,6 ευρω; :mellow:

μηπως εισαι στο τουρισμου?

Δημοσ.

Ναι στο τουρισμου ειμαι, παιζει ρολο αυτο ;

Μαλλον παίζει ρολο γιατι εμεις που ειμαστε στο γενικο παιρνουμε 305,6.Μαλλον αυτο θα πρεπει να το ρωτησεις σε καποιο αλλο forum που εχει να κανει με το προγραμμα του τουρισμου.Ισως σε αυτο το προγραμμα να εχετε παραπανω κρατησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...