Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τι γινεται με την πειπτεωση μας εχουμε ξεκινησει πρακτικι αρχες σεπτεμβρη τελειωνουμε σε μια εβδομαδα και ακομα τιποτα..δεν μπορω να καταλαβω

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλες-ους.

Είμαι κι εγώ στο γενικό voucher κάτω των 29. Είχα ξεκινήσει πρακτική στις 19/9 και πληρώθηκα αρχές Δεκέμβρη (305,6 για την θεωρία). 

Σε σύγκριση με άλλους έχω πληρωθεί πιο νωρίς, αλλά τους τάραξα στα τηλέφωνα στο υπουργείο. Τα τηλέφωνα που είναι αρμόδια για το πρόγραμμα είναι τα εξής: 2105271169, 2105271173, 2105271143 και 2105271121 (τα έχουν χωρίσει ανάλογα με το ΚΕΚ).  Αν τυχόν πάρετε τηλ, θα σας ζητήσουν το ΚΕΚ και τον αριθμό του προγράμματος (το οποίο είναι γραμμένο πάνω στο απουσιολόγιό σας). Επίσης, δεν απαντούν και πολύ συχνά. Να είστε επίμονοι.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πρέπει να ανανεώνουμε την κάρτα ανεργίας μας. Επίσης, εγώ είχα λείψει κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της θεωρίας και δεν μου έκοψαν λεφτά. Είναι όπως στο σχολείο, σου επιτρέπουν να λείψεις το 10% του συνόλου των ωρών του προγράμματος.

Επίσης, υπάρχει αυτή η σελίδα στο fb (δεν ξέρω αν είναι αξιόλογη, καθώς δεν έχω fb) https://www.facebook.com/pages/V-for-Voucherades/627660370629902?fref=ts

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ στο γενικό voucher κάτω των 29. Είχα ξεκινήσει πρακτική στις 19/9 και πληρώθηκα αρχές Δεκέμβρη (305,6 για την θεωρία). 

Σε σύγκριση με άλλους έχω πληρωθεί πιο νωρίς, αλλά τους τάραξα στα τηλέφωνα στο υπουργείο. Τα τηλέφωνα που είναι αρμόδια για το πρόγραμμα είναι τα εξής: 2105271169, 2105271173, 2105271143 και 2105271121 (τα έχουν χωρίσει ανάλογα με το ΚΕΚ).  Αν τυχόν πάρετε τηλ, θα σας ζητήσουν το ΚΕΚ και τον αριθμό του προγράμματος (το οποίο είναι γραμμένο πάνω στο απουσιολόγιό σας). Επίσης, δεν απαντούν και πολύ συχνά. Να είστε επίμονοι.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πρέπει να ανανεώνουμε την κάρτα ανεργίας μας. Επίσης, εγώ είχα λείψει κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της θεωρίας και δεν μου έκοψαν λεφτά. Είναι όπως στο σχολείο, σου επιτρέπουν να λείψεις το 10% του συνόλου των ωρών του προγράμματος.

Επίσης, υπάρχει αυτή η σελίδα στο fb (δεν ξέρω αν είναι αξιόλογη, καθώς δεν έχω fb) https://www.facebook.com/pages/V-for-Voucherades/627660370629902?fref=ts

Κάλη χρονιά και σε σένα.Μήπως τους έχεις ρωτήσει για τα λεφτά της πρακτικής?Αν ξέρουν πότε θα γίνει η πληρωμή εννοώ.

Δημοσ.

Κάλη χρονιά και σε σένα.Μήπως τους έχεις ρωτήσει για τα λεφτά της πρακτικής?Αν ξέρουν πότε θα γίνει η πληρωμή εννοώ.

Όχι δεν έχω ρωτήσει για τα λεφτά της πρακτικής. Εγώ τελειώνω την πρακτική μου στο τέλος του μήνα. Αν τυχόν έχεις τελειώσει, καλό είναι να τους πάρεις. Λίγη πίεση δεν είναι κακή. 

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα!Μακαρι ονως να μην κοβουν λεφτα..Στην θεωρια δεν ειχα λειψει αλλα στην πρακτικη ηταν αδυνατον ανθρωποι ειμαστε κατι θα μας τυχει σε τους μηνες.Απλα το κεκ που ρωτησα ηταν καθετο στο οτι τα λεφτα κοβονται,αν και εμενα δεν μου φανηκε λογικο...

Εμεις δεν εχουμε παρει καν ακομα της θεωριας..

Ουτε εγω και σε εικοσι μερες τελειωνω την πρακτικη..

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα!Μακαρι ονως να μην κοβουν λεφτα..Στην θεωρια δεν ειχα λειψει αλλα στην πρακτικη ηταν αδυνατον ανθρωποι ειμαστε κατι θα μας τυχει σε τους μηνες.Απλα το κεκ που ρωτησα ηταν καθετο στο οτι τα λεφτα κοβονται,αν και εμενα δεν μου φανηκε λογικο...

Ουτε εγω και σε εικοσι μερες τελειωνω την πρακτικη..

Που εισαι σε ποια περιφερεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε πού... η κάρτα ανεργίας. Έληξε. Πάλι καλά που μπήκα εδώ μετά από τόσο καιρό. Τα έχω γράψει όλα με τη 'δουλειά'. Ελπίζω να το σώσω. Και το τελειώνω σε 1,5 μήνα...

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.

Τελειωσα χτες 7/01.Σημερα ελπιζω να μου πει ο εργοδοτης να κανω ανανεωση καθως θελει να δει αν τον συμφερει.Τελευταια στιγμη μαλιστα γιατι τοσο καιρο κανεις τους δεν ηξερε τι θα γινει με τις ανανεωσεις αλλα και που βγαλανε αποφαση δεν μας ενημερωσε κανεις.Το Ελληνικο κρατος συνεχιζει ακαθεκτο...προς τον τοιχο

• Like 2
Δημοσ.

Τελειωσα χτες 7/01.Σημερα ελπιζω να μου πει ο εργοδοτης να κανω ανανεωση καθως θελει να δει αν τον συμφερει.Τελευταια στιγμη μαλιστα γιατι τοσο καιρο κανεις τους δεν ηξερε τι θα γινει με τις ανανεωσεις αλλα και που βγαλανε αποφαση δεν μας ενημερωσε κανεις.

Βγήκε συγκεκριμένη απόφαση για το καθεστώς ανανεώσεων-σύμβαση εργασίας?

Πέρα απο τη κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών για ένα χρόνο που θυμάμαι απο την αρχική προκύρηξη δηλαδή

Δημοσ.

Στο κεκ μου ειπαν ενημερωθηκαν για καλυψη ημερομισθιου 15 ευρω για εως 25 ετων και απο 25 ετων και ανω 18 ευρω.Δεν ειπανε κατι αλλο για ασφαλιση.Και αν ειναι θα ειναι μονο ιατροφαρμακευτικη οχι ενσημα.Το γαματο ειναι οτι το αφεντικο εχει.1 ωρα δεν μπορει να συνενοηθει με κανεναν και ο υπευθυνος τηαν εχει κανει για καφε.Ελληνικο κρατος!!

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα,

ξεκίνησα τη θεωρία στα τέλη Αυγούστου, πρακτική στις 16/9 και χθες που τσέκαρα μπήκαν τα χρήματα της θεωρίας.

Τελειώνω το πρόγραμμα την άλλη βδομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...