skar1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Kαλη χρονια παιδια!!Να σας ρωτησω ειχε λειψει κανεις απο εσας που πληρωθηκατε στη θεωρια?Γιατι απο το κεκ μου ειπαν οτι ειναι σιγουροι οτι τα λεφτα για τις ωρες που λειψαμε στη θεωρια και για αδειες αν εχουμε παρει δεν θα τα παρουμε.Τελειωνω σε λιγο καιρο την πρακτικη και εχω παρει αδεια μονο 6 ωρες και αν ειναι θελω να παρω και τις υπολοιπες γιατι φιλικο το περιβαλλον δεν το λες! Πληρωθηκα ολο το ποσο αλλα δεν ειχα καποια απουσια στα θεωρητικα. 1
19katerinaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ειναι κανενας που εχει πληρωθει αυτεσ τις μερεσ η λογω γιορτων σταματησανε..σημειωτεον εχω ξεκινησει δουλεια αρχεσ σεπτεμβρη και ακομα τιποτα..
lupo2109 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 <p>Ειναι κανενας που εχει πληρωθει αυτεσ τις μερεσ η λογω γιορτων σταματησανε..σημειωτεον εχω ξεκινησει δουλεια αρχεσ σεπτεμβρη και ακομα τιποτα..</p> Δεν πληρωθηκα ακομα και τελειωνω 7 Ιανουαριου
lupo2109 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ειναι κανενας που εχει πληρωθει αυτεσ τις μερεσ η λογω γιορτων σταματησανε..σημειωτεον εχω ξεκινησει δουλεια αρχεσ σεπτεμβρη και ακομα τιποτα.. Δεν πληρωθηκα ακομα και τελειωνω 7 ΙανουαριουΤελικα μπηκαν σημερα χρηματα.Προτελευταια μερα πρακτικης.305,54 μου βαλανε εμενα οι τσιγκουνηδες.Ειχα ηδη 0,46 μεσα.
carrymath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το τμήμα μου ξεκίνησε 4 σεπτέμβρη ,τέλος του μήνα τελειώνουμε,κι ακόμα τίποτα...άμα γίνεται αυτό τώρα για τα 300 του εκπαιδευτικού επιδόματος, φανταστείτε πόσο θα περιμένουμε για τα χρήματα της πρακτικής! καλό κουράγιο σε όλους.!! και κάτι ακόμη, υπάρχει κάποιος που του έγινε έλεγχος από οαεδ??
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τα χρηματα δεν προκειτε να τα χασει κανενας.Ολοι θα τα παρουμε.Αναλογα το κεκ καποιοι θα πληρωθουν πιο γρηγορα και καποιοι πιο μετα.Λογικα απο οτι εχω μαθει μεχρι Μαρτιο-Απριλιο πρεπει να εχουμε παρει και τα λεφτα της πρακτικης.Τα υπολοιπα που ειναι κρατησεις θα τα παρουμε το 2015.
alexandra_1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλη χρονια. Ξεκινησα θεωρια 28/8 και πρακτικη 15/9. Στις 24/12 μπηκαν τα 305€.. και απ'οτι εμαθα εγινε καταθεση σε ολα τα παιδια του τμηματος μου. Οσον αφορα την καρτα ανεργιας που ρωτανε μερικοι, εγω προσωπικα απο τοτε που με πηραν στον προγραμμα δεν πηγα να την ανανεωσω ξανα.. ειχα ρωτησει στο κεκ μου οταν εκανα τη θεωρια και η απαντηση τους ηταν πως δε χρειαζεται.. μεχρι να μπουν τα χρηματα ειχα ενδοιασμους γι αυτο αλλα απ'οτι φανηκε δε μου δημιουργησε καποιο προβλημα αυτο.
Phoenix7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλη χρονια. Ξεκινησα θεωρια 28/8 και πρακτικη 15/9. Στις 24/12 μπηκαν τα 305€.. και απ'οτι εμαθα εγινε καταθεση σε ολα τα παιδια του τμηματος μου. Οσον αφορα την καρτα ανεργιας που ρωτανε μερικοι, εγω προσωπικα απο τοτε που με πηραν στον προγραμμα δεν πηγα να την ανανεωσω ξανα.. ειχα ρωτησει στο κεκ μου οταν εκανα τη θεωρια και η απαντηση τους ηταν πως δε χρειαζεται.. μεχρι να μπουν τα χρηματα ειχα ενδοιασμους γι αυτο αλλα απ'οτι φανηκε δε μου δημιουργησε καποιο προβλημα αυτο. Αλεξάνδρα είσαι σίγουρη πως σου είπαν να μην την ανανεώνεις; γιατί είναι υποχρεωτική η ανανέωσή της, όσο είμαστε στο πρόγραμμα
vasoula_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Η κάρτα Αλεξάνδρα πρέπει να ανανεώνεται. Άμα χαθεί, χάνεις και τα χρήματα της πρακτικής. Έτσι μας είχαν πει, από την αρχή, στο ΚΕΚ.
skar1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Η κάρτα Αλεξάνδρα πρέπει να ανανεώνεται. Άμα χαθεί, χάνεις και τα χρήματα της πρακτικής. Έτσι μας είχαν πει, από την αρχή, στο ΚΕΚ. Το ιδιο και απο το κεκ που πηγα.
tasosanergos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οι Πληρωμές της πρακτικής έχουν ξεκινήσει ξέρει κανένας ;η μήπως εχει πάρει κανεις το πόσο ;
lupo2109 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μολις πηραμε τα της θεωριας...δεν το κοβω συντομα για πρακτικης
djordjevic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μολις πηραμε τα της θεωριας...δεν το κοβω συντομα για πρακτικης Εμάς μας είπαν μέσα Φεβρουαρίου θα τα πάρουμε... (όσο ζω ελπίζω)
19katerinaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εμεις δεν εχουμε παρει καν ακομα της θεωριας..
vasoula_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εμείς τα πήραμε, της θεωρίας, πριν 3 εβδομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα