Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ουτε κ εγω εχω πληρωθει που ξεκινησα θεωρια 25 ιουλιου και πρακτικη 1 σεπτεβρη.. (περιοχη πατρα).. αντε να δουμε τι θα γινει...

Δημοσ.

Τον αριθμό ΣΤΑΚΟΔ της επιχείρησης το έχεις πάει στο ΚΕΚ; Χωρίς αυτό δε μπορείς να πληρωθείς. Πριν από κανα 2-3 εβδομάδες μας είπαν από το ΚΕΚ, εμένα και την άλλη την κοπέλα που είμαστε μαζί στο πρόγραμμα, να τους πάμε το ΣΤΑΚΟΔ της επιχειρησης για να πληρωθούμε κι ότι πριν τόσο καιρό τσάμπα πηγαίναμε στην τράπεζα και κοιτούσαμε. Τώρα τι ακριβώς το ήθελαν δεν έχω καταλάβει...

Παιδια απο ολους εσας που πληρωθηκατε εχει δωσει κανεις το ΣΤΑΚΟΔ?

Πηγαίνετε τη Δευτέρα και ρωτήστε το ΚΕΚ σας για το ΣΤΑΚΟΔ...

Να σε ρωτησω κατι?Μηπως κανεις πρακτικη ως τεχνιτης ή κατι τετοιο?Γιατι απο αυτα που διαβασα τωρα που το εψαξα στακοδ πρεπει να δωσουν οσοι κανουν πρακτικη ως τεχνιτες..

Δημοσ.

Παιδια απο ολους εσας που πληρωθηκατε εχει δωσει κανεις το ΣΤΑΚΟΔ?

Να σε ρωτησω κατι?Μηπως κανεις πρακτικη ως τεχνιτης ή κατι τετοιο?Γιατι απο αυτα που διαβασα τωρα που το εψαξα στακοδ πρεπει να δωσουν οσοι κανουν πρακτικη ως τεχνιτες..

όχι... σε μας δεν το ζήτησαν ποτέ 

Δημοσ.

όχι... σε μας δεν το ζήτησαν ποτέ 

σε ευχαριστω πολυ!!

Νοσηλευτική έχω τελειώσει και είμαι σε γηροκομείο...

Μηπως γινεται τιποτα επειδη εισαι σε τομεα υγειας?Γιατι εγω μιλησα προχθες με το κεκ και δεν μου ανεφεραν κατι.Και δεν τους παιρνει να ξεχασαν να μου το πουν γιατι για να τους κλεισω ειναι υποθεση ενος τηλεφωνου (λογου μιας κομπινας που ειχαν κανει και τους ειχα ανακαλυψει).

Δημοσ.

Σοβαρευτείτε...βασουλα σε δουλεύουν ψιλό γαζί....Στο τέλος θα σου ζητήσουν κ την φορολογική δηλώσει του εργοδότη για να πάρεις τα λεφτά...παιδιά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..απλά γ@@@ται το Υπουργείο και τα κεκ...Και σας λένε ότι μαλάκια θέλετε να ακούσετε για να μην χάσουν τα λεφτά τους τα κεκ..ξυπνήστε Γιατί θα σας φάνε ζωντανούς στην Ελλάδα ήμαστε...Όχι ότι μας λένε να το πιστεύουμε..αν είναι δυνατόν ρε παιδιά..ζαλιστε τα @@@ στο κεκ Γιατί αλλιώς καλοκαίρι θα πάει για να πάρετε τα 300€..τουλάχιστον να τα πληρωθητε πριν τελειώσετε το πρόγραμμα Γιατί μετά θα σας πάνε φρένο...

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

• Like 3
Δημοσ.

Σοβαρευτείτε...βασουλα σε δουλεύουν ψιλό γαζί....Στο τέλος θα σου ζητήσουν κ την φορολογική δηλώσει του εργοδότη για να πάρεις τα λεφτά...παιδιά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..απλά γ@@@ται το Υπουργείο και τα κεκ...Και σας λένε ότι μαλάκια θέλετε να ακούσετε για να μην χάσουν τα λεφτά τους τα κεκ..ξυπνήστε Γιατί θα σας φάνε ζωντανούς στην Ελλάδα ήμαστε...Όχι ότι μας λένε να το πιστεύουμε..αν είναι δυνατόν ρε παιδιά..ζαλιστε τα @@@ στο κεκ Γιατί αλλιώς καλοκαίρι θα πάει για να πάρετε τα 300€..τουλάχιστον να τα πληρωθητε πριν τελειώσετε το πρόγραμμα Γιατί μετά θα σας πάνε φρένο...

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Πιστευω οτι εκτος απο θεμα Υπουργειου.Ειναι και καθαρα θεμα και του καθες ΚΕΚ τα της πληρωμεις να γινει σωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα των ωφελουμενων.Αν δεν ειχαμε ασχοληθει με αυτο το προγραμμα δεν θα περιμεναμε αν θα μας πληρωσουν ή οχι.

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ 305 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ 20/9 !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟ VOUCHER ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσ.

Kαλη χρονια παιδια!!Να σας ρωτησω ειχε λειψει κανεις απο εσας που πληρωθηκατε στη θεωρια?Γιατι απο το κεκ μου ειπαν οτι ειναι σιγουροι οτι τα λεφτα για τις ωρες που λειψαμε στη θεωρια και για αδειες αν εχουμε παρει δεν θα τα παρουμε.Τελειωνω σε λιγο καιρο την πρακτικη και εχω παρει αδεια μονο 6 ωρες και αν ειναι θελω να παρω και τις υπολοιπες γιατι φιλικο το περιβαλλον δεν το λες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...