djordjevic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θεωρία τελείωσα 15/8 και πρακτική 7/11 πήρα τα πρώτα 305... και από το κεκ σε επικοινωνία που είχα μου είπα τα 1700 που θα πάρουμε περίπου θα μπουν μέσα Ιανουαρίου... για να δούμε... Μου είπαν ότι στείλανε τα παρουσιολόγια της πρακτικής στα κεντρικά και αναμένουμε να τα ελέγξουν για να πάρουμε και τα χρήματα.. Δεν ξέρω τι ισχύει παιδιά... το αναφέρω και βλέπουμε.... αν έχω κάτι νεότερο θα σας πω
ronie13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Με την ασφαλεια ξερει κανεις τι παιζει? Μεχρι στιγμης ασφαλιζομαι μεσω οαεδ σαν ανεργος.. τωρα που θα αρχισω θεωρια θα μου δωσουν κανα χαρτι απο το κεκ για να παω στο ικα?
alikh 3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Με την ασφαλεια ξερει κανεις τι παιζει? Μεχρι στιγμης ασφαλιζομαι μεσω οαεδ σαν ανεργος.. τωρα που θα αρχισω θεωρια θα μου δωσουν κανα χαρτι απο το κεκ για να παω στο ικα? εγω παντως που ειμαι ασφαλισμενη σαν και σενα δηλαδη ως ανεργη ρωτησα στο ικα και μου ειπαν πως απο τη στιγμη που δεν κοβεται η ανεργια μου δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Φαντασου οτι εγς σε ενα μηνα τελειωνω πρακτικη και το κεκ μου ακομα δεν εχει φτιαξει τα χαρτια για να ασφαλιστουμε.Οποτε εγω δεν εκανα καμμια ενεργεια και παραμενω ασφαλισμενη ως ανεργη!
ikaros23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 λεφτα ουτε και σημερα... παιδιά έχω φτάσει στα όρια μου... :/
vasoula_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα πήγα στην τράπεζα να δω αν μου έβαλαν τα χρήματα και τελικά τα έβαλαν! 305.60!! Επιτέλους, γιατί τώρα πια νόμιζα ότι ασχολιόμουν εθελοντικά. Ξεκίνησα τη θεωρία 01/09 και τη πρακτική 16/09.
alikh 3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 λεφτα ουτε και σημερα... παιδιά έχω φτάσει στα όρια μου... :/ μηπως να παρεις ενα τηλεφωνο στο κεκ?δεν εξηγειται τοσο μεγαλη καθυστερηση κατι εχουν κατι οι υπευθυνοι του κεκ. Σήμερα πήγα στην τράπεζα να δω αν μου έβαλαν τα χρήματα και τελικά τα έβαλαν! 305.60!! Επιτέλους, γιατί τώρα πια νόμιζα ότι ασχολιόμουν εθελοντικά. Ξεκίνησα τη θεωρία 01/09 και τη πρακτική 16/09. Καλοφαγωτα!Να παιρνουμε σειρα και εμεις σιγα σιγα..
ikaros23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 η απαντηση του κεκ ειναι οτι δεν ξερουν γιατι καθυστερει τοσο το συστημα πληρωμων και οταν ρωτησα αν μπηκαν μου ειπε οτι εγω θα επρεπε να το κοιταξω αυτοι δεν ξερουν και μαλλον ενημερωση δεν εχουν αν μπουν σε εμας... οτι να ναι ομως... voucher απελπισιας... κατι πρεπει να κανω...
vasoula_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 η απαντηση του κεκ ειναι οτι δεν ξερουν γιατι καθυστερει τοσο το συστημα πληρωμων και οταν ρωτησα αν μπηκαν μου ειπε οτι εγω θα επρεπε να το κοιταξω αυτοι δεν ξερουν και μαλλον ενημερωση δεν εχουν αν μπουν σε εμας... οτι να ναι ομως... voucher απελπισιας... κατι πρεπει να κανω... Τον αριθμό ΣΤΑΚΟΔ της επιχείρησης το έχεις πάει στο ΚΕΚ; Χωρίς αυτό δε μπορείς να πληρωθείς. Πριν από κανα 2-3 εβδομάδες μας είπαν από το ΚΕΚ, εμένα και την άλλη την κοπέλα που είμαστε μαζί στο πρόγραμμα, να τους πάμε το ΣΤΑΚΟΔ της επιχειρησης για να πληρωθούμε κι ότι πριν τόσο καιρό τσάμπα πηγαίναμε στην τράπεζα και κοιτούσαμε. Τώρα τι ακριβώς το ήθελαν δεν έχω καταλάβει...
ikaros23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Που το βρισκεις αυτο; Στακοδ τι σημαινει; Μα καλα δεν εχουν τις συμβασεις μας;
vasoula_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το ΣΤΑΚΟΔ είναι η οικονομική δραστηριότητα της επιχείρησης. Ζήτα από τον εργοδότη σου να σου δώσει τον αριθμό για να το δώσεις στο ΚΕΚ ή μίλα με το ΚΕΚ γι'αυτό. Εμείς πάντως μετά από κανα 2 βδομάδες που τους το δώσαμε, πληρωθήκαμε.
ikaros23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 σε ευχαριστω βασω! να σαι καλα! αλλα και παλι αν ηταν δεν θα τον ειχαν βρει αυτοι απο πριν?
vasoula_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα τι να πω...δε ξέρω...Θα μπορούσαν να μας το έλεγαν από την αρχή και να μην τρέχαμε στην τράπεζα να κοιτάμε. Κι εγώ δεν ήξερα τι ήταν το ΣΤΑΚΟΔ μέχρι να μας το ζητήσουν. Δε το είχα ξανακούσει.
Phoenix7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα τι να πω...δε ξέρω...Θα μπορούσαν να μας το έλεγαν από την αρχή και να μην τρέχαμε στην τράπεζα να κοιτάμε. Κι εγώ δεν ήξερα τι ήταν το ΣΤΑΚΟΔ μέχρι να μας το ζητήσουν. Δε το είχα ξανακούσει. ΣΤΑΚΟΔ; πρώτη φορά το ακούω και εγώ αυτό.
ikaros23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 βασω στο voucher το γενικο ή το τουρισμου ησουν ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα