p_under Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 δλδ αν εγώ πιάσω δουλειά σύντομα δεν θα πάρω πίσω την επιστροφή φόρου? Η απλά θα συμψηφιστεί με το ποσό που θα πρέπει να καταβάλω σύμφωνα με τα έσοδα μου?
lupo2109 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αν τα ωφειλουμενα ξεπερνουν τα επιστρεφομενα θα πληρωσεις.Συμψηφισμος...που μου βρωμαει λιγο
p_under Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μισό γτ τα έχω μπερδεύσει λίγο μου φαίνεται. Ας πούμε ότι οι κρατήσεις είναι Χ ποσό (πόσο είναι γτ δεν θυμάμαι). Αφού λοιπόν βρω δουλειά και πρέπει να καταβάλω φόρο 400€ πχ δεν θα πρέπει να πληρώσω 400-Χ των κρατήσεων? Η χάνω το Χ ποσό? Αυτό δεν είναι ο συμψηφισμός?
alikh 3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Για τα χρήματα σας δίνουν απόδειξη απο κάποιον φορέα; Πως θα δηλωθούν στην εφορία; Απο αλλα προγραμματα που εχω παρακολουθησει ξερω οτι οταν μας δοθει ολοκληρο το ποσο θα παρουμε αποδειξη απο το κεκ.το γραφει βασικα και η συμβαση που υπογραψαμε! μισό γτ τα έχω μπερδεύσει λίγο μου φαίνεται. Ας πούμε ότι οι κρατήσεις είναι Χ ποσό (πόσο είναι γτ δεν θυμάμαι). Αφού λοιπόν βρω δουλειά και πρέπει να καταβάλω φόρο 400€ πχ δεν θα πρέπει να πληρώσω 400-Χ των κρατήσεων? Η χάνω το Χ ποσό? Αυτό δεν είναι ο συμψηφισμός? Ρε παιδια γιατι μπερδευεστε?ειναι απλο αν τα εισοδηματα σου ειναι ελαχιστα το ποσο θα σου επιστραφει.Μπορει καποιος να παραμεινει ανεργος και να κερδισει το τζοκερ τι παει να πει οτι θα του επιστρεψουν τα χρηματα?οχι!το να βρουμε καποια δουλεια με το μηναιο ποσο που θα παιρνουμε δεν μπορουν να μην μας τα επιστρεψουν.Εκτος αν καποιος απο μας(που το ευχομαι σε ολους μας) βρει καμμια δουλεια στην οποια θα παιρνει κανενα 1000 καθαρα το μηνα..Αλλα ας μην γελιομαστε...
p_under Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα στον φράση χάνω την επιστροφή φόρου. Δλδ αν την χάνω εντελώς ή αν απλώς θα συμπληρώσω την διαφορά χρημάτων στην φορολογία που θα καλεστώ να πληρώσω του χρόνου! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
alikh 3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα στον φράση χάνω την επιστροφή φόρου. Δλδ αν την χάνω εντελώς ή αν απλώς θα συμπληρώσω την διαφορά χρημάτων στην φορολογία που θα καλεστώ να πληρώσω του χρόνου! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν το λεω σε σενα!Αν δεις και σε αλλα μηνυματα νωριτερα ο καθενας λεει τα δικα του και μπερδευει πληρως οποιονδηποτε προσπαθει να βγαλει μια ακρη. 1
ronie13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα στον φράση χάνω την επιστροφή φόρου. Δλδ αν την χάνω εντελώς ή αν απλώς θα συμπληρώσω την διαφορά χρημάτων στην φορολογία που θα καλεστώ να πληρώσω του χρόνου! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Φιλε μου δε χανεις τπτ.Ακομη και εκατομμυρια να βγαλεις αυτα τα χρηματα που ειναι να παρεις σαν επιστροφη θα αφαιρεθουν απο το συνολικο ποσο του φορου που θα πρεπει να πληρωσεις
lupo2109 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παει φορος μειον επιστροφη.αν ο φορος ειναι μεγαλυτερος απο την επιστροφη πληρωνεις την διαφορα.αν ο φορος ειναι λιγοτερος απο την επιστροφη παιρνεις την διαφορα. Π.Χ. Φορος 400 Επιστροφη 300 -» 400-300=100 Φορος 400 Επιστροφη 500 -» 400-500= -100
ikaros23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΙΣΧΥΕΙ; ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ!!!
alikh 3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΙΣΧΥΕΙ; ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ!!! ¨δεν μπαινουν συγκεκριμενη μερα.. ¨δεν μπαινουν συγκεκριμενη μερα.. ολοι χρωσταμε!!την υγεια μας να εχουμε!
ikaros23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΑΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!! ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!
alikh 3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΑΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!! ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ !!! oταν φτανεις στον πατο παντα καποιος βρισκεται να σε σηκωσει.ξερω οτι σου ακουγονται θεωριες του κ****** αυτα που σου λεω αλλα ειναι νομος.σου ευχομαι ολοψυχα την παρασκευη να εχεις πληρωθει!
ikaros23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;; ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ... :/
*Kezar* Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;; ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ... :/ αμα δεν γραφεις και με κεφαλαια καλα θα ητανε φιλε μου ικαρε.
alikh 3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;; ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ... :/ Και ομως καποιες φορες οι ξενοι γινονται δικοι μας ανθρωποι..Και μας βοηθανε ως εκει που δεν παει και δινουν αγωνες για μας..Μην χανεις τις ελπιδες σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα