babinos1342 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά Δεν υπάρχει έλεγχος μην λέτε ασυναρτησίες...μαλακιες από το κεκ είναι Αυτά για να μην λείψετε κ κοπητε από το πρόγραμμα Γτ χάνουν τα λεφτά τους και αυτοί...Δεν υπάρχει Υπουργείο Δεν υπάρχει τπτ...μην λέτε ότι θέλετε...Κ σε μένα έρχεται μια κοπέλα παίρνει τα χαρτιά κ τα πάει στο κεκ όχι στο Υπουργείο...Το πολύ Που τους νοιάζει από το Υπουργείο όσο περισσότεροι ήμαστε τόσα περισσότερα θα φάνε...Άντε καλή τους όρεξη.. Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!! Συγνώμη αλλά είσαι στο πρόγραμμα.? Άμα δεν υπάρχει έλεγχος τότε, χθες εμένα τι ήταν αυτό που ήρθε από την δουλειά μου.?Το να λέω και οτι'ναι μπορώ να το κάνω και γω, απλώς ας είμαστε λίγο σοβαροί και μην λέμε ασυναρτησίες. 1ον. Λες δεν υπάρχει έλεγχος. Η απάντηση είναι υπάρχει, τώρα για ποιον λόγο δεν πάνε σε όλους τους επιλαχόντες δεν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσω. 2ον. Η κοπέλα που έρχεται και παίρνει το παρουσιολόγιο σου όπως λες, το παίρνει για να κάνει ενημέρωση του συστήματος και αν τυχών έχεις κάνει κάποια απουσία που δεν την έχεις δηλώσει.(Το υπουργείο κάνει συστηματικό έλεγχο στα ΚΕΚ, για να ελέγξουν άμα ισχύει το παρουσιολόγιο που ανανεώνουν μέσω ενός site στο ίντερνετ τα ΚΕΚ κάθε μέρα, ελέγχοντας τις σελίδες των παρουσιολογίων και των ηλεκτρονικών παρουσιολογιών.) 3ον. Τα λεφτά του προγράμματος ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ και το ξανατονίζω ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ, κάποιος επιλαχών να μην τα πάρει.(Άσχετα τον πόσο καιρό θα περάσει μέχρι να τα πάρει, θα τα πάρει όμως ΌΛΑ, έστω και με την μεγάλη καθυστέρηση που γίνεται.) Για ποιον λόγο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ όπως είπα.?Πολύ απλά τα λεφτά που θα πάρουμε τα δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ΌΧΙ η "Κυβέρνηση". Φίλε μου σοβαρεψου..έρχεται παίρνει τα χαρτιά τα πάει στο κεκ κ Τέλος το θέμα...Αν δεν έρθει η κοπέλα ή όποιος άλλος είναι..τα πας ο ίδιος..μην ακούω μαλακιες...συγγνώμη κιόλας...Αν δεν υπογράψεις Δεν πάει να πει ότι θα πάρεις απουσία..Αν είναι δυνατόν..Όταν μάθεις περισσότερα μιλά..Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!
nicoc89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 κάποια ΚΕΚ κάνουν ελέγχους τυπικά , αν το ψάξει πολύ η κοπέλα του ΚΕΚ που λέτε και αρχίσει να ρωτάει γιατι ο καταρτιζόμενος δεν ειναι στο πόστο του ή γιατι κάνει άλλη δουλειά απο εκείνη που θα έπρεπε το πιθανότερο ειναι πολύ σύντομα να πάρει πόδι απ το μαγαζάκι (αυτή όχι ο καταρτιζόμενος ). έλεγχοι έχουν υπάρξει σε συγκεκριμένο ΚΕΚ και δεν έγινε κάτι (ώρα μαθήματος πίνανε καφέδες , κάνανε τσιγάρο κ άλλοι άφαντοι απ το χώρο ).αυτά για συγκεκριμένο ΚΕΚ , δεν γνωρίζω πως λειτουργούν τα υπόλοιπα αλλα δε θα μου έκανε κ εντύπωση να μην έχει σχέση αυτό που γίνεται σε ένα με τα υπόλοιπα καθώς ειναι ιδιωτικά μαγαζάκια και ειναι στο χέρι του κάθε ιδιοκτήτη πως θα τα διαχειριστεί .
lupo2109 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι δυνατον να μας αφηνουν απληρωτους ακομα και τωρα τα Χριστουγεννα;Εχουν πληρωσει ατομα που ξεκινησανε πολυ μετα απο μενα αλλα συνεχιζω να ΜΗΝ βλεπω καταθεση στον λογαριασμο μου.Ντροπη σας παλιογουρουνια του υπουργειου.Κοιταξτε μονο τους κωλους σας...
mplemaren Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 βρε παιδια, να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις απουσιες? εχουμε δικαιωμα να τις κανουμε αλλα μαλλον δε θα τις πληρωθουμε.. Μπορουμε να τις αναπληρωσουμε στο τελος του προγραμματος?
p_under Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 τελείωσα επίσημα με το πρόγραμμα την Παρασκευή που μας πέρασε. Μόνο τα 300€ έχω πάρει φυσικά. Καλή τύχη σε όλους.
Phoenix7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 τελείωσα επίσημα με το πρόγραμμα την Παρασκευή που μας πέρασε. Μόνο τα 300€ έχω πάρει φυσικά. Καλή τύχη σε όλους. 24 τελειώνω εγώ
p_under Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 με το καλό όλοι παιδιά. Αύριο λογικά θα πάω από τα ΚΕΚ να δω τι παίζει τώρα που τελείωσα και θα ενημερώσω αν μάθω κάτι. Καλές γιορτές να έχουμε .
Phoenix7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 με το καλό όλοι παιδιά. Αύριο λογικά θα πάω από τα ΚΕΚ να δω τι παίζει τώρα που τελείωσα και θα ενημερώσω αν μάθω κάτι. Καλές γιορτές να έχουμε . την τελευταία μέρα, πήγες μόνο για 2 ώρες; γιατί σε μας, μας έχουν πει την τελευταία μέρα να πάμε μόνο για 2 ώρες στην επιχείρηση
p_under Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 μπα όχι κανονικά πήγα. αλλά δεν με πειράζει με τις ώρες. Το κλήμα ήταν εξαιρετικό. Τα αφεντικά μια χαρά άτομα, άρα χέστηκα για 2-3ώρες. Από όταν τελείωσα από την θεωρεία δεν έχω επικοινωνήσει πάλι με το ΚΕΚ - ούτε αυτοί άλλωστε.
ikaros23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ SHOW !!! ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ VOUCHER ΓΕΝΙΚΟ
skar1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Απο μεσα Οκτωβρη και ακομη δεν ειδα ουτε 1 cent οπως και τα παιδια που ξεκινησαμε μαζι και απο διαφορετικα ΚΕΚ. Αλλα βεβαια μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν μπει στον λογαριασμο μας. Αυτη η κοροιδια με ψιχουλα και με τοση καθυστερηση στην πληρωμη δεν θα επρεπε να γινεται αποδεκτη. Το ξερω δεν χανεται το ποσο αλλα να μην αργουν.
irene30 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα παλι με πηρε το κεκ τηλ και μου λεει την Δευτερα θα μπουν τα λεφτα. Οποτε θα παω να ελεγξω σημερα και θα σας πω Νεοτερα.
lupo2109 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε ξεκινησες πρακτικη;Γιατι βλεπω πληροθηκε ατομο που ξεκινησε 9/9/13,εγω ξεκινησα 11/9/13 και ειμαι απληρωτος ενω ατομο που ξεκινησε 27/9/13 εχει πληρωθει ΚΑΙ αυτο τα χρηματα της θεωριας.Αλλα τι να πεις,πριν 4 μερες μου δωσανε 156 ευρω απο σεμιναριο υπολογιστων του Φεβρουαριου 2013 :@ 1
siachol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα σε ολους. παιδια μας λυπάμαι ειλικρινα! 31 δεκεμβρη κανω την τελευταια μερα της πρακτικης και ακομα τιποτα. κεκ καβαλας και οαεδ μας δουλευουν. ο ενας τα ριχνει στον αλλον χωρις να εχουν συγκεκριμενη απαντηση. εγω λεω ΝΤΡΟΠΗ που μας εχουν να περιμενουμε τα ψωρο-300 ευρω. οι κρατησεις μας λειπαν, κοπροσκυλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα