fenicious Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 305 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER 18-29 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!! Kai emeis to exoume skeftei alla poios mas egguate meta oti den tha paroume oute auta??
lupo2109 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το ευρωπαικο δικαστηριο στο εγγυαται που θα πας!Αλλα δεν μαζευομαστε να παμε...Ασε που λογω καθυστερησεων θα παιρναμε και περισσοτερα.Ψυχικες οδυνες ξες εσυ.Γδυσιμο κανονικο.Αλλα μετα μεταναστες γιατι θα μπαιναμε στη μαυρη λιστα 1
ronie13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καποιοι νομιζουν οτι ζουμε στη Γερμανια οπου γινεται θεμα αν το λεωφορειο αργησει 3-4 λεπτα..δυστυχως ζουμε στην Μπανανια. Το μαιο του 2011 ειχα δουλεψει σαν απογραφεας στην ΕΛΣΤΑΤ για την εθνικη απογραφη.Τα λεφτα ηταν και τοτε κονδυλι απο την Ευρωπαικη Ενωση και ανερχοταν καπου στα ~500 ευρω στον καθενα.Φυσικα και δε πληρωθηκαμε στην ωρα μας.Επι μηνες ημασταν μπαλακι μεταξυ ΕΣΤΑΤ και Υπουργειου Οικονομικων.Αρκετες φορες ατομα εκαναν καταληψη στα γραφεια της ΕΛΣΤΑΤ.Η τηλεοραση δεν ασχοληθηκε με το θεμα παρα μονον blogs κι ενημερωτικα sites στο Internet,ισως και καποιες εφημεριδες αργοτερα. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=322321 Τελικα πληρωθηκαμε 7 μηνες μετα εκ των οποιων τα 20% ηταν κρατησεις και τα επαιρνες σαν επιστροφη φορου μετα την εκκαθαριση της φορολογικης δηλωσης.(Το ιδιο θα γινει και με τις κρατησεις στο προγραμμα της επιταγης) Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με απειλες,δικηγορους, δικαστηρια κτλ δε προκειται κανεις να βγαλει ακρη.Αδικα χαλιεστε.Αφηστε δε που ειναι κριμα να σας φαει τα λεφτα του επιδοματος ο δικηγορος.. Απλα ΥΠΟΜΟΝΗ.. το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να χασουμε τα χρηματα.
fenicious Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καποιοι νομιζουν οτι ζουμε στη Γερμανια οπου γινεται θεμα αν το λεωφορειο αργησει 3-4 λεπτα..δυστυχως ζουμε στην Μπανανια. Το μαιο του 2011 ειχα δουλεψει σαν απογραφεας στην ΕΛΣΤΑΤ για την εθνικη απογραφη.Τα λεφτα ηταν και τοτε κονδυλι απο την Ευρωπαικη Ενωση και ανερχοταν καπου στα ~500 ευρω στον καθενα.Φυσικα και δε πληρωθηκαμε στην ωρα μας.Επι μηνες ημασταν μπαλακι μεταξυ ΕΣΤΑΤ και Υπουργειου Οικονομικων.Αρκετες φορες ατομα εκαναν καταληψη στα γραφεια της ΕΛΣΤΑΤ.Η τηλεοραση δεν ασχοληθηκε με το θεμα παρα μονον blogs κι ενημερωτικα sites στο Internet,ισως και καποιες εφημεριδες αργοτερα. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=322321 Τελικα πληρωθηκαμε 7 μηνες μετα εκ των οποιων τα 20% ηταν κρατησεις και τα επαιρνες σαν επιστροφη φορου μετα την εκκαθαριση της φορολογικης δηλωσης.(Το ιδιο θα γινει και με τις κρατησεις στο προγραμμα της επιταγης) Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με απειλες,δικηγορους, δικαστηρια κτλ δε προκειται κανεις να βγαλει ακρη.Αδικα χαλιεστε.Αφηστε δε που ειναι κριμα να σας φαει τα λεφτα του επιδοματος ο δικηγορος.. Απλα ΥΠΟΜΟΝΗ.. το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να χασουμε τα χρηματα. Pires telika tin epistrofi?? me to 20% kratisis?
ronie13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Pires telika tin epistrofi?? me to 20% kratisis? Ναι οπως ολοι θα τα παρουν, εκτος αν εχουν και απο αλλου εισοδηματα και καλουνται να πληρωσουν φορο.Εκει θα γινει συμψηφισμος. 2
Miracle Worker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα με είχαν βάλει οι γονείς μου προστατευόμενο μέλος και δεν τα πήρα πίσω. Και τώρα μπορεί αν πιάσεις δουλειά το 2014 ή αν σε βάλουν σαν προστατευόμενο μέλος να πάνε υπέρ πατρίδος.
Walter H.White Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Απ' ό,τι έμαθα σε σχέση με τις κρατήσεις, όταν τον επόμενο χρόνο κάνουμε φορολογική δήλωση, θα πρέπει τα συνολικά εισοδήματά μας να μην ξεπερνούν το αφορολόγητο της κατηγορίας μας (π.χ. 9.000€) για να πάρουμε επιστροφή. Εκεί συμπεριλαμβάνεται και οτιδήποτε έχουμε στο όνομά μας σαν περιουσιακό στοιχείο, αν έχουμε. Όπως είπε και ο ronie13 εν συντομία δηλαδή.
AFC13R13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ολο το τμημα μου που ξεκινησαμε 21/10 πρακτικη πληρωθηκαμε σημερα.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για το επίδομα των μακροχρόνια άνεργων ξέρουμε τι δικαιολογητικά θέλει; εμένα έχει λήξει η κάρτα ανεργίας μου εδώ και 1,5 χρόνο.. ενώ είχα λάβει επίδομα για 1 χρόνο. Θα μου την ανανεώσουν η θα μου σπάσουν τα νεύρα;
ikaros23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ... VOUCHER ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΝΙΑ
alikh 3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ολο το τμημα μου που ξεκινησαμε 21/10 πρακτικη πληρωθηκαμε σημερα. Καλοφαγωτα!Σε ποια περιοχη γιατι εγω ξεκινησα 17/11 πρακτικη στην αργολιδα.Και τωρα μιλησα με το κεκ και μου ειπαν οτι αν ειχαν μπει λεφτα θα το ηξεραν και αυτοι..Αν ειναι να παω να κοιταξω!
JohnConstantine Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Παιδες με τη σειρα μου να πω οτι πληρωθηκα και εγω Πεμπτη 19 Δεκεμβριου. Ξεκινησα 9/7/ και τελιωσα 28/7 τη θεωρια. Και πρακτικη 2 Σεπτεμβριου. Καλο κουραγιο στους υπολοιπους. Και με το γοργοτερο και δυνατοτερο να πληρωθειτε γιατι αν κανουν ετσι για 305 ευρω σκεφτειτε οτι τα αλλα 1500 οσα ειναι να παρουμε θα τα παρουμε στο τελος μαζι με το εφαπαξ μας για τη συνταξη.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά σορρυ για το off topic. αν λήξει η κάρτα ανεργίας σου σε διαγράφουν απο το μητρώο και χάνεις τα δικαιώματα του ανέργου; γνωρίζει κανείς;
Porg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για το επίδομα των μακροχρόνια άνεργων ξέρουμε τι δικαιολογητικά θέλει; εμένα έχει λήξει η κάρτα ανεργίας μου εδώ και 1,5 χρόνο.. ενώ είχα λάβει επίδομα για 1 χρόνο. Θα μου την ανανεώσουν η θα μου σπάσουν τα νεύρα; Φίλε αν δεν σου δώσουν το επίδομα ξεχεσε τους μη το αφήσεις έτσι
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κοιταξε μαζί σου αλλά αν δεν δικαιούμαι λόγο λήξης της κάρτας μου δεν μπορώ να κάνω και πολλά.. Γι αυτό ρωτάω μήπως και ξέρει κανείς σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα