Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε και τώρα το site τους δεν καταγράφει τις ώρες (ενώ παρακολουθούμε κανονικά απο το internet). Τουλάχιστον τρία άτομα έχουμε αυτό το πρόβλημα και έχουμε ειδοποιήσει το ΚΕΚ χωρίς να παίρνουμε απάντηση εδώ και μέρες . Πιστευω πως όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε και θα έχει ως αποτέλεσμα να κοπούμε απο το πρόγραμμα αν συνεχίσει έτσι γιατι δεν θα έχουμε γράψει ώρες. 

εύχομαι να υπάρχουν κ άλλοι σαν εμένα και να τους βρω σύντομα 

Ποιο site τους και ποια καταγραφη; Πως εχεις προσβαση;

Για εξηγησε παραπανω.

Στου τουρισμου η στο γενικο εισαι;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο site τους και ποια καταγραφη; Πως εχεις προσβαση;

Για εξηγησε παραπανω.

Στου τουρισμου η στο γενικο εισαι;

key-cert.com

για τηλεκατάρτιση μιλάω .. 

σε άλλο πρόγραμμα δεν κατάφερα να με πάρουν γιατι η κάρτα μου ακυρώθηκε λόγο στρατού..

Δημοσ.

Μισο για να καταλαβω.Οι κρατησεις 23% δεν επιστρεφονται με την φορολογικη δηλωση;Πειτε μου γιατι περιμενω ελεγχο απο υπουργειο και θελω ζεσταμα για φαπες!

Δημοσ.

ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ 2700 ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 23 % ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΝΩ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ;;;

Η πρόσκληση από το υπουργείο λέει €2.700 συμπεριλαμβανομένων νομίμων κρατήσεων οπότε καθαρά λεφτά δεν τα λες, αλλά από την άλλη δεν προσδιορίστηκε ποτέ το ποσοστό των κρατήσεων πριν υπογράψουμε. Απλά το μάθαμε στην πορεία από άλλους που πληρώθηκαν. Για όλα τα άλλα που λες έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Απορώ αν γινόταν αυτό θέμα στα Μ.Μ.Ε. πόσο θα τους συγκινούσε εκεί στο υπουργείο και στα ΚΕΚ κατ' επέκταση...

Μισο για να καταλαβω.Οι κρατησεις 23% δεν επιστρεφονται με την φορολογικη δηλωση;Πειτε μου γιατι περιμενω ελεγχο απο υπουργειο και θελω ζεσταμα για φαπες!

Επιστρέφονται λογικά με την επόμενη φορολογική δήλωση του χρόνου, εφόσον δεν πιάσουμε κάπου δουλειά (νόμιμα) μέχρι τότε.

• Like 1
Δημοσ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΩΝΟΥΝΕ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!!

ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Δημοσ.

Καλά Ίκαρε, περιμένεις να συγκινηθεί κανένας για κάποιους τύπους που μπήκαν σε ένα κωλοπρόγραμμα β' διαλογής; Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αποκτήσω κάποια εμπειρία, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, το πρόγραμμα αυτό είναι ότι κατώτερο έχει να προσφέρει το Ελληνικό κράτος. Τα παρόμοια προγράμματα κοινωφελούς εργασίας έχουν πιο πολύ 'ζουμί' και γενικά υπάρχουν πολλά εργασιακό θέματα που παίζουν μεγαλοσυνδικάλες, για να βρουν χρόνο για εμάς.

Δημοσ.

Εμενα μου εβγαλε δεν βρεθηκαν αποτελεσματα και απο τι διαβασα αυτο σημαινει οτι δεν ειμαι στην λιστα καθολου.

Δεν θα επρεπε να ειμαι σε ενα απο τα δυο αποτελεσματα? τι διαφορα εχουν μεταξυ τους?

Κατι τετοιο επαθα κι εγω.

Εγω ειχα 70 μορια κι ο κολλητος μου 65, αλλα αυτος ηταν επιλαχων!!!

Λεω τι στο διαλο, πως γινεται αυτο;

Ψαξε απο δω, ψαξε απο κει βλεπω οτι ο ΚΑΥΑΣ μου ηταν της μορφης YS

τετοιας μορφης ηταν ομως για αυτους που ηταν αποφοιτοι δευτεροβαθμιας

εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ και θα επρεπε να εχω ΚΑΥΑΣ με την μορφη YA

το λαθος ηταν της εταιριας  icap (KEK Ευρωεργασιακή) στην οποια εκανα το λαθος να αφησω τα στοιχεια μου αντι να κανω μονος μου την αιτηση

αφου το καταλαβα δεν μπορεσα να αλλαξω κατι, πολλα τηλεφωνα ειτε στο υπουργειο, εκει μου ελεγαν (και δικαιολογημενα) οτι δεν ειναι δικος τους λαθος, ειτε σε αυτους, οι οποιοι εξαφανιστηκαν και δεν απαντουσαν ουτε στα τηλεφωνα ουτε στα μειλ

για το γενικο προγραμμα μιλαω

edit:

ενω αρχικα η συγκεκριμενη εταιρια ειχε πει οτι με το που θα κανει τις αιτησεις μας θα μας στειλει με μειλ και τους αριθμους ΚΑΥΑΣ στη συνεχεια οταν τους τηλεφωνησα μου ειπαν οτι αλλαξε η πολιτικη τους και δεν θα μας τον εστελναν

στη φωτογραφια ειναι το pdf με την αιτηση μου, αυτο μου το εστειλαν αφοτου τελειωσαν οι αιτησεις κι αφου τους το ζητησα

post-283806-0-39036200-1387408511_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχει υπογραφει η υπουργικη αποφαση. Εχεις καποιο λινκ της δημοσιας προσκλησης? δεν εχει βγει ακομα.

Έχει βγει, κοίτα στο site του υπουργείου εργασίας. Δεν έχω εύκαιρο λινκ.

Edit το βρήκα

http://www.ypakp.gr/uploads/docs/7121.zip

Φιλε εχεις μπερδευτει. Αυτο ειναι υπουργικη αποφαση. Η δημοσια προσκληση αναμενεται απο τον οαεδ.
Δημοσ.

Παιδιά Δεν υπάρχει έλεγχος μην λέτε ασυναρτησίες...μαλακιες από το κεκ είναι Αυτά για να μην λείψετε κ κοπητε από το πρόγραμμα Γτ χάνουν τα λεφτά τους και αυτοί...Δεν υπάρχει Υπουργείο Δεν υπάρχει τπτ...μην λέτε ότι θέλετε...Κ σε μένα έρχεται μια κοπέλα παίρνει τα χαρτιά κ τα πάει στο κεκ όχι στο Υπουργείο...Το πολύ Που τους νοιάζει από το Υπουργείο όσο περισσότεροι ήμαστε τόσα περισσότερα θα φάνε...Άντε καλή τους όρεξη..

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Δημοσ.

2300 (για να 'μαστε και σίγουροι) είναι μπαμπίνο, δε λέει και να τα χάσουμε. Είναι κάτι σαν αντίστροφο λότο.

το λαθος ηταν της εταιριας  icap (KEK Ευρωεργασιακή) στην οποια εκανα το λαθος να αφησω τα στοιχεια μου αντι να κανω μονος μου την αιτηση

Αυτό ήταν το τραγικό της υπόθεσης, ότι κάποια ΚΕΚ έκαναν μόνα τους τη δήλωση χωρίς συνεννόηση. Εγώ όταν έκανα την αίτηση μετά από πολλές προσπάθειες γιατί υπήρχε κάποιο θέμα με τα στοιχεία στον ΟΑΕΔ, μου έβγαλε ότι η αίτηση έχει ήδη γίνει και απλά μου έδωσε τον ΚΑΥΑΣ. Περιττό να πω ότι με έφαγε το άγχος γιατί δεν είχα ιδέα τι είχαν δηλώσει.

Στην συγκεκριμένη περιπτωση μάλιστα που ξέρω και από ένα φίλο μου, βάσισαν όλα τα στοιχεία πάνω σε μία ηλεκτρονική αίτηση που μπορεί να είχε γίνει μήνες πριν βγει το πρόγραμμα επίσημα και πολλοί δήλωναν ότι να 'ναι στοιχεία, επειδή δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Παιδιά Δεν υπάρχει έλεγχος μην λέτε ασυναρτησίες...μαλακιες από το κεκ είναι Αυτά για να μην λείψετε κ κοπητε από το πρόγραμμα Γτ χάνουν τα λεφτά τους και αυτοί...Δεν υπάρχει Υπουργείο Δεν υπάρχει τπτ...μην λέτε ότι θέλετε...Κ σε μένα έρχεται μια κοπέλα παίρνει τα χαρτιά κ τα πάει στο κεκ όχι στο Υπουργείο...Το πολύ Που τους νοιάζει από το Υπουργείο όσο περισσότεροι ήμαστε τόσα περισσότερα θα φάνε...Άντε καλή τους όρεξη..

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Συγνώμη αλλά είσαι στο πρόγραμμα.? Άμα δεν υπάρχει έλεγχος τότε, χθες εμένα τι ήταν αυτό που ήρθε από την δουλειά μου.?Το να λέω και οτι'ναι μπορώ να το κάνω και γω, απλώς ας είμαστε λίγο σοβαροί και μην λέμε ασυναρτησίες.

1ον. Λες δεν υπάρχει έλεγχος. Η απάντηση είναι υπάρχει, τώρα για ποιον λόγο δεν πάνε σε όλους τους επιλαχόντες δεν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσω. 

2ον. Η κοπέλα που έρχεται και παίρνει το παρουσιολόγιο σου όπως λες, το παίρνει για να κάνει ενημέρωση του συστήματος και αν τυχών έχεις κάνει κάποια απουσία που δεν την έχεις δηλώσει.(Το υπουργείο κάνει συστηματικό έλεγχο στα ΚΕΚ, για να ελέγξουν άμα ισχύει το παρουσιολόγιο που ανανεώνουν μέσω ενός site στο ίντερνετ τα ΚΕΚ κάθε μέρα, ελέγχοντας τις σελίδες των παρουσιολογίων και των ηλεκτρονικών παρουσιολογιών.)

3ον. Τα λεφτά του προγράμματος ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ και το ξανατονίζω ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ, κάποιος επιλαχών να μην τα πάρει.(Άσχετα τον πόσο καιρό θα περάσει μέχρι να τα πάρει, θα τα πάρει όμως ΌΛΑ, έστω και με την μεγάλη καθυστέρηση που γίνεται.) Για ποιον λόγο ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ όπως είπα.?Πολύ απλά τα λεφτά που θα πάρουμε τα δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ΌΧΙ η "Κυβέρνηση".

Δημοσ.

Και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι οι φιλοι μας οι Λιαπηδες δεν μεταφερουν τα λεφτα αλλου ωστε να δειξουν οτι αποροφηθηκανε απο εμας και μετα να τα κανουν οτι θελουν;Δεν υπογραψα καποια συμβαση με Ευρωπαικη Ενωση εγω.Με λαμογια ειχα να κανω

• Like 1
Δημοσ.

Και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι οι φιλοι μας οι Λιαπηδες δεν μεταφερουν τα λεφτα αλλου ωστε να δειξουν οτι αποροφηθηκανε απο εμας και μετα να τα κανουν οτι θελουν;Δεν υπογραψα καποια συμβαση με Ευρωπαικη Ενωση εγω.Με λαμογια ειχα να κανω

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ ΕΚΤ) της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και ΄Αλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ενεργώντας ως Δικαιούχος κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α), αναλαμβάνει την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».

Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Και στο κάτω κάτω της γραφής την σύμβαση την έχεις, στο τέλος κάθε σελίδας άμα είναι και βαριέσαι να διαβάζεις όλο το κείμενο που γράφει η σύμβαση, δες τις εικόνες που έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...