Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειωνω 7 Ιανουαριου.Οχι μονο ελεγχο δεν μου κανανε,αλλα δεν ηρθανε καν στον νομο Τρικαλων.Και τοσο καιρο συνεπαιστατος ειμαι

Τελειωνω 7 Ιανουαριου.Οχι μονο ελεγχο δεν μου κανανε,αλλα δεν ηρθανε καν στον νομο Τρικαλων.Και τοσο καιρο συνεπαιστατος ειμαι

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ασχετο.

ειχα μαγαζι και ασφαλεια ογα.(περιοχη κατω απο 2000 κατοικους,)ειχα παρει απαλλαγη απο τον οαεε.

τωρα θελω να βγαλω καρτα ανεργιας.

στον οαεδ μου ζητανε 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί το δελτίο ανεργίας είναι τα ακόλουθα:

• Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1, ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ. εφόσον δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση.
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας, ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (Δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο κ.λ.π.)
  • Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ
  • Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών.
  • Απόφαση Διακοπής της δραστηριότητας από την εφορία
  • Απόφαση Διακοπής από τον ΟΑΕΕ 

εγω εχω ακομη ασφαλεια ογα αλλα εχω το χαρτι διακοπης απο τον οαεε που ζητανε.

μπορω να βγαλω τη καρτα?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ασχετο.

ειχα μαγαζι και ασφαλεια ογα.(περιοχη κατω απο 2000 κατοικους,)ειχα παρει απαλλαγη απο τον οαεε.

τωρα θελω να βγαλω καρτα ανεργιας.

στον οαεδ μου ζητανε 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί το δελτίο ανεργίας είναι τα ακόλουθα:

• Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1, ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ. εφόσον δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση.
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας, ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (Δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο κ.λ.π.)
  • Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ
  • Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών.
  • Απόφαση Διακοπής της δραστηριότητας από την εφορία
  • Απόφαση Διακοπής από τον ΟΑΕΕ 

εγω εχω ακομη ασφαλεια ογα αλλα εχω το χαρτι διακοπης απο τον οαεε που ζητανε.

μπορω να βγαλω τη καρτα?

Φίλε είσαι σε τελείως άσχετο θέμα, εδώ μιλάμε για την "επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29". 

Δε το λέω για κακό, αλλά δε νομίζω οτί κανείς απο δω είχε μαγαζί πριν τη κάρτα ανεργίας για να ξέρει να σου απαντήσει!

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα.Εχω ξεκινησει την πρακτικη μου 21/10 και 21/2 η συμβαση μου ληγει.

1ον. Σχετικα με τον ελεγχο που λετε σε μενα δεν εχει ερθει ακομη, στο ΚΕΚ η ενημερωση που μας ειχαν κανει για την περιπτωση που ερθει ελεγχος,ηταν οτι θα πρεπει να εχουμε το παρουσιολογιο σωστα γραμμενο και την συμβαση οπως εχουν πει καποιοι.

2ον. Στην δουλεια που ειμαι εχουμε συνεργασια με το ΚΕΚ που εκανα την θεωρια και ετσι λιγο πολυ εχω αποκτησει και γνωστους.Στο δια ταυτα ομως.Αυτο που μου εχουν πει ειναι οτι για το θεμα πληρωμων, παιζει ρολο η ημερομηνια που εχει στειλει ενα ΚΕΚ τα πληρη χαρτια( δικαιολογητικα,συμβασεις κτλπ.στο υπουργειο) συνηθως γινεται πριν την ολοκληρωση της θεωριας. Μετα ειναι καθαρα θεμα υπουργειου το να γινει σωστα και στην ωρα της η πληρωμη.

3ον. Στο θεμα αδειας περιμενουν ακομη και αυτοι να ενημερωθουν στο αν θα κοπουν λεφτα η οχι αμα κανεις καποια απουσια. Εγω παντως με δικια μου ευθυνη θα παρω κανονικα της 7 μερες που μου αναλογουν

4ον οτι αλλη απορια εχετε μου την λετε και αν ειναι δυνατον θα ρωτησω και θα δωσω απαντηση. :)

Δημοσ.

Σε ποιο τηλεφωνο θα μπορεσω να απευθυνθω σχετικα με το αν εγινε ελεγχος στο κεκ μου και αν θα γινει πληρωμη στο τμημα που ειμαι;Γιατι εχει να πεσει πολυ παναγια...

Δημοσ.

Σε ποιο τηλεφωνο θα μπορεσω να απευθυνθω σχετικα με το αν εγινε ελεγχος στο κεκ μου και αν θα γινει πληρωμη στο τμημα που ειμαι;Γιατι εχει να πεσει πολυ παναγια...

έλεγχος θα γίνει εκεί που δουλεύεις..όχι στο ΚΕΚ σου. για αυτό αφήνεις το παρουσιολόγιο στην δουλειά σου και συμπληρωμένο... γιατί αυτό θα έρθουν να τσεκάρουν... "ΑΝ" έρθουν

Δημοσ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 305 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ !!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER 18-29 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ !!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η δημοσια προσκληση?

http://www.mikresagelies.gr/4-000-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85/

και αν στα 15/18 ευρω τη μερα περιλαμβανονται και τα ενσημα?

Δημοσ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 305 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ !!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER 18-29 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ !!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!

να σου κανω μια ερωτηση?πως ονομαζεται το κεκ στο οποιο πηγαινες?γιατι το εχω ψαξει πολυ με τα προγραμματα και με τα κεκ και υπαρχει καποιο κεκ στην περιοχη που ειναι εντελως αναξιοπιστο.Και οι υπαλληλοι για καποιον που γνωριζει πεντε πραγματα ειναι απλα προκλητικοι.

Δημοσ.
3ον. Στο θεμα αδειας περιμενουν ακομη και αυτοι να ενημερωθουν στο αν θα κοπουν λεφτα η οχι αμα κανεις καποια απουσια. Εγω παντως με δικια μου ευθυνη θα παρω κανονικα της 7 μερες που μου αναλογουν

Όταν λες θα πάρεις την ευθύμη τι εννοείς; Θα το δηλώσεις κανονικά στο ΚΕΚ ή απλά θα ρίξεις πιστολιά.

Το θέμα με τα λεφτά από ότι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με το αν είναι εντάξει τα χαρτιά ενός ολόκληρου τμήματος. Αν υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο θέμα για τον α ή β λόγο, καθυστερεί ολόκληρο το τμήμα του.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η δημοσια προσκληση?

http://www.mikresagelies.gr/4-000-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85/

και αν στα 15/18 ευρω τη μερα περιλαμβανονται και τα ενσημα?

Έχει βγεί η πρόσκληση , τα 15/18 ευρω ανά ημέρα είναι απλά μια επιδότηση για την επιχείρηση .

Η επιχείρηση πληρώνει κανονικά τον μισθό και την ασφάλιση σου (και τα ένσημα κατ επέκταση )

Δημοσ.

Όταν λες θα πάρεις την ευθύμη τι εννοείς; Θα το δηλώσεις κανονικά στο ΚΕΚ ή απλά θα ρίξεις πιστολιά.

Το θέμα με τα λεφτά από ότι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με το αν είναι εντάξει τα χαρτιά ενός ολόκληρου τμήματος. Αν υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο θέμα για τον α ή β λόγο, καθυστερεί ολόκληρο το τμήμα του.

Θα δηλωσω στο ΚΕΚ κανονικοτατα τις ημερες γιατι αμα σκασει ελεγχος πολυ απλα θα κοπω απο το προγραμμα,οταν λεω θα παρω την ευθυνη, εννοω οτι αμα κοπουν λεφτα επειδη εκανα τις απουσιες, στα @@@(Λες και εχω δει κανα φραγκο μεχρι στιγμης).Καλο θα ειναι οποιος κανει γ το χ ψ λογο καποια απουσια να το δηλωνει και να μην το αφηνει στο φλου.Δλδ του τυπου εκανα απουσια 18/12 αλλα θα τους παρω τηλ.οταν το θυμηθω 5 μερες μετα ας πουμε.Οσο για το θεμα με τα λεφτα σωστα το ειπες. :)

Δημοσ.

Έχει βγεί η πρόσκληση , τα 15/18 ευρω ανά ημέρα είναι απλά μια επιδότηση για την επιχείρηση .

Η επιχείρηση πληρώνει κανονικά τον μισθό και την ασφάλιση σου (και τα ένσημα κατ επέκταση )

Εχει υπογραφει η υπουργικη αποφαση. Εχεις καποιο λινκ της δημοσιας προσκλησης? δεν εχει βγει ακομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ:

ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ 2700 ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 23 % ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΝΩ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ;;;

ΑΚΟΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ !!!

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ !!! ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΚ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Η ΑΠΩΝ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ !!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΚ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΕΚ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ !!! ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΟΠΩΣ ''ΤΥΧΑΙΩΝ'' ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΩΡΑΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ !!! ΔΛΔ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!! ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΕΚ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ !!!

ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΚ !!!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ !!!

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12 !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ !!!!!

ΧΑΝΙΑ VOUCHER ΓΕΝΙΚΟ

Επεξ/σία από ikaros23
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ μονο απογοήτευση νιώθω απ το όλο θέμα 
μου κόψανε την κάρτα ανεργίας ενάμισι χρόνου γιατι πήγα στρατό , έχασα 8 μηνες ανεργίας γιατι όταν είσαι φαντάρος φαίνεσαι οτι δουλευεις , χάλασα τόσα χρηματα για μεταφορικά απ το κωλονησι στου διαόλου τη μάνα (μας έκοψαν δωρεάν μεταφορικά), χάλασα το σώμα μου λόγο κακής διατροφής και μηδενικής άθλησης και ύπνου και πήρε χρόνο να το επαναφέρω με αποτέλεσμα να έχει πέσει η ψυχολογία μου για μερικούς μηνες(με πεσμένη ψυχολογία δεν πας πουθενά) και όταν κατάφερα να μπω σε ενα πρόγραμμα τηλεκατάρτισης άργησε να ξεκινήσει 5 μηνες. 

Ξεκίνησε και τώρα το site τους δεν καταγράφει τις ώρες (ενώ παρακολουθούμε κανονικά απο το internet). Τουλάχιστον τρία άτομα έχουμε αυτό το πρόβλημα και έχουμε ειδοποιήσει το ΚΕΚ χωρίς να παίρνουμε απάντηση εδώ και μέρες . Πιστευω πως όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε και θα έχει ως αποτέλεσμα να κοπούμε απο το πρόγραμμα αν συνεχίσει έτσι γιατι δεν θα έχουμε γράψει ώρες. 

θα το ξαναπω και ας γίνω κουραστικός 
αυτή η χώρα μας χτυπάει όπου βρει , δεν μας θέλει παραγωγικούς και δυνατούς , μας θέλει με σκυμμένο το κεφάλι κ φοβισμένους. 
Είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου του πληθυσμού να μας κάνουν να ανησυχούμε πως θα βγάλουμε τα βασικά για να ζήσουμε και έτσι δεν σηκώνουμε κεφάλι , δεν αντιδρούμε σε τίποτα. 

αλλα οι κομπίνες κ το φαγοπότι συνεχίζονται  

νιώστε γαμώ! η αγελάδα στέρεψε , δε βγάζει άλλο γάλα
της πίνετε το αίμα γαμω το κεφάλι σας
άντε $@#^$#(*(

εύχομαι να υπάρχουν κ άλλοι σαν εμένα και να τους βρω σύντομα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...