Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πήρα τα 300€, τέλος της βδομάδας τελειώνω την πρακτική. Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για την τελική πληρωμή? 

Δημοσ.

Την ίδια ερώτηση σκόπευα να κάνω,πήρα τηλ στο ΚΕΚ σήμερα και μου είπαν ότι κάνουν ελέγχους αυτή τη περίοδο.

Δημοσ.

εγώ πήρα τα 300€, τέλος της βδομάδας τελειώνω την πρακτική. Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για την τελική πληρωμή? 

ποτε ξεκινησες πρακτικη??

Ρε παιδιά, με βάση ένα άλλο νήμα για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, θυμήθηκα ότι είχα δει κάπου ότι όσοι απέρριψαν την επιταγή δε μπορούν να κάνουν αίτηση στα επόμενα προγράμματα.

Εγώ είχα κάνει και στα δύο, γενικό και τουρισμού. Επειδή δε βλέπω να με κρατάνε, εκτός αν βγάλω λαγούς από τον κ**ο μου το δίμηνο που μου απομένει, και ούτε εμπειρία ανταγωνιστικά επαρκή βλέπω να παίρνω, με την εμπειρία που απόκτησα από αυτό το πρόγραμμα καλοβλέπω να συμμετάσχω και σε κάποιο επόμενο, πιο στοχευμένα και έξυπνα πλέον. Δε πιστεύω λοιπόν να θεωρήσουν το ότι η μη συμμετοχή στο τουρισμού θεωρείται απόρριψη...

δεν θεωρειται απορριψη επρεπε να διαλεξουμε μονο ενα απο τα δυο!

Δημοσ.

πότε τελειώνεις; εγώ 24 Δεκέμβρη και άρχισα τέλη Αυγούστου...να φανταστώ τα υπόλοιπα χρήματα καλό καλοκαίρι

Δημοσ.

20 Δεκέμβρη τελειώνω. ε λογικά άρχισα κάτι μέρες πριν από σένα. 25+- Αυγούστου ξεκίνησα πρακτική. 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ ο kαημένος που τελειώνω 18 Φλεβάρη, (και δεν έχω πάρει και μία) τι να πω :P

δε βαριέσαι, καλύτερα απο άνεργος 1000 φορές

Δημοσ.

εγώ ο kαημένος που τελειώνω 18 Φλεβάρη, (και δεν έχω πάρει και μία) τι να πω :P

δε βαριέσαι, καλύτερα απο άνεργος 1000 φορές

και εγω που τελειωνω 27 ιανουαριου τιποτα!

Δημοσ.

Μολις τελειωσουμε με αυτο,μπορουμε να ξανακανουμε αιτηση σε ιδιο επομενο voucher κατευθειαν;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Όλα τα στοιχεία δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε και πριν την δική μας επιταγή υπήρχαν άλλες και δε θυμάμαι να υπήρχε κάποιος όρος όταν έκανα αίτηση.

Το θέμα είναι ότι ειδικά για εμάς τους άρρενες, θα πρέπει να σου κάτσει τρελά για να πιάσεις πάλι τα μόρια του 'πήρα πτυχίο εντός τριών χρόνων' αν έχεις πάει στρατό. Και χωρίς αυτά δύσκολα τα πράγματα, γιατί είναι το πρώτο στην ισοβαθμία.

Τελικά υπάρχει κανένας που να έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με άδεια ή να έχει ρωτήσει τίποτα παραπάνω;

Δημοσ.

Καλησπερα...υπαρχει καποιος εδω που να του εχει γινει ελεγχος???

Μας ειδοποίησε το ΚΕΚ ότι αναμένεται έλεγχος. Ζητάνε συνέπεια στα ωράρια και να έχουμε μαζί σύμβαση και συμπληρωμένο παρουσιολόγιο πρακτικής. Κάπου πήγε λογικά έλεγχος και φροντίζουν για να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Προσωπικά δε με έχουν ελέγξει γιατί είναι και λίγο δύσκολο να φτάσουν στο σημείο της πρακτικής (είμαι στα όρια της Αττικής).

Από την άλλη κάποιος ανέφερε, αν θυμάμαι καλά, ότι του έσκασε έλεγχος στη Λήμνο. Για αυτό ποτέ δεν ξέρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...