PCEXPERT2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τη γυναικα μου τη κρατησανε και τωρα περιμενουν να κανουν την ασφαλεια
*Kezar* Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τη γυναικα μου τη κρατησανε και τωρα περιμενουν να κανουν την ασφαλεια με τι συμφωνια την κρατησανε εαν επιτρεπεται τι κινησεις εκανε για ενημερωσε μας σε παρακαλω.
PCEXPERT2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ενημερωσε ο εργοδητης το κεκ οτι θα τη κρατησει και εκανε ο λογιστης μια αιτηση στον οαεδ νομιζω για ασφαλιση απο τον οαεδ για ενα χρονο αν δεν κανω λαθος
*Kezar* Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το οποιο το βρηκανε εκεινοι μεταξυ τους ετσι? ωραριο και μισθος..δεν υπαρχουνε καποια στανταρ.
PCEXPERT2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 η γυναικα μου ειναι παντρεμενη με παιδι 26 ετων.650 ευρω 8ωρο
Miracle Worker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, με βάση ένα άλλο νήμα για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, θυμήθηκα ότι είχα δει κάπου ότι όσοι απέρριψαν την επιταγή δε μπορούν να κάνουν αίτηση στα επόμενα προγράμματα. Εγώ είχα κάνει και στα δύο, γενικό και τουρισμού. Επειδή δε βλέπω να με κρατάνε, εκτός αν βγάλω λαγούς από τον κ**ο μου το δίμηνο που μου απομένει, και ούτε εμπειρία ανταγωνιστικά επαρκή βλέπω να παίρνω, με την εμπειρία που απόκτησα από αυτό το πρόγραμμα καλοβλέπω να συμμετάσχω και σε κάποιο επόμενο, πιο στοχευμένα και έξυπνα πλέον. Δε πιστεύω λοιπόν να θεωρήσουν το ότι η μη συμμετοχή στο τουρισμού θεωρείται απόρριψη...
redmanftw Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, με βάση ένα άλλο νήμα για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, θυμήθηκα ότι είχα δει κάπου ότι όσοι απέρριψαν την επιταγή δε μπορούν να κάνουν αίτηση στα επόμενα προγράμματα. Εγώ είχα κάνει και στα δύο, γενικό και τουρισμού. Επειδή δε βλέπω να με κρατάνε, εκτός αν βγάλω λαγούς από τον κ**ο μου το δίμηνο που μου απομένει, και ούτε εμπειρία ανταγωνιστικά επαρκή βλέπω να παίρνω, με την εμπειρία που απόκτησα από αυτό το πρόγραμμα καλοβλέπω να συμμετάσχω και σε κάποιο επόμενο, πιο στοχευμένα και έξυπνα πλέον. Δε πιστεύω λοιπόν να θεωρήσουν το ότι η μη συμμετοχή στο τουρισμού θεωρείται απόρριψη... Ρε παιδιά, με βάση ένα άλλο νήμα για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, θυμήθηκα ότι είχα δει κάπου ότι όσοι απέρριψαν την επιταγή δε μπορούν να κάνουν αίτηση στα επόμενα προγράμματα. Εγώ είχα κάνει και στα δύο, γενικό και τουρισμού. Επειδή δε βλέπω να με κρατάνε, εκτός αν βγάλω λαγούς από τον κ**ο μου το δίμηνο που μου απομένει, και ούτε εμπειρία ανταγωνιστικά επαρκή βλέπω να παίρνω, με την εμπειρία που απόκτησα από αυτό το πρόγραμμα καλοβλέπω να συμμετάσχω και σε κάποιο επόμενο, πιο στοχευμένα και έξυπνα πλέον. Δε πιστεύω λοιπόν να θεωρήσουν το ότι η μη συμμετοχή στο τουρισμού θεωρείται απόρριψη... ποιος ειπε οτι θα χασεις τα λεφτα σου γιατι δεν θα πας στου τουιρισμου? δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με τα κοινοφελους
Theo85 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μου ήρθε ενα e-mail απο το ΚΕΚ κ λεει οτι σε περίπτωση που θέλουμε να λείψουμε μια μέρα από τη δουλειά δεν αρκεί να ενημερώσουμε μόνο τον εργοδότη μας αλλά πρέπει να ενημερώνουμε κ το ΚΕΚ, για να καταχωρεί ηλεκτρονικά την απουσία μας στο site του προγράμματος! Γιατί υπήρξε ένα περιστατικό που πήγαν για έλεγχο από το υπουργείο κ το συγκεκριμένο άτομο απουσίαζε εκείνη τη μέρα, αλλά το ΚΕΚ του δε το γνώριζε κ δεν είχε καταχωρήσει ηλεκτρονικά την απουσία του (οπότε στο επίσημο site φαινόταν σαν να δουλεύει κανονικά), με αποτέλεσμα ο έλεγχος να κριθεί αρνητικός κ το παιδί να χάσει το πρόγραμμα κ τα λεφτά! Τραγικό?? Εγω έχω λείψει κάποιες φορές κ φυσικά χωρίς να ενημερώνω το ΚΕΚ! Νόμιζα οτι αυτό έχει να κάνει μόνο με εμένα κ τον εργοδότη! Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό?
Phoenix7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μου ήρθε ενα e-mail απο το ΚΕΚ κ λεει οτι σε περίπτωση που θέλουμε να λείψουμε μια μέρα από τη δουλειά δεν αρκεί να ενημερώσουμε μόνο τον εργοδότη μας αλλά πρέπει να ενημερώνουμε κ το ΚΕΚ, για να καταχωρεί ηλεκτρονικά την απουσία μας στο site του προγράμματος! Γιατί υπήρξε ένα περιστατικό που πήγαν για έλεγχο από το υπουργείο κ το συγκεκριμένο άτομο απουσίαζε εκείνη τη μέρα, αλλά το ΚΕΚ του δε το γνώριζε κ δεν είχε καταχωρήσει ηλεκτρονικά την απουσία του (οπότε στο επίσημο site φαινόταν σαν να δουλεύει κανονικά), με αποτέλεσμα ο έλεγχος να κριθεί αρνητικός κ το παιδί να χάσει το πρόγραμμα κ τα λεφτά! Τραγικό?? Εγω έχω λείψει κάποιες φορές κ φυσικά χωρίς να ενημερώνω το ΚΕΚ! Νόμιζα οτι αυτό έχει να κάνει μόνο με εμένα κ τον εργοδότη! Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό? ισχύει ότι πρέπει να ενημερώσεις και το ΚΕΚ, μας το είχαν πει εμάς από την πρώτη μέρα
p_under Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παίδες, το παρουσιολόγιο τι ρόλο βαράει? Εγώ το έχω συνέχεια σπίτι και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Επίσης τέλος της βδομάδας σταματάω και την πρακτική, πρέπει να ενημερώσω το ΚΕΚ ή να κάνω κάποια ενέργεια?
Phoenix7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παίδες, το παρουσιολόγιο τι ρόλο βαράει? Εγώ το έχω συνέχεια σπίτι και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Επίσης τέλος της βδομάδας σταματάω και την πρακτική, πρέπει να ενημερώσω το ΚΕΚ ή να κάνω κάποια ενέργεια? αν έρθει έλεγχος και δεν το έχεις μαζί σου (μένει στην επιχείρηση όχι στο σπίτι το παρουσιολόγιο) μπορούν να σε κόψουν και δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα αν έρθει έλεγχος αλλά το έχεις εκεί χωρίς καν να το υπογράφεις πάλι θα έχεις πρόβλημα. όταν τελειώσουμε την πρακτική το παίρνουμε, το πάμε στο ΚΕΚ, και μας λένε εκεί τι κάνουμε Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από Phoenix7 1
Miracle Worker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ποιος ειπε οτι θα χασεις τα λεφτα σου γιατι δεν θα πας στου τουιρισμου? δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με τα κοινοφελους Πάντως όχι εγώ. Βαριέμαι να το ξαναδιαβάσω τώρα, ήταν και λίγο drunk post, αλλά μιλούσα για επόμενες προκυρήξεις της Επιταγής. Με το θέμα της άδειας, το ότι πρέπει να ενημερώσεις το ΚΕΚ είναι λίγο πολύ αυτονόητο. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν τις ημέρες της άδειας θα τις αφαιρέσουν από το μισθό, αν ενημερώσεις το ΚΕΚ και σε βάλουν απόντα. Εμάς στο ΚΕΚ νομίζω μας το είπαν ξεκάθαρα, δικαιούσαι άδεια 7 ημέρες, αλλά δεν θα πληρωθείς γι' αυτές. Είναι και ψιλολογικό αν σκεφτείς τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος. Τώρα ένας φίλος μου μου είπε ότι από το ΚΕΚ τον ενημέρωσαν ότι πληρώνεται κανονικά. Βέβαια ένα αυτονόητο τρικ θα ήταν να σβήσουν τις ημέρες και να τις προσθέσουν στο τέλος, αλλά δε νομίζω να μπουν στον κόπο. Εγώ πάντως, επειδή είμαι από επαρχία, θα την κάνω μία εβδομάδα, 3 εργάσιμες, και ότι θέλει ας γίνει.
Phoenix7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μολις τελειωσουμε με αυτο,μπορουμε να ξανακανουμε αιτηση σε ιδιο επομενο voucher κατευθειαν; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα