Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το μέλλον μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής στις εταιρείες, μου είπε άτομο από το ΚΕΚ ότι η εγκύκλιος από το υπουργείο συνεχώς αλλάζει και δεν έχει καθοριστεί. Π.χ. εκεί που ήταν να χρηματοδοτηθούν (για τις ασφαλιστικές εισφορές) όλοι οι ωφελούμενοι του voucher σε περίπτωση που ήθελαν οι εργοδότες τους να τους κρατήσουν, ακούστηκε κάτι τώρα για μόνο 4.000 άτομα. Αν κάποιος έχει τελειώσει πρακτική και του είπαν ότι θα συνεχίσει στην εταιρεία για τουλάχιστον 6 μήνες όπως προβλέπεται ας μας πει τους όρους που του πρότειναν.

Δημοσ.

ΗΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ????ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10ΑΡΑ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

VOUCHER YΓEIAΣ ΓIA NOΣHΛEYTIKO & ΔIOIKHTIKO ΠPOΣΩΠIKO ME EΠIΔOTHΣH 7200€ ΓIA ΠPAKTIKH AΣKHΣH 7 MHNΩN.

Μολις ελαβα το παραπανω sms απο το ΚΕΚ μου...Γιατι συνεχιζουν να κοροιδευουν κοσμο;Και αντε θα τα παρουν και αυτοι καποια στιγμη σαν εμας,γιατι τετοια διαφορα στην πληρωμη;

Δημοσ.

αρχισα μαθηματα 21/8 και πρακτικη 9/9 και πληρωθηκα χθες τα 305 ευρω

Πωωωω...Τυχερε. Τραγικο! Και εγω την ιδια ημερομηνια και τπτ...εχω κουραστει πια! Δλδ Μας κοροιδευουν; -_-

Δημοσ.

Πωωωω...Τυχερε. Τραγικο! Και εγω την ιδια ημερομηνια και τπτ...εχω κουραστει πια! Δλδ Μας κοροιδευουν; -_-

Όχι ακριβώς. Εξαρτάται από το πόσο συνεπές είναι το κάθε ΚΕΚ στα γραφειοκρατικά του ζητήματα 1ον και 2ον από τον αρμόδιο ελεγκτή του υπουργείου που έχει οριστεί για κάθε ΚΕΚ.

• Like 1
Δημοσ.

ΗΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ????ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10ΑΡΑ!!!!

Στο γενικο φιλε. Μακαρι να τα παρετε και οι υπολοιποι γρηγορα για να περιμενουμε ολοι μαζι τα πολλα μετα :)

Δημοσ.

Καλημερα...λοιπον εγω ξεκινησα τα θεωρητικα 21/8 και την πρακτικη 9/9 και πληρωθηκα χθες!ειμαι στο γενικο!καλη υπομονη στους υπολοιπους

Δημοσ.

Καλημερα...λοιπον εγω ξεκινησα τα θεωρητικα 21/8 και την πρακτικη 9/9 και πληρωθηκα χθες!ειμαι στο γενικο!καλη υπομονη στους υπολοιπους

Θεωρητικα + τους 3 μηνες της πρακτικης;

Δημοσ.

Θεωρητικα + τους 3 μηνες της πρακτικης;

Φερτε το πριονι δεν μπορω αλλο. Εχω ξεκινησει απο 10/7/2013 και πρακτικη απο 2/9/13 και δεν εχω δει οχι φραγκο δεκαρα τσακιστη. Εφιαλτης μου εχουνε γινει τα 2.03.

Δημοσ.

Φερτε το πριονι δεν μπορω αλλο. Εχω ξεκινησει απο 10/7/2013 και πρακτικη απο 2/9/13 και δεν εχω δει οχι φραγκο δεκαρα τσακιστη. Εφιαλτης μου εχουνε γινει τα 2.03.

μεχρι τελος του μηνα η την 1η εβδομαδα του γεναρη θα τα παρεις.

1000%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...