Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ποτε θα παρουμε τα λεφτα της πρακτικης εξαρταται απο το ποτε θα τελειωσουν ολοι του τμηματος την πρακτικη τους.Εγω π.χ επειδη δεν πηγα σε αξιολογο κεκ φροντισα να μαθω απο τα παιδια οτι μονο ενα ατομο θα ξεκινουσε την πρακτικη του 3μερες αργοτερα και οτι μαρτιο ληγει η πρακτικη μιας κοοπελας.Ενω ολοι οι υπολοιποι τελειωνουμε τελη ιανουαριου.Μπορει καποιος απο το τμημα σου να αργησει να ξεκινησει πρακτικη γι'αυτο να μην εχεις πληρωθει.Αν εχεις επικοινωνια με τα ατομα μπορεις να το μαθεις.Μακαρι να πληρωθεις συντομα!

Αυτο δεν στέκει καθόλου. και να σου πω το γιατι. γιατι λενε οτι πληρωνεσαι 300 ευρω ενα μηνα μετα αφου αρχισεις την πρακτικη.αρα ολα αυτα με τον μαρτιο δεν κολλαει. δηλαδη αν εγω  τελειωσω τον πρωτο μηνα τον σεπτεμβρη κ ο αλλος τον γενάρη θα παρω τα λεφτα εγω τότε? 

Οχι ασε τον μαρτιο το εφερα ως προσσωπικο παραδειγμα.Αν διαβασεις τη συμβαση θα το δεις οτι το γραφει οτι οι πληρωμες γινονται ανα τμηματα.Αυτο με τον μηνα αστο απεξω γιατι εχω παρακολουθησει ενα σωρο τετοια προγραμματα και ολες οι συμβασεις γραφουν οτι θα πληρωθουμε σε ενα μηνα, πραγμα το οποιο δεν μου εχει συμβει ποτε ομως!Δυστυχως ετσι γινεται με τα λεφτα πανε ανα τμηματα.Και δεν στο λεω ως παραπληροφορηση,δεν σου μεταφερω κατι που μου ειπαν στο κεκ το διαβασα και μονη μου στη συμβαση.Και ναι οσο αδικο και να σου φαινεται,οσο και να μην στεκει δυστυχως ετσι γινεται.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας λες δηλαδη να κανουμε αυτο που καθε σοβαρος ανθρωπος ΠΡΕΠΕΙ να κανει.Αν και ειχα πολλους συναδελφους που δεν δινανε καν σημασια τι υπογραφανε και μετα ξινιζανε τα μουτρα που τους τα βγαζανε στην πορεια.Ειναι καιρος να σταματησουν τα παιδιαρισματα που κανανε τοσα χρονια μεχρι και 30αρηδες.Ωριμαστε και παρτε καμια ευθυνη επιτελους...Με επιασε τωρα,αλλα δεν το σβηνω το post

Δημοσ.

Μπήκανε επιτέλους χθές τα 305 ευρώ . Με το που τελείωσε το πρόγραμμα η πρώτη δόση. τα υπολοιπα φανταζομαι απο μαιο.

Δημοσ.

Κάποιος από το κεκ Ευκλείδης Που να έχει πάρει τα λεφτά της θεωρίας;;

εγω αρχισα 21 αυγουστου δουλεια και ακομα τπτ.

Δημοσ.

Μπήκανε επιτέλους χθές τα 305 ευρώ . Με το που τελείωσε το πρόγραμμα η πρώτη δόση. τα υπολοιπα φανταζομαι απο μαιο.

ποτε ειχες παρακολουθησει την θεωρια??

τελικά όταν κάνουμε απουσίες κόβονται και τα λεφτά?? ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πεί???

ναι κοβονται!

Δημοσ.

Έλεος δηλαδή.....είχα πάει στο κεκ κ μου λένε ότι έχουν αρχίσει οι πληρωμές οι δικές μας...ξεκίνησα Ιούλιο θεωρία κ τελείωσα Αύγουστο κ πρακτική 2Σεπτεμβρίου...αν είναι δυνατόν...Μας δουλεύουν όλους...

Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργός!!

Δημοσ.

Έλεος δηλαδή.....είχα πάει στο κεκ κ μου λένε ότι έχουν αρχίσει οι πληρωμές οι δικές μας...ξεκίνησα Ιούλιο θεωρία κ τελείωσα Αύγουστο κ πρακτική 2Σεπτεμβρίου...αν είναι δυνατόν...Μας δουλεύουν όλους...

ρε μηπως ειμασταν και στο ιδιο τμημα?

τα μεσημερια?

Δημοσ.

Αν έκανες στο περιστέρι παίζει...Εγώ ήμουν 5 με 9 αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

ποτε ειχες παρακολουθησει την θεωρια??

η γυναικα μου ηταν στο προγραμμα. η θεωρια ειχε ξεκινησει μεσα ιουλιου κ τελειωσε αρχες αυγουστου.

Δημοσ.

για στειλε πμ fb Η ονομα. :P

αν σου πω οτι δν  θυμαμαι ωρα. :D

Δημοσ.

Εγώ ημουν στο Κεκ ηρακλειου, πηρα τηλ την παρασκευη και μου ειπαν οτι απο 15-20 δεκεμβρη θα παρουμε τα 300 και κατι ευρω!! ξεκινησα 2 σεπτεμβρη.. ας ελπισουμε να τα παρουμε μπας και κανουμε χριστουγεννα!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...