Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες πηγε ενας φιλος μου στο Κεκ που ειμαστε και αφησαμε τη λιστα με τις παρουσιες μας και ρωτησε αν γνωριζουνε τπτ για τις πληρωμες. Το  μονο που γνωριζουνε ειναι οτι πανε οι πληρωμες με νομους. Αν θελετε πειτε μας ποιοι νομοι εχουνε πληρωθει. Γτ στοιχιματιζω ο ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑ θα πληρωθει τελευταιος οπως μια ζωη....

Δεν νομιζω οτι οι πληρωμες πανε ανα νομους..Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα απο τα μηνυματα που διαβασα.Πανε αναλογα με το ποτε εχεις ξεκινησει τη θεωρια σου.

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγο στο ΚΕΚ  απάντηση << Τι να σου πω >

Ε ναι οκ λογικό να μη μπορούν να κάνουν κάτι άμεσα απλά θα μπορούσαν να σε συμβουλέψουν ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να λυθεί το θέμα σου γιατί προφανώς έχουν αντιμετωπίσει κι'αλλες τέτοιες καταστάσεις (όπως ολα τα ΚΕΚ).

Τώρα βασικά μόνο απ'τον ΟΑΕΔ εξαρτάται αν θα δεχτούν το δικαιολογητικό απ'το γιατρό που σου είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω να πάρεις.

Τσέκαρα πριν την τράπεζα, τελικά όντως πληρώθηκα τα λεφτά τις θεωρίας (305.60)

Ξεκίνησα θεωρία αρχές Αυγούστου, και πρακτική τέλη Αυγούστου

Τα υπόλοιπά τώρα, να φανταστώ, καλό καλοκαίρι; 

Αντε καλοφάγωτα  :-D  

Να φανταστώ εγώ που ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη σε κανά μήνα θα τα πάρω...αλλά φαντάζομαι επειδή θα'ναι γιορτές ακομή θα μείνει το θέμα λιιιιγο πίσω (να κάνουν και τις διακοπές τους οι "κύριοι" με την ησυχία τους) οπότε προς τέλη Ιανουαρίου με βλέπω να πληρώνομαι...αχ ο Αγιος Βασίλης θα αργήσει φέτος... :mad:

Δημοσ.

Ε ναι οκ λογικό να μη μπορούν να κάνουν κάτι άμεσα απλά θα μπορούσαν να σε συμβουλέψουν ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να λυθεί το θέμα σου γιατί προφανώς έχουν αντιμετωπίσει κι'αλλες τέτοιες καταστάσεις (όπως ολα τα ΚΕΚ).

Τώρα βασικά μόνο απ'τον ΟΑΕΔ εξαρτάται αν θα δεχτούν το δικαιολογητικό απ'το γιατρό που σου είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω να πάρεις.

Αντε καλοφάγωτα  :-D  

Να φανταστώ εγώ που ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη σε κανά μήνα θα τα πάρω...αλλά φαντάζομαι επειδή θα'ναι γιορτές ακομή θα μείνει το θέμα λιιιιγο πίσω (να κάνουν και τις διακοπές τους οι "κύριοι" με την ησυχία τους) οπότε προς τέλη Ιανουαρίου με βλέπω να πληρώνομαι...αχ ο Αγιος Βασίλης θα αργήσει φέτος... :mad:

300 για 4 μήνες , που δεν πήραμε τίποτα, και φαντάσου όλα τα άλλα καλό καλοκαίρι να φανταστώ και βλέπουμε! κελεπούρι η φάση :D

Δημοσ.

<p>Τσέκαρα πριν την τράπεζα, τελικά όντως πληρώθηκα τα λεφτά τις θεωρίας (305.60)</p>

<p>Ξεκίνησα θεωρία αρχές Αυγούστου, και πρακτική τέλη Αυγούστου</p>

<p> </p>

<p>Τα υπόλοιπά τώρα, να φανταστώ, καλό καλοκαίρι; </p>

Καλοφαγοτα αδερφε!Αντε να παιρνουμε σειρα και εμεις της 11ης Σεπτεμβριου!!

Δημοσ.

Εμένα η γυναίκα μου τελειώνει την πρακτική 9/12 κ ακομα να πάρει τα λεφτά... ξεφτίλα...

Τωρα γιατι μας μαμας τη ψυχολογια??

Δημοσ.

300 για 4 μήνες , που δεν πήραμε τίποτα, και φαντάσου όλα τα άλλα καλό καλοκαίρι να φανταστώ και βλέπουμε! κελεπούρι η φάση :D

Καλά το θέμα με τα λεφτά της θεωρίας το ξεφτιλίσανε τελείως...για τα άλλα λεφτά πιστεύω θα τα δώσουν 3-4 μήνες μετά το τέλος της πρακτικής...το λέω επειδή ήμουν σε παρόμοιο πρόγραμμα πριν λίγα χρόνια και κάπου τόσο κάναν να μας πληρώσουν :wacko:

Πφφφ σε γενικές γραμμές είναι καλό πρόγραμμα , αλλά πρέπει να δουν λίγο το θέμα της πληρωμής...να την κάνουν σε μηνιαία βάση πχ να δίνουν έστω και 100 ευρώ το μήνα από τα 2000 και στο τέλος να παίρναμε 1500...τουλάχιστον να μπορούμε να τα βγάζουμε πέρα με τις βενζίνες ή τη συγκοινωνία (αναλόγως τι χρησιμοποιεί ο καθένας)... :mad: 

• Like 3
Δημοσ.

Τελικα τα θεωρητικα ποτε πληρωνονται; Ποσους μηνες μετα την παρακολουθηση;

Το ιδιο και για τα πρακτικα αν καποιος γνωριζει.

Δημοσ.

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙςΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΠΤ..ΕΛΕΟΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΙΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΣ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. 

Δημοσ.

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙςΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΠΤ..ΕΛΕΟΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΙΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΣ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. 

Το καθε κεκ λεει τα δικα του.Και επειδη εχω παει σε παρα πολλα προγραμματα και ξερω πλεον πως λειτουργουν μην παιρνεις στα σοβαρα τις απαντησεις τους.Εκτος και αν προκειται για εμπιστα ατομα.δεν γινεται να μην υπαρχει καποια λογικη σειρα στο πως μπαινουν τα χρηματα γιατι αν ηταν ετσι θα ειχαν γινει σοβαρα μπερδεματα.Τα λεφτα εχουν καθυστερησει παρα πολυ ομολογουμενως.Τωρα σχετικα με αυτο που ειπες για τη φιλη σου υπαρχει το εξης ενδεχομενο:οι πληρωμες γινονται αναλογα με το ποτε ξεκινησαν πρακτικη ολα τα ατομα που βρισκονταν μαζι σου στα σεμιναρια.Η συμβαση εδινε ενα περιθωριο σε οποιον ηθελε να αρχισει αργοτερα.Το δικο μας κεκ μας το τονισε και το διαβασα παλι εχθες που διαβασα την συμβαση.Οι πληρωμες δεν μπαινουν ανα ατομο αλλα ανα τμηματα.Και επισης το ποτε θα παρουμε τα λεφτα της πρακτικης εξαρταται απο το ποτε θα τελειωσουν ολοι του τμηματος την πρακτικη τους.Εγω π.χ επειδη δεν πηγα σε αξιολογο κεκ φροντισα να μαθω απο τα παιδια οτι μονο ενα ατομο θα ξεκινουσε την πρακτικη του 3μερες αργοτερα και οτι μαρτιο ληγει η πρακτικη μιας κοοπελας.Ενω ολοι οι υπολοιποι τελειωνουμε τελη ιανουαριου.Μπορει καποιος απο το τμημα σου να αργησει να ξεκινησει πρακτικη γι'αυτο να μην εχεις πληρωθει.Αν εχεις επικοινωνια με τα ατομα μπορεις να το μαθεις.Μακαρι να πληρωθεις συντομα!

Δημοσ.

aw

Το καθε κεκ λεει τα δικα του.Και επειδη εχω παει σε παρα πολλα προγραμματα και ξερω πλεον πως λειτουργουν μην παιρνεις στα σοβαρα τις απαντησεις τους.Εκτος και αν προκειται για εμπιστα ατομα.δεν γινεται να μην υπαρχει καποια λογικη σειρα στο πως μπαινουν τα χρηματα γιατι αν ηταν ετσι θα ειχαν γινει σοβαρα μπερδεματα.Τα λεφτα εχουν καθυστερησει παρα πολυ ομολογουμενως.Τωρα σχετικα με αυτο που ειπες για τη φιλη σου υπαρχει το εξης ενδεχομενο:οι πληρωμες γινονται αναλογα με το ποτε ξεκινησαν πρακτικη ολα τα ατομα που βρισκονταν μαζι σου στα σεμιναρια.Η συμβαση εδινε ενα περιθωριο σε οποιον ηθελε να αρχισει αργοτερα.Το δικο μας κεκ μας το τονισε και το διαβασα παλι εχθες που διαβασα την συμβαση.Οι πληρωμες δεν μπαινουν ανα ατομο αλλα ανα τμηματα.Και επισης το ποτε θα παρουμε τα λεφτα της πρακτικης εξαρταται απο το ποτε θα τελειωσουν ολοι του τμηματος την πρακτικη τους.Εγω π.χ επειδη δεν πηγα σε αξιολογο κεκ φροντισα να μαθω απο τα παιδια οτι μονο ενα ατομο θα ξεκινουσε την πρακτικη του 3μερες αργοτερα και οτι μαρτιο ληγει η πρακτικη μιας κοοπελας.Ενω ολοι οι υπολοιποι τελειωνουμε τελη ιανουαριου.Μπορει καποιος απο το τμημα σου να αργησει να ξεκινησει πρακτικη γι'αυτο να μην εχεις πληρωθει.Αν εχεις επικοινωνια με τα ατομα μπορεις να το μαθεις.Μακαρι να πληρωθεις συντομα!

ας ξεχασουμε τα λεφτα στο τελος..αλλη πικρα

τα πρωτα 300 ευρω ακομα γιατι δεν τα εχουνε βαλει σε ολους..εχουνε κανει ολοι 3+ μηνες..

και καλα η απαντηση τους ειναι οτι γινονται μεσο υπολογιστη αυτοποιημενα..

τι pc ειναι δηλαδη ο 1ος υπολογιστης τοσο αργος? μονο 2 πραξεις μπορει να κανει?

δηλαδη που να γινοτανε και Manual. θα πληρωνομασταν σε 20.000 μερες? 1 καθε μερα?

μ@λ@κιες απλα τα κρατανε για να ανεβουν οι τοκοι να παρουνε λεφτα.

Δημοσ.

Απορια...Οοοοολοι οσοι γραφανε σε αυτο το θεμα και εχουν εξαφανιστει.Πληρωθηκανε και δεν τους ενδιαφερει πλεον ή απλα παραιτηθηκανε απο την ελπιδα των 300 ευρω;Γιατι πολλοι ουτε αν πληρωθηκανε δεν λενε,απλα εξαφανιστηκανε

Δημοσ.

aw

ας ξεχασουμε τα λεφτα στο τελος..αλλη πικρα

τα πρωτα 300 ευρω ακομα γιατι δεν τα εχουνε βαλει σε ολους..εχουνε κανει ολοι 3+ μηνες..

και καλα η απαντηση τους ειναι οτι γινονται μεσο υπολογιστη αυτοποιημενα..

τι pc ειναι δηλαδη ο 1ος υπολογιστης τοσο αργος? μονο 2 πραξεις μπορει να κανει?

δηλαδη που να γινοτανε και Manual. θα πληρωνομασταν σε 20.000 μερες? 1 καθε μερα?

μ@λ@κιες απλα τα κρατανε για να ανεβουν οι τοκοι να παρουνε λεφτα.

Να ξερεις οτι εχουν παρει και τους τοκους γιατι τοκιζονται στο τριμηνο.Απο οτι εχω μαθει η διαδικασια αργησε γιατι υπαρχαν τεσσερα ατομα για να ελεγξουν τους φακελλους ολων των επιτυχοντων.Αν πατησεις στο google πληρωμη voucher θα διαβασεις σχετικα αρθρα,εγω ετσι βρεθηκα και εδω.Το θετικο ειναι οτι ξεκινησε η διαδικασια.Μακαρι ολοι να πληρωθουμε πριν βγει ο χρονος.

Δημοσ.

το ποτε θα παρουμε τα λεφτα της πρακτικης εξαρταται απο το ποτε θα τελειωσουν ολοι του τμηματος την πρακτικη τους.Εγω π.χ επειδη δεν πηγα σε αξιολογο κεκ φροντισα να μαθω απο τα παιδια οτι μονο ενα ατομο θα ξεκινουσε την πρακτικη του 3μερες αργοτερα και οτι μαρτιο ληγει η πρακτικη μιας κοοπελας.Ενω ολοι οι υπολοιποι τελειωνουμε τελη ιανουαριου.Μπορει καποιος απο το τμημα σου να αργησει να ξεκινησει πρακτικη γι'αυτο να μην εχεις πληρωθει.Αν εχεις επικοινωνια με τα ατομα μπορεις να το μαθεις.Μακαρι να πληρωθεις συντομα!

Αυτο δεν στέκει καθόλου. και να σου πω το γιατι. γιατι λενε οτι πληρωνεσαι 300 ευρω ενα μηνα μετα αφου αρχισεις την πρακτικη.αρα ολα αυτα με τον μαρτιο δεν κολλαει. δηλαδη αν εγω  τελειωσω τον πρωτο μηνα τον σεπτεμβρη κ ο αλλος τον γενάρη θα παρω τα λεφτα εγω τότε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...