Phoenix7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 πληρωθηκε κανεις παιδια απο αυτους που αρχισαν πρακτικη τελη αυγουστου; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
parantonis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια SOS διαβαζω πως χρεαζεται ανανεωση η καρτα ανεργειας (παρολο που στην συμβαση που εχουμε υπογραψει δεν λεει τιποτα τετοιο) η καρτα μου εχει ληξει στις 20 Νοεμβρη γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτοση γιατι ηδη εχω αρχησει εδω και ενα μηνα την πρακτικη μου ασκηση. PLZ HELP...
8elwADSL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γρήγορα στον ΟΑΕΔ μακάρι να στην ανανεώσουν,η κάρτα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ κατά την διάρκεια του προγράμματος δεν χάνεται δλδ αν δεν την ανανεώσεις και την χάσεις έχεις πρόβλημα με το πρόγραμμα.
ilias8513 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια SOS διαβαζω πως χρεαζεται ανανεωση η καρτα ανεργειας (παρολο που στην συμβαση που εχουμε υπογραψει δεν λεει τιποτα τετοιο) η καρτα μου εχει ληξει στις 20 Νοεμβρη γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτοση γιατι ηδη εχω αρχησει εδω και ενα μηνα την πρακτικη μου ασκηση. PLZ HELP... Φιλε πρεπει αμεσα να πας στον ΟΑΕΔ και να επικοινωνησεις με το κεκ μηπως και υπαρχει καποια λυση.
mixalis1989 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια SOS διαβαζω πως χρεαζεται ανανεωση η καρτα ανεργειας (παρολο που στην συμβαση που εχουμε υπογραψει δεν λεει τιποτα τετοιο) η καρτα μου εχει ληξει στις 20 Νοεμβρη γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτοση γιατι ηδη εχω αρχησει εδω και ενα μηνα την πρακτικη μου ασκηση. PLZ HELP... Φιλε ενα χαρτι απο γιατρο πηγαινε οτι ειχες την μεση σου π.χ και δεν μπορουσες να πας..μονο ετσι θα στην ανανεωσουν δεν υπαρχει αλλη λυση..
PartyAnimaL88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το γνώριζα και εγώ η κάρτα μου έληξε 3/11 και εγώ πήγα 28 δύστυχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι η προϊστάμενος του ΟΑΕΔ μου μόνο μέχρι 10 μέρες μπορούσε και μου είπε να βγάλω νέα κάρτα και να κάνω ένσταση. Δήλωσα οτι δεν γνώριζα οτι πρέπει να ανανεώνω την κάρτα μου κατά την διάρκεια της πρακτικής και μου είπαν οτι θα ενημερωθώ σε 3 εβδομάδες. Απο δεύτερα θα ενημερώσω και τα ΚΕΚ αν και τώρα πηγαίνω κανονικά στην πρακτική μου κρίμα και ήθελα 1 μήνα να τελειώσω. Ξέρει κανείς αν με απορρίψουν χάνω όλα τα χρήματα μου ?
parantonis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το γνώριζα και εγώ η κάρτα μου έληξε 3/11 και εγώ πήγα 28 δύστυχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι η προϊστάμενος του ΟΑΕΔ μου μόνο μέχρι 10 μέρες μπορούσε και μου είπε να βγάλω νέα κάρτα και να κάνω ένσταση. Δήλωσα οτι δεν γνώριζα οτι πρέπει να ανανεώνω την κάρτα μου κατά την διάρκεια της πρακτικής και μου είπαν οτι θα ενημερωθώ σε 3 εβδομάδες. Απο δεύτερα θα ενημερώσω και τα ΚΕΚ αν και τώρα πηγαίνω κανονικά στην πρακτική μου κρίμα και ήθελα 1 μήνα να τελειώσω. Ξέρει κανείς αν με απορρίψουν χάνω όλα τα χρήματα μου ? Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Φιλε partyanimal88 αν εχεις καποιο νεοτερο παρακαλω ενημερωσε με...
amika Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το γνώριζα και εγώ η κάρτα μου έληξε 3/11 και εγώ πήγα 28 δύστυχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι η προϊστάμενος του ΟΑΕΔ μου μόνο μέχρι 10 μέρες μπορούσε και μου είπε να βγάλω νέα κάρτα και να κάνω ένσταση. Δήλωσα οτι δεν γνώριζα οτι πρέπει να ανανεώνω την κάρτα μου κατά την διάρκεια της πρακτικής και μου είπαν οτι θα ενημερωθώ σε 3 εβδομάδες. Απο δεύτερα θα ενημερώσω και τα ΚΕΚ αν και τώρα πηγαίνω κανονικά στην πρακτική μου κρίμα και ήθελα 1 μήνα να τελειώσω. Ξέρει κανείς αν με απορρίψουν χάνω όλα τα χρήματα μου ? Πιστεύω πως θα μπορέσει να λυθεί το θέμα με την κάρτα σου γιατί και άλλα παιδιά την έχουν πατήσει έτσι και έβγαλαν άκρη...εννοείται ενημερώνεις και το ΚΕΚ θα σε βοηθήσουν και αυτοί.. Γι'αυτό που ρώτησες αν θα χάσεις όλα τα χρήματά σου νομίζω το λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει κάποιος την πρακτική του δεν δικαιούται τα χρήματα της πρακτικής (μόνο της θεωρίας).
Dark_son20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 χαρτί από ένα παθολόγο ότι είχατε τη μέση σας και τελειώνει το θέμα μην αγχώνεστε χωρίς λόγο και μην μπλέκεται με διαδικασίες ένστασης ktlp
Phoenix7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μου ειπαν οτι, πρεπει να εχουν βαλει λεφτα θεωριας για οσους αρχισαν πρακτικη τελη Αυγουστου, ισχυει ; τσεκαρε κανεις; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
PartyAnimaL88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πιστεύω πως θα μπορέσει να λυθεί το θέμα με την κάρτα σου γιατί και άλλα παιδιά την έχουν πατήσει έτσι και έβγαλαν άκρη...εννοείται ενημερώνεις και το ΚΕΚ θα σε βοηθήσουν και αυτοί.. Γι'αυτό που ρώτησες αν θα χάσεις όλα τα χρήματά σου νομίζω το λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει κάποιος την πρακτική του δεν δικαιούται τα χρήματα της πρακτικής (μόνο της θεωρίας). Πήρα πριν λίγο στο ΚΕΚ απάντηση << Τι να σου πω >>
p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα πριν λίγο στο ΚΕΚ απάντηση << Τι να σου πω >>λογικό μου ακούγεται, δεν το κανονίζει αυτός αλλά το υπουργείο. Μην τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς. Απλήρωτος και εγώ....
Phoenix7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τσέκαρα πριν την τράπεζα, τελικά όντως πληρώθηκα τα λεφτά τις θεωρίας (305.60) Ξεκίνησα θεωρία αρχές Αυγούστου, και πρακτική τέλη Αυγούστου Τα υπόλοιπά τώρα, να φανταστώ, καλό καλοκαίρι;
ilias8513 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Με το ζορι να μας δωσουν 300 ψωρο ευρω , σκεψου τα αλλα καλο καλοκαιρι και αν!
JohnConstantine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Παιδες πηγε ενας φιλος μου στο Κεκ που ειμαστε και αφησαμε τη λιστα με τις παρουσιες μας και ρωτησε αν γνωριζουνε τπτ για τις πληρωμες. Το μονο που γνωριζουνε ειναι οτι πανε οι πληρωμες με νομους. Αν θελετε πειτε μας ποιοι νομοι εχουνε πληρωθει. Γτ στοιχιματιζω ο ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑ θα πληρωθει τελευταιος οπως μια ζωη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα