schatzii Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 τα λεφτα παιδια κααααποια στιγμη μπαινουν υπομονη να εχεις κ γερα νευρα..εγω ξεκινησα θεωρια 15 ιουλιου κ πρακτικη 2αυγουστου κ τα πηρα τα χρηματα την προηγουμενη δευτερα στις 18 νοεμβριου...να πεταξω αλλη μια βομβα???καπου διαβασα-ακουσα οτι τα χρηματα που υποτιθεται θα παρουμε σαν επιστροφη φορου καααποια στιγμη, σε περιπτωση που βρουμε κανονικη εργασια με ενσυμα μεσα στο 2014 δεν θα τα παρουμε!!εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο???
skar1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 τα λεφτα παιδια κααααποια στιγμη μπαινουν υπομονη να εχεις κ γερα νευρα..εγω ξεκινησα θεωρια 15 ιουλιου κ πρακτικη 2αυγουστου κ τα πηρα τα χρηματα την προηγουμενη δευτερα στις 18 νοεμβριου...να πεταξω αλλη μια βομβα???καπου διαβασα-ακουσα οτι τα χρηματα που υποτιθεται θα παρουμε σαν επιστροφη φορου καααποια στιγμη, σε περιπτωση που βρουμε κανονικη εργασια με ενσυμα μεσα στο 2014 δεν θα τα παρουμε!!εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο??? Περιμενε εννοεις οτι θα παρουμε εκτος απο το ποσο θεωριας + πρακτικης και απο την φορολογικη δηλωση επιστροφη χρηματων αν δεν βρουμε δουλεια το 2014; Νομιζα μονο το ποσο θεωριας + πρακτικης οτι θα περναμε.
amika Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Βασικά νομίζω πως εννοεί τις κρατήσεις απο τα λεφτά της θεωρίας (100Ε) και της πρακτικής (περίπου 300Ε) που κανονικά πρέπει να τα πάρουμε του χρόνου με τη φορολογική δήλωση που θα κάνουμε. Η αλήθεια είναι εχώ και εγώ την ίδια απορία με τον @schatzii ,δηλαδή σε περίπτωση που βρούμε δουλειά κάποια στιγμή μετά το τέλος του προγράμματος αν θα μας επιστρέψουν τις κρατήσεις. Πριν 3 χρόνια ήμουν σε παρόμοιο πρόγραμμα (τύπου σεμινάρια) και τις κρατήσεις από τα λεφτά μου τις είχαν επιστρέψει , (δεν είχα εργαστεί εκεινο τον χρόνο κάπου αλλού) .
eva--1989 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους...ηθελα να σας ρωτησω αν εχει γινει ελεγχος σε εσας στη διαρκεια της πρακτικης!διαβασα για το παιδι απο τη Λημνο που του εκαναν αλλα δεν διαβασα για αλλους ουτε εχω ακουσει κατι τοσο καιρο!α και να σας πω οτι κ εγω ξεκινησα την πρακτικη 9 Σεπτεμβριου και τιποτα απο χρηματα ακομη!αν γνωριζετε κατι για το θεμα των ελεγχων ενημερωστε με!!!ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας
p_under Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 γτ αγχώνεσαι για το θέμα των ελέγχων? Μήπως δεν θα σε βρουν εκεί?
8elwADSL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το παρουσιολόγιο που μας έχουν δώσει από το ΚΕΚ και υπογράφουμε κάθε μέρα έχει περάσει ποτέ κάποιος από το ΚΕΚ να το ελέγξει;
p_under Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 εγώ δεν το έχω υπογράψει ποτέ... το έχω σε ένα συρτάρι κάπου από τότε που το πήρα.
ilias8513 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Σε εμας μονοι μας υπογραφουμε μονοι μας το βλεπουμε! και να μην πηγαιναμε για το κρατος δεν θα χε διαφορα..
8elwADSL Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και σε εμάς από το ΚΕΚ μας είπαν ότι μόνοι μας το υπογράφουμε απλά ήθελα να μάθω αν ελέγχονται αυτά από κάποιον αλλά απ ότι βλέπω όχι
eva--1989 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ειναι ολοκληρη ιστορια πραγματικα! Εγω αρχισα χωρις να εω τελειωσει καν τα θεωρητικα.πως εγινε αυτο?με ειχαν διαβεβαιωσει απο τα κεκ οτιωσε 2μερες ξεκιναμε τα θεωρητικα και αφου ο εργοδορης με χρειαζοταν νωριτετα ε ειπα και εγω σιγα για 2 μερες δεν εγινε καιωτιποτα...ελα ομως που περασαν ετσι 2 μηνες και ημουν στο αυειο και αυριο αρχιζουμε..μκ τι να εκανα συμφωνησα να τελειωσω στους 5μηνες κανονικα αλλα αυτο δεν μπορουσε να φανει πουθενα...οποτς δουλεψα οσο επρεπε αλλα οχι στις ημ/νιες των χαρτιων!!!απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει καποιος απο εδω που να του εχει γινει ελεγχος σωστα?
SMARTYN89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ειναι ολοκληρη ιστορια πραγματικα! Εγω αρχισα χωρις να εω τελειωσει καν τα θεωρητικα.πως εγινε αυτο?με ειχαν διαβεβαιωσει απο τα κεκ οτιωσε 2μερες ξεκιναμε τα θεωρητικα και αφου ο εργοδορης με χρειαζοταν νωριτετα ε ειπα και εγω σιγα για 2 μερες δεν εγινε καιωτιποτα...ελα ομως που περασαν ετσι 2 μηνες και ημουν στο αυειο και αυριο αρχιζουμε..μκ τι να εκανα συμφωνησα να τελειωσω στους 5μηνες κανονικα αλλα αυτο δεν μπορουσε να φανει πουθενα...οποτς δουλεψα οσο επρεπε αλλα οχι στις ημ/νιες των χαρτιων!!!απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει καποιος απο εδω που να του εχει γινει ελεγχος σωστα? 99% δε θα σε ελέγξει κανείς, και αν τύχει και σε ελέγξει ας πούνε οτί είσαι σε εξωτερική δουλειά ή κάτι τέτοιο. Εσύ το σημαντικό είναι να πάρεις το παρουσιολόγιό σου και να το συμπληρώσεις κανονικά τις ~83-84 μέρες που θα δουλεύεις σύμφωνα με τα χαρτιά. Και φυσικά να μη δουλέψεις ουτε μία μέρα παραπάνω. Το μόνο αρνητικό είναι οτί θα πάρεις τα χρήματα λίγο πιο μετά, γιατί θα φαίνεται οτί τελείωσες 2 μήνες αργότερα. (αν τυχαίνει να μη δούλευες Σάββατο, σου προτείνω να πεις στο ΚΕΚ να σου βάλουνε και Σάββατα απο εδώ και μπρος να τελειώσει πιο γρήγορα η περίοδος) 1
PCEXPERT2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους. ημουν σε αυτο το προγραμμα " επιταγη εισοδου 18-29" που ληγει σε λιγες ημερες. ο εργοδοτης που ειμαι θελει να με κρατησει.απο το κεκ κατι ειπαν οτι δεν καλυπτει τις ασφαλιστικες εισφορες ο οαεδ οπως γινοταν.βεβαια την προηγουμενη εβδομαδα ξερω 2 επιχηρησεις που κανανε προσληψη και πληρωνει ο οαεδ την ασφαλεια τους για 2 χρονια νομιζω.(περιπου το 80%) τι ισχυει ξερει κανεις?
SMARTYN89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους. ημουν σε αυτο το προγραμμα " επιταγη εισοδου 18-29" που ληγει σε λιγες ημερες. ο εργοδοτης που ειμαι θελει να με κρατησει.απο το κεκ κατι ειπαν οτι δεν καλυπτει τις ασφαλιστικες εισφορες ο οαεδ οπως γινοταν.βεβαια την προηγουμενη εβδομαδα ξερω 2 επιχηρησεις που κανανε προσληψη και πληρωνει ο οαεδ την ασφαλεια τους για 2 χρονια νομιζω.(περιπου το 80%) τι ισχυει ξερει κανεις? H προκήρυξη της δράσης ανέφερε ξεκάθαρα οτί σε περίπτωση μετατροπής της πρακτικής άσκησεις σε σύμβαση εργασίας =πρόσληψη, θα πλήρωνε ο ΟΑΕΔ (ή το ΚΕΚ δε θυμάμαι) τις ασφαλιστικές εισφορές, για ένα χρόνο. Το θέμα είναι νομίζω, στο οτί πρέπει να βγει εγκύκλιος που να ορίζει το πως θα γίνει αυτή η πρόσληψη, και με τι διαδικασίες, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Αυτό μου είχαν πει απο το ΚΕΚ πριν ~2 μήνες, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου. Αλλά σίγουρα παίζει πρόσληψη με πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές, άλλωστε το ΚΕΚ παίρνει και bonus 300€ αν συμβεί αυτό.
eva--1989 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ SMARTYN89 για την γρηγορη απαντηση σ...!με το παρουσιολογιο οκ το εχω υπο ελεγχο!σωστο αυτο με το Σαββατο θα εωτησω αν γινεται!
schatzii Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Περιμενε εννοεις οτι θα παρουμε εκτος απο το ποσο θεωριας + πρακτικης και απο την φορολογικη δηλωση επιστροφη χρηματων αν δεν βρουμε δουλεια το 2014; Νομιζα μονο το ποσο θεωριας + πρακτικης οτι θα περναμε. Βασικά νομίζω πως εννοεί τις κρατήσεις απο τα λεφτά της θεωρίας (100Ε) και της πρακτικής (περίπου 300Ε) που κανονικά πρέπει να τα πάρουμε του χρόνου με τη φορολογική δήλωση που θα κάνουμε. Η αλήθεια είναι εχώ και εγώ την ίδια απορία με τον @schatzii ,δηλαδή σε περίπτωση που βρούμε δουλειά κάποια στιγμή μετά το τέλος του προγράμματος αν θα μας επιστρέψουν τις κρατήσεις. Πριν 3 χρόνια ήμουν σε παρόμοιο πρόγραμμα (τύπου σεμινάρια) και τις κρατήσεις από τα λεφτά μου τις είχαν επιστρέψει , (δεν είχα εργαστεί εκεινο τον χρόνο κάπου αλλού) . ναι αυτο ακριβως εννοω... Το παρουσιολόγιο που μας έχουν δώσει από το ΚΕΚ και υπογράφουμε κάθε μέρα έχει περάσει ποτέ κάποιος από το ΚΕΚ να το ελέγξει; ΠΟΤΕ ομως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα