Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο προηγούμενο πρόγραμμα (μάλιστα μόνο θεωρητικά μαθήματα) ήξερα πως ανανεώνεις τη κάρτα μέχρι τη μέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα σου, μετά ξαναβγάζεις κάρτα με το τέλος του προγράμματος.για να το λέτε τρεις μάλλον θα άλλαξε

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την καρτα πρεπει να την ανανεωνουμε αλλιως παπαλα τα λεφτα απο την επιταγη εισοδου.

Δεν δουλευουμε, δεν παιρνουμε ενσημα, ειμαστε ανεργοι που κανουμε εκπαιδευση.

Οποτε και μπορουμε κανονικα να κανουμε αιτηση σε κοινωφελη αλλα αν κανεις συμβαση πριν τη ληξη της επιταγης θα κοπει η καρτα οποτε θελει προσοχη.

Δημοσ.

κάποιος απο όλους εσάς που να πήγε στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού;σε τι θέσεις τους βάζουν να δουλέψουν στα ξενοδοχεία;

Δημοσ.

χθες ηρθε απο το κεκ η υπευθυνη και την ρωτησα για τα 400 και μου ειπε ποιος σ ειπε οτι πληρωνεστε δεν ισχυ αυτο  με το καινουριο ετος κ μην σου πω καλο καιλοκαιρι θα πληρωθειτε .... τελικααα τι διαολοο γινετεε ρε παιδιιιαα ποιος δουλεεευει ποιον ... ενω στο υπουργειο λενε πληρωνουμεεε  

Δημοσ.

χθες ηρθε απο το κεκ η υπευθυνη και την ρωτησα για τα 400 και μου ειπε ποιος σ ειπε οτι πληρωνεστε δεν ισχυ αυτο  με το καινουριο ετος κ μην σου πω καλο καιλοκαιρι θα πληρωθειτε .... τελικααα τι διαολοο γινετεε ρε παιδιιιαα ποιος δουλεεευει ποιον ... ενω στο υπουργειο λενε πληρωνουμεεε  

"Ποιος σου είπε ότι πληρώνεστε" σου είπε; συγνώμη που ρώτησες κιόλας έπρεπε να πεις, που κάνουμε τα κορόιδα 5 μήνες τσάμπα, με 0 λεφτά, λες και εμείς δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα. Αλλά βέβαια αυτοί εκεί μέσα στα ΚΕΚ θησαυρίζουν από κάθε άτομο, θα νοιαστούν για μας; 

Δημοσ.

Εγω παντως πληρωθηκα την τεταρτη 305ε..αρχισα μεσα ιουλιου και πρακτικη αρχες αυγουστου

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως πληρωθηκα την τεταρτη 305ε..αρχισα μεσα ιουλιου και πρακτικη αρχες αυγουστου

άρχισα Θεωρία αρχές Αυγούστου, και την Πρακτική , τέλη Αυγούστου, αλλά ακόμα τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...