Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για την πληρωμη που λεγαν.τπτ τζιφος.πηγα να δω σημερα ακοιμα 0 ειναι...ελεος..θα τελειωσει το προγραμμα κ ακομα...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ρε παιδια τι πατε και κοιτατε καθε μερα? αμα μπουν λεφτα δεν θα σας παρουν τα κεκ τηλεφωνο να σας ενημερωσουν για να σας πουλησουν εκδουλευση?  :wacko:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γνωρίζουν τα κεκ πότε θα μπουν τα λεφτά.

Κάποιος που να έκανε το πρόγραμμα του υπουργείου πολιτισμού;Αργούν και εκεί τόσο πολύ οι πληρωμές;

Δημοσ.

<p>Σου τα δίνει σε χαρτί όταν βγάζεις κάρτα ανεργίας.</p>

<p> </p>

<p>Εμένα είχαν γράψει λάθος το όνομα του πατέρα μου και δε με άφηνε να κάνω αίτηση για την Επιταγή. Έπρεπε να βάλω το λάθος όπως ήταν στο πληροφοριακό σύστημα. Τώρα αυτοί στο ΚΕΚ πως κατάφεραν και την κάνανε, ένας θεός ξέρει.</p>

Δεν εχω/εδωσαν κανένα τέτοιο χαρτί φίλε μου... ξέρεις που μπορώ να τα βρω?

Δημοσ.

Παιδια ανοιξε αυτο εδω προχθες http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1632&lang=el

Πηγα να κανω εγγραφη σημερα και μετα τα στοιχεια μου που βγαζει το εξης σφαλμα  Τα στοιχεία που καταχωρίσατε (ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που υπάρχουν στην υπηρεσία (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ. Παρακαλούμε προσέλθετε στην υπηρεσία ΟΑΕΔ της περιοχής σας για να τα διορθώσετε.

Τι μπορει να ειναι? Γιατι ολα τα στοιχεια ειναι σωστα,και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ..

Γνωριζει κανεις?

Εμείς που είμαστε στο πρόγραμμα, μπορούμε να κάνουμε αίτηση για την κοινωφελή εργασία; Τελειώνω την πρακτική τέλος Ιανουαρίου, μπορώ να κάνω αίτηση; Οι αιτήσεις είναι μέχρι την Τετάρτη.

Δημοσ.

Είναι για όσους είναι άνεργοι

Πες πως το παραβλέπουμε αυτό, δεν θα έχεις τα μόρια της ανεργίας οπότε δεν θα έχεις και καμία ελπίδα

Δημοσ.

αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώνουμε τις κάρτες μας παρόλο που είμαστε στο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ναι πρεπει να ανανεωνουμε τις καρτες μας,πηγαινε να ρωτησεις στον οαεδ μπορει να σε βοηθησουν γτ ειναι σοβαρο το θεμα. εμενα παντως μου το ειχαν πει στα κεκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...