Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να δώσεις κάπου το αντίστοιχο παρουσιολόγιο όταν συμπληρώσεις ένα μήνα πρακτικής;

Αν κάθεσαι παραπάνω ώρες από το ωράριο παίζει να έχει πρόβλημα η επιχείρηση; Εγώ κάθομαι οικειοθελώς που και που γιατί κανονικά φεύγω δύο-τρεις ώρες πιο νωρίς από τους άλλους και δε μου κάνει αίσθηση να σηκωθώ να φύγω όταν έχουν δουλειά. Φοβάμαι όμως μην γίνει κανάς έλεγχος και με πάρουν για ανασφάλιστο.

Δημοσ.

Πρέπει να δώσεις κάπου το αντίστοιχο παρουσιολόγιο όταν συμπληρώσεις ένα μήνα πρακτικής;

Αν κάθεσαι παραπάνω ώρες από το ωράριο παίζει να έχει πρόβλημα η επιχείρηση; Εγώ κάθομαι οικειοθελώς που και που γιατί κανονικά φεύγω δύο-τρεις ώρες πιο νωρίς από τους άλλους και δε μου κάνει αίσθηση να σηκωθώ να φύγω όταν έχουν δουλειά. Φοβάμαι όμως μην γίνει κανάς έλεγχος και με πάρουν για ανασφάλιστο.

Το παρουσιολόγιο είναι για να είναι στον χώρο εργασίας. Αν χρειαστεί κάπου να το πας, θα σε πάρουν τηλ απο το ΚΕΚ να στο πουν.

Για το άλλο που λες, ναι, είναι ρητή η υποχρέωσή σου να κάθεσαι 6ωρο, και όχι λιγότερο (=κλέβεις Δημόσιο) και ούτε παραπάνω (=σε εκμεταλλεύεται ο εργοδότης).

Αν κάθεσαι παραπάνω, να έχεις μιλήσει με τους συναδέλφους σου & αφεντικά, ωστέ αν έρθει έλεγχος να πουν οτί άργησες καμιά ώρα το πρωί και γιαυτό κάθισες παραπάνω.

Το καλύτερο είναι να αλλάξεις το ωράριό σου. Πχ αν δουλεύει η επιχείρηση 9-17, και έχεις βάλει ωράριο πρακτικής 9-15, να το αλλάξεις και να το κάνεις 10-16. Οπότε και τις 8 ώρες να θέλεις να κάτσεις απο 9 έως 17, αν θα τύχει έλεγχος δε θα είσαι πάνω απο ένα μισάωρο άντε το πολύ 1 ώρα εκτός ωραρίου. (γιατί αν τελειώνεις πχ 15:00 και σε πετύχουν 18:00 παίζει να μπλέξεις..)

βέβαια με το δεδομένο οτί ξέρουν το ωράριό σου, ΑΝ έρθουν ποτέ για έλεγχο, μάλλον θα έρθουν εντός ωραρίου να δουν οτί δε λουφάρεις... έτσι κάνουν στα υπόλοιπα προγράμματα ο ΟΑΕΔ (καλά εκεί παίρνει και τηλέφωνο πριν πολλές φορές!!)

Δημοσ.

Πονεμενοι και πονεμενες ριχτε μια ματια εδω!!! http://www.inewsgr.com/96/pliromi-gia-to-programma-epitagi-eisodou-stin-agora-ergasias-gia-anergous-neous-eos-29-eton.htm. Λετε αυριο να ειναι η τυχερη μας ημερα? Η θα κλαιμε παλι με μαυρο δακρυ?????

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ! 300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 400????ΓΤ?????ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ?????? ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1% ΟΧΙ ΤΟ  20%. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... 

Δημοσ.

Παιδιά εμένα ενώ έχω ενεργοποιήσει το voucher στα αποτελέσματα εδώ τα καινούργια, δεν με βγαζει καθόλου στους ωφελούμενος. Δεν πιστεύω να με έχουν διαγράψει;; απλά φαντάζομαι δέιχνει μονο τους καινούργιους επιλαχόντες. Εσάς σας βγάζει κανονικα;

Δημοσ.

Παιδιά εμένα ενώ έχω ενεργοποιήσει το voucher στα αποτελέσματα εδώ τα καινούργια, δεν με βγαζει καθόλου στους ωφελούμενος. Δεν πιστεύω να με έχουν διαγράψει;; απλά φαντάζομαι δέιχνει μονο τους καινούργιους επιλαχόντες. Εσάς σας βγάζει κανονικα;

μην αγχώνεσαι...το πες σωστά δείχνει τους καινούριους

Δημοσ.

μια απο τα ιδια.πρακτικη-ξεπατωμα απο τον Αυγουστο και ακομα ουτε ευρω.ξεφτιλα, νεα παιδια να περιμενουμε 305ε (που δικαιουμαστε) σαν την σωτηρια.ξερω παιδια που πηγαινουν καθε μερα και στηνονται στην ουρα στην τραπεζα τις τελευταιες εβδομαδες για να δουν αν μπηκε κανα φραγκο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ανοιξε αυτο εδω προχθες http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1632&lang=el

Πηγα να κανω εγγραφη σημερα και μετα τα στοιχεια μου που βγαζει το εξης σφαλμα  Τα στοιχεία που καταχωρίσατε (ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που υπάρχουν στην υπηρεσία (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ. Παρακαλούμε προσέλθετε στην υπηρεσία ΟΑΕΔ της περιοχής σας για να τα διορθώσετε.

Τι μπορει να ειναι? Γιατι ολα τα στοιχεια ειναι σωστα,και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ..

Γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

Μπες με τον κωδικό και το username στο προφίλ στον ΟΑΕΔ. Εκεί μπορείς να δεις όλα τα στοιχεία όπως είναι περασμένα στον ΟΑΕΔ.

Που θα το βρω το username και το pass?

Δημοσ.

Σου τα δίνει σε χαρτί όταν βγάζεις κάρτα ανεργίας.

Εμένα είχαν γράψει λάθος το όνομα του πατέρα μου και δε με άφηνε να κάνω αίτηση για την Επιταγή. Έπρεπε να βάλω το λάθος όπως ήταν στο πληροφοριακό σύστημα. Τώρα αυτοί στο ΚΕΚ πως κατάφεραν και την κάνανε, ένας θεός ξέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...