8elwADSL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Φίλος μετά από 2 μήνες πρακτικής και δεν έχει πάρει ούτε τα 400 της θεωρίας.
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Φίλος μετά από 2 μήνες πρακτικής και δεν έχει πάρει ούτε τα 400 της θεωρίας. γιατί τα πήραμε εμείς μετά τους 3 μήνες πρακτικής νομίζεις;
8elwADSL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγώ δλδ που ξεκίνησα σήμερα πότε θα τα πάρω
king2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτο με βρισκεις σύμφωνη 100%. Οσο για το βυσμα ειναι πλεον γνωστο. Ειναι βρωμο-κεκ που απλα χωνουν μεσα αδερφια-ξαδερφια κλπ κλπ... Γενικα μονο το σόι της κ.Α... υπευθυνης του κεκ ....θα βρεις χωμενο στα προγραμματα του οαεδ της χαλκιδικης... Κουμπαρα, αδερφη, και γενικα οποιον θελει χωνει... Εχει πλεον καταντησει γελοιο και ακομα πιο σάπιο το κρατος που τα συντηρει με αυτον το τροπο... Και εγω στο κεπ Πετραλωνων εκανα τα σεμιναρια.Η κυρια Α...η και η κυρια Λ......η μου φανηκαν αξιοπρεπης γυναικες.Τωρα για το οτι χωνουν δικους τους λογικο το βλεπω μιας και αν δεν βοηθησεις τωρα τους δικους σου εν μεσω κρισης δεν ξερω ποτε.Εγω εχω 2 μηνες πρακτικη και φυσικα δεν εχουν μπει χρηματα.Αν τα παρουμε μεσα στο 2014 παλι καλα να λετε.
mixalis1989 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Φίλος μετά από 2 μήνες πρακτικής και δεν έχει πάρει ούτε τα 400 της θεωρίας. 300 εννοείς
Porg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Όταν λέτε ότι βάζουν δικούς τους;Πρέπει να έχουν και κάποιες προυποθέσεις για να μπούνε
Miracle Worker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Όταν λέτε ότι βάζουν δικούς τους;Πρέπει να έχουν και κάποιες προυποθέσεις για να μπούνε Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που αναλαμβάνουν τα ΚΕΚ. Μερικά είναι πολύ μικρά και μπορεί να τα τρέχουν μόνο μερικά ΚΕΚ. Μπορεί να αναφέρονται σε αυτά οι ανωτέρω.
mary Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Και εγω στο κεπ Πετραλωνων εκανα τα σεμιναρια.Η κυρια Α...η και η κυρια Λ......η μου φανηκαν αξιοπρεπης γυναικες.Τωρα για το οτι χωνουν δικους τους λογικο το βλεπω μιας και αν δεν βοηθησεις τωρα τους δικους σου εν μεσω κρισης δεν ξερω ποτε.Εγω εχω 2 μηνες πρακτικη και φυσικα δεν εχουν μπει χρηματα.Αν τα παρουμε μεσα στο 2014 παλι καλα να λετε. Φιλε μου δεν αντιλεγω αλλά οχι και να βοηθησεις ατομα που ΔΕΝ εχουν αναγκη μιας και εχουν δικο τους ΜΑΓΑΖΙ........... Και μεταξυ μας, αν το ψαξεις καλά θα δεις οτι οοοοοολοι εκει μεσα ειναι του σογιού της κ.Α..... Οσο για το αξιοπρεπης και εγω αυτο πιστευα μεχρι προτινως, μεχρι που εκαναν την υπεεεεερτατη μαλακία και μου δηλωσαν λάθος ετος γεννησης στο προγραμμα τουρισμου του οαεδ και ενω ειχα βγει επιτυχών, οταν στειλαν τα χαρτιά, μου ειπαν απλα "μας εβγαλε το συστημα οτι απορριφθηκες......" Αυτα φιλε μου, και ετσι απλά εχασα 2400 απο τα χερια μου απο την "υπεθυνοτητα" τους και την "αξιοπρεπεια" τους......... Η οργη μου και η "αξιοπρεπεια" τους με εχουν φτασει στα ορια μου. Καιρος να μαθει ο κοσμος οτι ειναι σαπια τα κεκ απο μεσα.. Σου προτεινω να το ξανασκεφτεις αν ξανακανεις σεμιναρια σε αυτους. 1
ronie13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ατομα που τους εχουν κρατησει και εργαζονται κανονικα στις επιχειρησεις που εκαναν πρακτικη?? (μιας κι αυτος ηταν ο στοχος του προγραμματος) ή τους διωχνουν ολους...
SMARTYN89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ατομα που τους εχουν κρατησει και εργαζονται κανονικα στις επιχειρησεις που εκαναν πρακτικη?? (μιας κι αυτος ηταν ο στοχος του προγραμματος) ή τους διωχνουν ολους... Προσωπικά γνωρίζω τουλάχιστον 2-3 τέτοιες περιπτώσεις, εκ των οποίων μία εγώ και μία ένας κοντινός φίλος. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα τη πρακτική, αλλά και στις δύο περιπτώσεις οι εταιρίες χρειάζονται άτομα (ξεχωριστές επιχειρήσεις), και είναι πολύ ευχαριστημένοι από εμάς, έχουμε "κουμπώσει" κάπως στο εργατικό δυναμικό. Βέβαια, είναι προφανές το 8ωρο και η "πάντα διαθέσιμος-πρόθυμος" στάση απο την αρχή, και η ΠΟΛΥ πίεση και στις δύο περιπτώσεις. Διάβασμα σπίτι, απο πολύ πριν (1 μήνα πχ) αρχίσει η πρακτική και πλέον υποχρεώσεις κανονικού εργαζόμενου σχεδόν. Υπερβολικές θυσίες για ένα βάουτσερ του κ***ου που θα πληρωθούμε ένας Θεός ξέρει πότε, αλλά αν βλέπεις ελπίδες δουλειάς κανονικής μετά, αξίζει να κοπιάσεις και να ρισκάρεις και ίσως θα τα καταφέρεις. Ο τολμών νικά.. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαρηστιμένος -αν και κουρασμένος πολλές μέρες-
8elwADSL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εσκασε σε κανέναν έλεγχος κατά την διάρκεια της πρακτικής;
djordjevic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εσκασε σε κανέναν έλεγχος κατά την διάρκεια της πρακτικής; Σε μένα ήρθε μια κοπελίτσα μια φορά... έλεγξε όλα τα χαρτιά μου.. είδε τις παρουσίες μου, με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος και όλα καλά!
Phoenix7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Σε μένα ήρθε μια κοπελίτσα μια φορά... έλεγξε όλα τα χαρτιά μου.. είδε τις παρουσίες μου, με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος και όλα καλά! σε ποια περιοχή είσαι;
djordjevic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Λήμνο... και ήρθε από Αθήνα για να μας ελέγξει...
schatzii Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 δεν παιζει ελεγχος για κανεναν λογο...στην επιχειρηση που ειμαι η οποια απασχολει πολλα ατομα απο το προγραμμα δεν εχει ερθει ΠΟΤΕ ελεγχος. ο καθενας δηλαδη μπορει να κανει οτι θελει.. επισης στην αρχη στα ΚΕΚ μας ειχαν σκασει κ ααααλλο παραμυθι ...οτι θα πληρωθουμε κ τα οδοιπορικα μας για να πηγαινουμε στα μαθηματα στην αλλη ακρη της πολης(λογω του οτι εκαναν ανακαινιση του κεντρικου κτηριου τους)ειναι για γελια κ κλαματα η κατασταση. δεν υπαρχει η παραμυθα κ τα ψεματα που εχουμε ακουσει. ΕΛΕΟΣ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα