Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο πρώτο δίμηνο τι λές? είμαστε 3 μήνεσς χωρίς λεφτά και οι πληρωμές δεν πάνε βήμα.5 αωγούστου άρχισα πρακτική..λένε οσοι άρχισαν θεωρία τον ιούλιο θα τα πάρουν ίσως ως τις γιορτές..οι υπόλοιποι μετά

Έκανα διαχωρισμό του τυπικού και της πραγματικότητας στο post μου.

Πέραν αυτού, μπορεί το σύστημα να ξεμπλοκάρει καμια στιγμή και οι πληρωμές να γίνονται πιο κοντά στις τυπικές ημερομήνιες απ' ότι τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι μεσοπρόθεσμα αυτή είναι η λογική εξέλιξη.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα μεγαλυτερη κοροιδια απο αυτη των ΚΕΚ δεν εχω ξαναδει...στην αρχη μας κανανε 10 τηλεφωνα την ημερα μηπως τυχον και χασουν τον πελατη κ το ποσοστο  που θα παρουν για το καθε ατομο κ τωρα δεν ξερουν, δεν απαντουν,  θα δουμε κ κουραφεξαλα.. 

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα διαχωρισμό του τυπικού και της πραγματικότητας στο post μου.

Πέραν αυτού, μπορεί το σύστημα να ξεμπλοκάρει καμια στιγμή και οι πληρωμές να γίνονται πιο κοντά στις τυπικές ημερομήνιες απ' ότι τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι μεσοπρόθεσμα αυτή είναι η λογική εξέλιξη.

δεν είναι θέμα να ξεμπλοκάρει το σύστημα..δεν έχουν άτομα να ελέγχουν τους φακέλους της αποπληρωμής...μπορούν να πληρώνουν 1000 την εβδομάδα μόνο//35.000 είμαστε σκέψου πότε θα τα πάρουμε

Δημοσ.

δεν είναι θέμα να ξεμπλοκάρει το σύστημα..δεν έχουν άτομα να ελέγχουν τους φακέλους της αποπληρωμής...μπορούν να πληρώνουν 1000 την εβδομάδα μόνο//35.000 είμαστε σκέψου πότε θα τα πάρουμε

Αυτοί οι φάκελοι που ελέγχουν ξέρουμε τι περιέχουν;

Δημοσ.

Εμενα μπηκαν τα λεφτα της πρακτικης ασκησης απο το 2009.οποτε το εσπα δινει λεφτα...απλα αργει.αντε καλο 2016 θα τα δουμε κ αυτα...

Δημοσ.

Εγώ εχτές τέλειωσα και την πρακτική... πληρώθηκα τη θεωρία την προηγούμενη εβδομάδα... άμα ελπίζω και για την πληρωμή της πρακτικής μου μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι πλεονεξία?? :P :P

• Like 1
Δημοσ.

αν κ κρατιέμαι με δυσκολία να μη ρίξω καντήλια στο πόστ μου.....

1. γιατί οταν μπαίνεις φαντάρος κόβεται η κάρτα ανεργίας και εμμέσως σε τιμωρούν αφήνοντας σε να περιμένεις κάμποσους μήνες πριν να έχεις ευκαιρία να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα ? για να βλαστημάμε την ώρα που γεννηθήκαμε άντρες?  έκανα σε ΠΟΛΛΑ 5-6μηνα με το που τελείωσα φαντάρος  και πήρα τα τρία μου
αν δεν είχε κοπεί η κάρτα 8 μήνες σε μερικά απο αυτά είχα μπει στο χαλαρό . 

2. γιατί οταν σε παίρνουν σε ενα πρόγραμμα της πλάκας(150euro wohooo) και έχεις υπογράψει πρέπει να περιμένεις 3-4 μηνες μέχρι να ξεκινήσει ? Αύγουστο έκανα τα χαρτιά μου , υποτίθεται θα ξεκινούσαμε αρχές Σεπτέμβρη , μετά είπαν οτι θα ξεκινήσει αρχές
Οκτώβρη , μετά αρχές Νοέμβρη και τώρα περιμένω να μου πουν απ του χρόνου ....και να πάρω τα λεφτά για να αγοράσω καραμέλες στα εγγόνια μου (2-3 , τόσες θα αγοράζεις με 150 euro στο μέλλον ).

3. Ποιανού καταραμένου ηταν η ιδέα να φτιαχτούν ιδιωτικά μαγαζάκια ΚΕΚ ? έχω πληροφορίες τι συμβαίνει απο άτομο που ειναι μέσα σ αυτά κ το βύσμα καλά κρατεί . οι κομπίνες δεδομένες ofc , στην Ελλάδα είμαστε...?.....?

τι σκατά θα κάνουμε σε αυτή τη χώρα οεο ?? να κόψουμε το λαιμό μας να τον φάμε ??
έχω ρίξει κατάρες σε διάφορους , στον τελευταίο του βγήκε το μάτι( if u know what i mean)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3. Ποιανού καταραμένου ηταν η ιδέα να φτιαχτούν ιδιωτικά μαγαζάκια ΚΕΚ ? έχω πληροφορίες τι συμβαίνει απο άτομο που ειναι μέσα σ αυτά κ το βύσμα καλά κρατεί . οι κομπίνες δεδομένες ofc , στην Ελλάδα είμαστε...?.....?

Σε αυτο με βρισκεις σύμφωνη 100%.

Οσο για το βυσμα ειναι πλεον γνωστο. Ειναι βρωμο-κεκ που απλα χωνουν μεσα αδερφια-ξαδερφια κλπ κλπ...

Γενικα μονο το σόι της κ.Α... υπευθυνης του κεκ ....θα βρεις χωμενο στα προγραμματα του οαεδ της χαλκιδικης... Κουμπαρα, αδερφη, και γενικα οποιον θελει χωνει...

Εχει πλεον καταντησει γελοιο και ακομα πιο σάπιο το κρατος που τα συντηρει με αυτον το τροπο...

Επεξ/σία από mary1
  • Like 2
Δημοσ.

η γυναίκα μου έχει μπει στο πρόγραμμα . σε ενα μήνα το τελειώνει φράγκο ακόμα δεν έχουμε δει. σεμινάρια τελέιωσε τον αυγουστο. καλο καλοκαιρι μας βλεπω για τα λεφτα.

λαμογια κ @@@@ς

Δημοσ.

^χαχαχαχα! Ωραιο username βρηκες!

Ενα μηνα μετά και περιμενεις να πληρωθεις;!Ανεκδοτα λες;

Τουλαχιστον τη θεωρια τη πηρες ή οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...