Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πηρα τηλεφωνο στο δικο μου ΚΕΚ και μου ειπαν οτι αυτο το μηνα θα πληρωθουν τη θεωρια οσοι ξεκινησαν μαθηματα ιουλιο οποτε εγω υπολογιζω τα χριστουγεννα. Α και μου ειπαν οτι τα λεφτα ειναι καθαρα 400, δεν θα εχουν κρατησεις.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πηρα τηλεφωνο στο δικο μου ΚΕΚ και μου ειπαν οτι αυτο το μηνα θα πληρωθουν τη θεωρια οσοι ξεκινησαν μαθηματα ιουλιο οποτε εγω υπολογιζω τα χριστουγεννα. Α και μου ειπαν οτι τα λεφτα ειναι καθαρα 400, δεν θα εχουν κρατησε

Μήπως σου είπαν θα στα φέρει και ο Αη Βασίλης? Κάθε εβδομάδα πληρώνουν ελάχιστους,ζήτημα αν θα τα πάρουν αυτό τον μήνα όσοι ξεκίνησαν μέχρι 15 ιουλίου..και τα λεφτά είναι 306....Μην τους πιστέυεις το θέμα έχει γίνει εξοργιστικό

Δημοσ.

Μήπως σου είπαν θα στα φέρει και ο Αη Βασίλης? Κάθε εβδομάδα πληρώνουν ελάχιστους,ζήτημα αν θα τα πάρουν αυτό τον μήνα όσοι ξεκίνησαν μέχρι 15 ιουλίου..και τα λεφτά είναι 306....Μην τους πιστέυεις το θέμα έχει γίνει εξοργιστικό

Καλα το κεκ μου ειναι αναξιο εμπιστοσυνης, απλα ανεφερα αυτο που ειπανε προφανως χωρις πληροφορηση.

Δημοσ.

Εγω κοντευω να τελειωσω και δεν εχω παρει ουτε ευρω..παντως μεχρι χθες λεφτα δεν ειδα στο λογαριασμο μου! 

Δημοσ.

Καλησπέρα... Λοιπόν διάβασα πριν λίγο στο δικαιολογητικά.gr,

http://www.dikaiologitika.gr/2013110619503/theseis-ergasias/nea-apotelesmata-gia-thn-epitagi-voucher-ews-29-eton-30000-neoi-dikaiouxoi/menu-id-232.html

ότι πολλά άτομα δεν πήγανε στο πρόγραμμα, ότι θα πάρουν έξτρα άτομα, δεν ξέρω, οπότε θα πάρουν αυτούς που ήταν επιλαχόντες... Έχει μπει κανένας σας σε αυτή την μπούρδα για να μου δώσει τίποτα πληροφορίες? Δίνει ένσημα? ιατροφαρμακευτική περίθαλψη? Πληρώνουν σε νορμαλ πλαίσια ή πρώτα θα τελειώσει το πρόγραμμα και κάααποτε θα πληρώσουν? 
Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη. 
Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

305,6 από 400; Αυτό δεν είναι κρατήσεις, αυτό είναι ληστεία μετά ξυλοδαρμού...

Μελίσσα, έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δεν έχεις ένσημα, λεφτά παίρνεις κάποια το πρώτο δίμηνο, τα υπόλοιπα στο τέλος, τυπικά, γιατί στην πράξη τα έχουν καθυστερήσει πολύ. Μετά το πέρας της πρακτικής, σου πληρώνουν ένσημα και ασφάλεια αν σε κρατήσουν.

Αν έχεις κάποιο στόχο, κάποιο συγκεκριμμένο επάγγελμα, κυνήγησέ το γιατί μπορεί να σου δωθούν ευκαιρίες που δεν θα είχες αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

305,6 από 400; Αυτό δεν είναι κρατήσεις, αυτό είναι ληστεία μετά ξυλοδαρμού...

Μελίσσα, έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δεν έχεις ένσημα, λεφτά παίρνεις κάποια το πρώτο δίμηνο, τα υπόλοιπα στο τέλος, τυπικά, γιατί στην πράξη τα έχουν καθυστερήσει πολύ. Μετά το πέρας της πρακτικής, σου πληρώνουν ένσημα και ασφάλεια αν σε κρατήσουν.

Αν έχεις κάποιο στόχο, κάποιο συγκεκριμμένο επάγγελμα, κυνήγησέ το γιατί μπορεί να σου δωθούν ευκαιρίες που δεν θα είχες αλλιώς.

ποιο πρώτο δίμηνο τι λές? είμαστε 3 μήνεσς χωρίς λεφτά και οι πληρωμές δεν πάνε βήμα.5 αωγούστου άρχισα πρακτική..λένε οσοι άρχισαν θεωρία τον ιούλιο θα τα πάρουν ίσως ως τις γιορτές..οι υπόλοιποι μετά

Δημοσ.

μιχαλη ποιος το ειπε?

το υπουργείο...25/10 ξεκίνησαν οι πληρωμές και έχουν πληρώσει μόνο όσους αρχισαν τέλη ιούνη και έως 4 ιουλίου...επίσης το υπουργείο πάλι είπε πως μπορούν να πληρώνουν 1000 άτομα την εβδομάδα στην καλύτερη...και είμαστε 20.000...και τώρα μπαίνουν και οι επιλαχόντες//σκέψου τι έχει να γίνει και πότε θα τα πάρουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...