Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τσέκαρα μόλις τώρα τον λογαριασμό μου και ειχε μεσα καταθεση 305 ευρώ!! Δεν περιμενα απο αλλού χρήματα. Αλλα γιατι οχι 400; ειναι οι κρατήσεις που λέγανε; πάντως η αρχή έγινε...

Πότε ξεκίνησες και πότε τελείωσες την θεωρεία;  

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ξεκινησα αρχες αυγουστου κ τελειωσα 27 .. καλα κρασια δηλαδη

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

εμεις τελος του μηνα με αρχες δεκεμβριου.

το καλα κρασια ξαναπες το..

μαζι με το κρασι που θα ανοιξω θα τα παρω.χαχαχχαχα

Δημοσ.

Εμένα με πήραν απτο κεκ μου να παω να παραλάβω απόδειξη πληρωμής και όταν τους ρώτησα αν μπήκαν τα λεφτά, μου είπαν πως όχι ακόμα.

Κ όταν τους ρώτησα γιατί να πάρω απόδειξη πληρωμής αφού δεν πληρώθηκα, μου απάντησαν ότι αυτή είναι η διαδικασία  :huh:

Δημοσ.

εγω πηρα τηλ στο υπουργειο εργασιας στο τμημα που ειναι υπευθυνο για το προγραμα  και μου ειπαν οτι δεν αρχισαν ακομα οι καταβολες και οτι θα αρχισουν τις επομενες ημερες λογικα ετσι μου ειπε ετσι λεω....  τελικα τι γινετεε πφφφ

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς μέρος στο πρόγραμμα για άνεργους εώς 29 ετών του υπουργείου τουρισμού να μου πει την εμπειρία του;

Δημοσ.

Κανενα νεο;Ειδε κανεις αλλος καταθεση εκατομυριων στον λογαριασμο του;ξεκινηστε απο τωρα τις αιτησεις για μλποκ επιταγων γιατι δεν θα προλαβαινουμε μετα χαχαχα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, σήμερα πήγα από το ΚΕΚ να ρωτήσω τι γίνεται τελικά με τα χρήματα, αν θα υπάρχουν μειώσεις κλπ

Οι απαντήσεις τους ήταν:

1) Μέσα στην εβδομάδα (μου είπαν), θα ξεκινήσουν οι πληρωμές σε όλους, όταν ξαναρώτησα, 100% θα γίνει αυτό; Η απάντηση ήταν, ότι τους είπαν άμεσα θα πληρωθούν όλοι (Για την Θεωρία μιλάμε πρώτα) 

2) Θα υπάρχουν κρατήσεις ; μου είπαν, ότι κρατήσεις θα υπάρχουν, ΑΛΛΑ!, αν δικαιούμαστε 2400 ευρώ, θα πάρουμε περίπου 2000 ευρώ, ΑΛΛΑ(το τονίζω) τα υπόλοιπα δεν θα χαθούν, θα τα πάρουμε με την επιστροφή, όταν κάνουμε την επόμενη φορολογική μας ενημερότητα.

Άρα λογικά αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα πάρουμε τα λεφτά της θεωρίας (είναι 400, βγάλτε τις κρατήσεις, άρα 300 κάτι ευρώ)

Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...